• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Her buluşmada öpüşmek normal midir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
716
22 yaşındayım sevgilimle her buluşmada öpüşüyoruz beni kullanıyo mu acaba
Her buluşmada öpüşmek normal midir?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • mertburak01
    mertburak01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

İkinizde anın tadını çıkarıyorsanız o an, o ana odaklanmalı sadece kafa rahat asla başka bir şey düşünmeden tam odaklı dudakların doyumsuzca emildigi anda eller boş durmamalı asla, exstra zevk vereceksin kadına bacaklarında ellerini usulca gezdirirken çıldırıldıgı anda kilodun içine yavaşça elimizi soktuğumuz o an offfff diyorum sadece, sevişin arkadaşlar sağlam fırsat anında kaptır kendini bırak zevkine bak rahatlamana, inle dileğin gibi içinden geleni rahat bırak yani kısacası libido dürtünce istiyorsak eger erkegin kucağına alıp oturtması kadınını sarması koklaması ıslak dudaklarını boynuna nefesinin sıcaklığını verip şehvetle emecek abi erkek dediğinnn , kadınıma zevk verdiğimi görmeyi duymayı izlemeyi hiç bir zevke değişmem, zevk vermek almaktan daha zevkli unutmayalım🙏

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• e-Darius
    e-Darius Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Öpüşmek normaldir, sevmek, sarılmak, sevgiliye dokunmak, sevişmek de normaldir, seni arzuladığını belirtir. Bana sevgilimi öpmek, sarılmak, kokusunu duymak çok iyi geliyor, iyi hissettiriyor. İyi hissetmiyorsan belki o insanı sevmiyorsun ya da hoşlanmıyorsundur bence. Tabi herkesin ilişkisi kendine. Hoşuna gitmiyorsa söyle, uzak dursun.

0
    0 Yorumla
  • Kartaalliicee1903
    Kartaalliicee1903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 47%
    +1 yıl

Bizde öyleyiz. O öpmüyorsa ben öpüyorum ben öpmüyorsam o öpüyor bu sevgiden kaynaklı bence tabi sizinkini bilemem ama bizim öyle. Kullanıldığını düşündüren bir hareketi olmuşsa bilemem ama seni öpüyor olması bence güzel bir şey. Kullanılmak çok farklı

0
    0 Yorumla
  • TauredKraliçesi
    TauredKraliçesi Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 25
    +1 yıl

Artık senin olduğuna inancın varsa her buluşmada öpüşebilirsiniz. Fakat öyle sırf sağdan soldan özenti ile hemen öpüşmeye başlarsanız. O ilişki sadece FB şeklinde ilerler.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

100

Cevap

157

Cevap

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 20,9b cevap paylaştı.

Aa bence sen onu kullanıyorsun, her buluşmada öpüşülür mü ? Dudaklar eskir 😃

5
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 28,5b cevap paylaştı.

Evet normaldir ya ne olacak ki seviyorsan öpersin

3
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 263,8b cevap paylaştı.

Bence normal

0
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Öpüşmek iki kişi arasında oluşan çok güzel bir duygu aktarımıdır. Fakat sadece bunun için bir araya gelmek ve bir araya geldiğinde ise sürekli aynı şeyi yapmak bana çok mantıklı ve iyi niyetli gelmiyor. Çünkü sevgililerin yapacağı birçok farklı şey vardır. Misal sinemaya gidersin, birlikte gezmeye gidersin veya oturup sohbet edersin. Sadece öpüşmek için böyle fırsatlar kovalamak ne bileyim çok doğru gelmedi.

14
    1 Yorumla
    • demirbeys
      demirbeys
      +1 yıl

Katılıyorum yani ben opusmem hatta o derece nişan oldu seviye atlayabilirim anca 😂

Yorumla
  • JustCoordinator
    JustCoordinator Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 28
    +1 yıl

Normal, neden normal olmasın?
    Sırf öpüşmek için buluşuyorsanız pek normal olmaz tabi ama normal gezme, eğlenme, vs. Şeyleri yapıp öpüşüyorsanız normal.

