merhaba eşiniz karşı cins olan arkadaşınıza iltifat etse tepkiniz ne olur ayni zamanda eşinizin de arkadaşı normal karsilarmisniz plajda etse ama
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kız arkadaşım kocası yanındayken bana iltifat ediyor devamlı, bi problem yaşamadık şu ana kadar
Bu iş cuvkolda gidiyor
Bozulurum
Plajda yapsa bozulduğunu belie dermsin
Hem de nasıl
Norml değilmi esiminde arkadaşı çünkü
Hoş bulmuyorum. Yanında olduğun insana saygısızlık bence
Evet hakslin aldatma riskini artırıyor bu durum yani eşim kıskanç olmadığımı bildiği için dedi ama ona doğru yuzmesi ikisi birlikte yüzmesi beni bı tık rahatsız etti onlar gibi yüzme bilmiyorum çünkü ikisi acildilar
Bozulduğunuzu belli edin bence. Beraber yüzmek nedir? Bilemiyorum sizin hayat tarzınızı ama bana doğru gelmiyor
Arkadaş oldumuz için birlikte yuzmeleri normal yani ben şöyle beli ettim rahatsizligimi onlar kayalıkların arkasına yüzduler orada 10 dk göremedim çıkıp geldiler eve gidince kavga ettik hani beni aldatinmi demdim ama rahatsız oldumu beli ettim
Siz fazla rahat davranmışsınız
Beni aldatinmi desem kıyameti koparır karım korktum deidm seni görmedim boguldun zAnnetim deidm saçmalama dedi iyi yuzdumu biliyorsun dedi sadece orada dinlendik dedi ne kiskandin dedi ya yarım saat ne dinlenmesi dedim kiskanmm normal deidm boynun mosmor olmuş deidm
Boynu mu mosmor
Evet ama eşim daha önce demişti yemek alerjim var oluyooooooo bana demişti bana kızdı bişi ima etme dedi tm dedim
Yorum yok yani siz bilirsiniz
Sen ne düşünüyorsun
Benim düşüncemin bir önemi yok siz daha iyi tanırsınız eşinizi
Ya karımdan bekliyormuyum açıkçası yüzde 50 ne bilim adamı çok beğendi ona doğru yuzmesi acildilar ve kayalıkların arkasına yüzduler 20 dk nerdeyse görmedim geldi çok yorgun ikisi karımın boynu mosmor olay bu
Dalga geçtiğinizi düşünüyorum şu an kusura bakmayın ama anlamamak için çok çok özür dileyerek söylüyorum aptal olması lazım
Yemin ya delga gecmiyom ama konduramadim
Siz bilirsiniz
Hani çok aşığım ya evet kayalıkların arkasında seks yaptık dese kendimi teslim ettim dese birakmmda çünkü seviyorum ee ayni iş yerinde çalışıyorlar da
Neden bu kadar geniş davranıyorsunuz ki
Çünkü aşığım ona
O zaman sorgulamayın
Haklsin açıkçası dün sarıldım karıma gece yarı çıplaktik yarımın boynunda hafifde olsa morluklar vardı dekoltesinde vardı ama sevdim için kıyamadım sarıldım uyduk
Esin boyle biseymi yapti