Öpüşmek, sevginin en iyi aktarıldığı eylemlerden biri. Birbirinizi seviyorsanız bir mahsuru yok.

5
    0 Yorumla
  • Handsomehell01
    Handsomehell01 Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Evlilik öncesi hiç bir kızla öpüşmem. Çünkü o da bir babanın evladı. Baban seni görse o çocukla öpüşürken babanın yüzüne nasıl bakacaksın? Bu anı düşün. Ben bu yüzden hep empati yaparım. Nasıl ki ben ileride baba olursam kızımı bu vaziyette görmek istemezsem, başkasının kızına da o gözle bakmam gerekir. Ahlâklı olmak gerekir. Bu yüzden evlilik öncesi hiç bir kıza bu saygısızlığı yapmak istemem çünkü ilerde benle evlenmezse bu sefer başkası daha önce öpüştün mü biriyle diye sorarsa bunu anlatırken o kişiye yüzü kızarır utancından. Bu duruma da düşmesini istemem kimsenin. O yüzden evlilik öncesi ters bana böyle şeyler

3
    0 Yorumla
  • öküzruhluponçik
    öküzruhluponçik Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

neden öpüşmeyi sen istemiyomusun? bak beni kullanıyo tabiri çok kötü bir tabir. sanki sen zevk almıyomuşsunda kendi çıkarı için zevki için seni kullanıyo gibi oluyo halbuki tek taraflı değil ki sen de istediğin için öpüşmüş oluyosun kadınlar bu tabiri kendine kullandıkça ikinci sınıf muamelesi mal muamelesi cinsel obje muamelesi görmeye devam edecek o öpüşürken sende zevk alıyosan bu kullanmak olmuyo karşılıklı zevk alınmışlık oluyo ha dersin ki rahatsız oluyorum sevdiğim için susuyorum o zaman susma bebiş yüzüne açık açık söyle rahatsız oluyorum diye sınırı sen koymazsan sevgilin değil çevrendeki herkes geçer o duvarı bu sadece öpüşmek değil hayatının her yerinde ama mesele eğer bu kullandı kullanmadı muhabbetiyse anlattım yok öyle bişi o zaman sende onu kullanmış oluyosun çünkü sende zevk almış oluyosun okey kapiş sen cinsel obje değilsin unutma

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kardesim bence kullanıyor, yasadik bunun da kralını seven erkek dokunmaya kıyamıyor bunu da gördük hikaye bunlar. Benim bir sevgilim vardı sana yemin ediyorum 1 sene birlikteliğimiz oldu, sadece 6. ncı ay da izin alarak utanarak elimi tutmaya baslamisti. Elimi tutarken bile elleri titriyordu cidden bak. Diğerlerinin hic birine inanma bu erkeklerin tüm derdi cinsellik olmus. Yok iste özlerse öpermiste normalmiste, değil kardesim. Burası cinselliğin Afrikası abazadan geçilmez oldu ülke, gerçek adamlara hasret olduk. Tacizler, laf atmalar her sey var ne ararsan var. Sadece kullanmak icin kızlarımızla birlikte oluyorlar. Allah yardımcımız olsun cidden.

6
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sitede kızlara hep gizliden akıl veririm elimden geldiği kadar sana da yazayım kardeşim yapma etme kendini kullandırma erkeklerin geneli böyle inan çok gördüm burada kendini telsim edip bakireliğini veren sonra terkedilip bunalıma giren psikolojisi bozulan ve öyle erkekler daldan dala konup her çiçekten bal almak ister iş ciddiye binince de benimle öpüşen herkesle yapar diyip temiz kiz ararlar sana tavsiyem evlenene kadar mastürbasyon ile yetin ama kendine bunu yapma yazık etme gençliğine güzelliğine dostum

3
    0 Yorumla
  • BiBusesin
    BiBusesin Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Yani bakış açısına göre değişir. Bunu zoraki yapıyorsan öpüşmek zorunda değilsin. Kendiliğinden gelişen bir durum zaten. “Öpüşelim mi” diye bir sözleşme de olması absürt olur.

Aşırıya kaçıyor ve seni rahatsız ediyorsa sınırını çiz. Sen istedikçe gerçekleşsin. Hem de bu defa kullanılıyor muyum acaba kuşkusuna düşmezsin.

1
    0 Yorumla
  • Bt74ever
    Bt74ever Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı.

Her buluşma mi? Ne kadar sıklıkla buluşuyorsunuz? Bence normal değil. Yani sohbet edilir , aktivite yapılır veya müzik dinlenilir de hepte öpüşülmez bence. Sana bunu hissettiriyorsa da mesafeni koru bence, ona beni her buluşmada opemezsin hissini ver ve sınır çiz. Her buluşmada öpüşmek bi nevi basitlik bence.

1
    0 Yorumla
  • keremtürkk
    keremtürkk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

İnsan sevdiğine dokunmaya bile kiyamazken her buluşmada öpüşmek nedir şaşırıyorum.. ben böyle deyince çağ dışı adamsın diyorlar.. bı kendinize gelin.. yarın bir gün evleneceksiniz o sevgilin ile olması bile kesin değil diyelim ki farklı başka biri ile evlendin. Yüzüne nasıl bakabilir.. sözüm meclisten dışarı..

1
    0 Yorumla
  • Noami
    Noami Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Sorun bizim jenerasyonda mı bilmiyorum ama öpüşmek sevişmek çok normalleştiriliyor. Yani insan böyle şeyleri insan evliliğe kadar beklerdi şu an böyle bir şey kalmadı.. Ben o kadar ileri gidemezdim gele ki her defasında

3
    0 Yorumla
  • sevimliveiyii
    sevimliveiyii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23
    +1 yıl

Çekim var çekim. Valla ben de her bulusmamızda zaten haftalar sonra ancak buluşabiliyoruz bazen aylar sonra ve yapışıyorum dudaklarına. Hele şu sıralar ileri gitmek istiyorum. Bacaklarına koyuyorum ellerimi okşuyorum otururken. Sonra o da karnımı okşuyor boynumu emikledi geçen morardı mesela. İlerisini istiyor o da anliyorum ama olmaz ilerisi yani.

3
    1 Yorumla
    • black_ww
      black_ww
      +1 yıl

ne güzel anlattın bacım kdk

Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 59%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Sevgilinin normal arkadaştan farkı ne olur ki o zaman? Arada bir mi öpmeli? Ne kadar zamanda bir arzulamalı mesela? Çok saçma bunlar, tabi ki sevgisini insan sarılarak, öperek, dokunarak gösterir.

2
    0 Yorumla
  • Manifalitikko
    Manifalitikko Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl

o yaşlarda öyle hissetmen normal. eğer ki öpüşmekten hoşlanmadığın zamanlarda bunu sürdürüyorsa bu bir tacizdir rahatsızlığını dile getir veya istemiyorum diyip net ol. maalesef erkeklerin beyni düz mantıkla ilerliyo senin ne hissettiğinin önemi yok.

0
    0 Yorumla
  • AntoniusBlock
    AntoniusBlock Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgi buseleri mi yoksa french kiss mi tatlım onu söylemen lazım. İlkiyse normal. İkinci de normal olabilir yeni bir ilişki de ama bilemiyorum herkesin kendi normalleri var bu hayatta. Çok da şeyapmamak lazım

0
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Bence tamamen ilişkinin aşamasına bağlı bir durum bu.. Öpüşmek var, öpüşmek var sonuçta. Zaten karşı tarafın size sadece bu amaçla yaklaşıp yaklaşmadığını muhakkak anlarsınız.. Hislerinizi dinleyin.. Keyifli günler..

0
    0 Yorumla
  • 0gülpembem0
    0gülpembem0 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Değil. Ben bir erkekle el ele bile tutuşmadım çekinirim de. Öpüşmek de benim için çokk fazla ileri gitmek bence ve seven erkek sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Hadi tamam çoğu sevgili öpüşüyor ama sizinki sürekliymiş normal değil yani bence bu durum sevgi, dokunmak değil sadece..

1
    5 Yorumla
    • ckcckckcc
      ckcckckcc
      +1 yıl

Seven erkek neden dokunmaya kıyamaz diye saçma bir algı var?

Yorumla
    • 0gülpembem0
      0gülpembem0
      +1 yıl

Sizin neden bunu saçma görmek gibi bir algınız var?:)

Yorumla
    • ckcckckcc
      ckcckckcc
      +1 yıl

Bir kızla erkek öpüştüğünde öpüşmüş sevişmiş oluyor 2 taraf da. Neden erkek kıyamaz olsun ki? Bu dediğiniz taa 1900 lü yıllarda masum saf sevgilerde vardı. Günümüzde artık ihtiyaç odaklı şeyler bunlar. Şahsen bana kıyamayan bir sevgiliyle yapamazdım , bilinçli olmadığından.

Yorumla
    • 0gülpembem0
      0gülpembem0
      +1 yıl

Bu benim düşüncem, benim görüşüm, benim fikrim niye bu kadar tepkiniz? Sizin için normal olan bir şey benim için olmayabilir ya da ben sizin o dediğiniz 90 lı yıllardaki sevgiyi daha gerçek buluyor olabilirim. Düşünce özgürlüğü var öyle değil mi?

Yorumla
    • 0gülpembem0
      0gülpembem0
      +1 yıl

Boş duyar kasmanızdan bıktım artık her şeye bir atlama bir duyar sorsanız düşünce özgürlüğü var.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Her buluşmada kural gibi öpüşmek için fırsat arıyorsa, sadece tatmin olmak içindir. Öpüşmek duygu yoğunluğu hissettiğinde olur, o an daha yakın olmak istersin o kişiye.. ama bu şekilde olman sadece cinsellik için.

2
    0 Yorumla
  • -Afroditimsi
    -Afroditimsi Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

öpüşürken senin bilincin kapalı sanırım? isteyerek yaptığınız olay nasıl kullanılmaya döndü ki bir kere hayır de öpüşmek için gelşyorsa amacı odur diye yorumlarsın

0
    0 Yorumla
  • Guseeee
    Guseeee Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 42%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Kızın biriyle opusmedim diye terk etmişti diğerleri ile hep senin dediğin gibi oluyordu ama onun için bulusmuyorduk tabi sonra ona kayıyor muhabbet ister istemez

0
    0 Yorumla
  • Nut_Butter
    Nut_Butter Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 84%
    +1 yıl

Böyle düşünüyorsan öpüşme o zaman zorla mı öpüyor seni? Dışarda öpüşme hoş olmaz zaten ama öpüşmek için seni sürekli kuytu köşeye götürüyorsa rahtsız oldugunu söyleyebilirsin.

0
    4 Yorumla
    • bahtsizjokeer
      bahtsizjokeer
      +1 yıl

Bunlarda bunu düşüncek beyin yok ki

Yorumla
    • Turkuaz88
      Turkuaz88
      +1 yıl

@nut_butter zorla öpüştüğünü düşünmüyorum siz kızlar her şeyi yapıp yapıp erkeği suçlamasını iyi bilirsiniz ya hani :D

Yorumla
    • Nut_Butter
      Nut_Butter
      +1 yıl

@Turkuaz88 ben aksını mı söyledim kardeş

Yorumla
    • Turkuaz88
      Turkuaz88
      +1 yıl

@Nut_Butter eyvallah bilader ayıp ettiysek kusura bakma gardaşş :D

Yorumla
  • Dönemeçç
    Dönemeçç Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Yani buluşup sadece bu tarz durumlar içerisine giriyorsanız tabii ki normal değil ama yani ara sıra oluyorsa çok doğal bir durum. Kim sevdiğini öpmek istemez ki? İstemeyen varsa püü ona

0
    0 Yorumla
  • Ismail0343
    Ismail0343 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 41%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.

her buluşmada hiç bişi yapmıyor sadece öpüşüyorsanız anormal bir durum ama sinemaya gittiniz eğlendiniz gezdiniz giderken bir veda busesi veriyorsa bunda bir mahsuru yok bence:)

0
    0 Yorumla
  • Tunahan5678
    Tunahan5678 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

Kızlar Bir Adım Öne oluşmaması anormal olurdu

0
    0 Yorumla
  • Gezginn34566
    Gezginn34566 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Muhtemelen ikinci üçüncü buluşma çünkü daha fazla olsaydı öpüşmenin ilerisine gitmişti bile buda evet seni kullanıyor

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır 8 oldu

Yorumla
    • Gezginn34566
      Gezginn34566
      +1 yıl

Hiç öpüşmenin ilerisine teşebbüs etmedi mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok dışarıda buluşuyoruz zaten

Yorumla
    • Gezginn34566
      Gezginn34566
      +1 yıl

Dışarda bunu yapan illaki ev veya sinema da teklif edecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eve davet ederse gitmem

Yorumla
    • Gezginn34566
      Gezginn34566
      +1 yıl

Her buluşmada da izin verme sende zorla öpecek drğil ya

Yorumla
  • Hiisslerinsoonu
    Hiisslerinsoonu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 90%
    +1 yıl

Aşkın Ruhunda yarattığı hissiyatı bedenin anlamlı hale getirmek ister
    Ya sevişeceksin olmuyorsa öpüşeceksin

1
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 10,6b cevap paylaştı.

insan bi kere öpüşünce de hep öğüşmek isteyebilir. yaş genç.. kan kaynar kıpır kıpır :)))) kullanıyor mu bilemem ama orası bana karanlık.

1
    5 Yorumla
    • engince7
      engince7
      +1 yıl

Harika yazmışsın bana biseyler öğret

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

@engince7 bu yaşına kadar öğrenmişsindir bir şeyler. öğrenemediysen senin kusurun. bana ihtiyacın yok. şurda yorum yazdım diye kendine pay çıkarma...

Yorumla
    • engince7
      engince7
      +1 yıl

Öğrenmenin yaşı yoktur. Üni mezunuyum 1 kitap yazdım

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

bu konuda ne yapabilirim? benden öpüşmenin temel ilkelerini mi öğrenmek istiyorsun anlamadım. bunun uzmanı değilim. belki uzmanından destek almanız gereklidir. size çalışmalarınızda başarılar dilerim

Yorumla
    • engince7
      engince7
      +1 yıl

Ya ne kadar at gözlüklüsun

Yorumla
  • cheekystaff
    cheekystaff Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Bunda normal olmayan ne var. Sadece öpüşüyorsanız asıl garip olan o.
    Yazarsın bi süre sonra sevgilimle hep öpüşürdük bir süredir hiç öpmüyor beni acaba artık beni sevmiyormu diye 🤣

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kullanmak ne alaka xjsjs kadın erkek fark etmez sevdiğine cinsel çekim duyarsın ha ne kadarını yaşayacağın karşılıklı anlaşmaya kalmış. Her buluşmada öpüşmek gayet normal insanın canı ister. Rahatsız oluyorsan söyle.

1
    0 Yorumla
  • gökyüzüm_16
    gökyüzüm_16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Sen rahatsız oluyorsan söyle yapmasın ikinizin isteğine bağlı. Niye seni kullanıyormuş gibi düşünüyosunki

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sana tavsiye eğer ilerisini istemiyosan kendini durdur bizde aynı şekildeydik sonra bir gün öpüşmeden ötesine gittik ikimizde farkında olmadan sonradan pişmanlık yaşadım

2
    2 Yorumla
    • forbiddenzone
      forbiddenzone
      +1 yıl

Ayrıldınız mj

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@forbiddenzone birlikteyiz ama evlenmeden olmaması daha iyi

Yorumla
  • geceler_sessiz0606
    geceler_sessiz0606 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Her buluşmada öpüşmek artık normal oldu her buluşmada insan bıkmazmı ama kullanıyoda olabilir ciddi düşünmeyen kullanır

0
    0 Yorumla
  • mutsuzkız91
    mutsuzkız91 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 46%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.

Şimdiki sevdalar öyle oldu öpüşmek ihtiyacını görmek aşk ve saygı kalmadı. Bunu da ölçmek sana kaldı biz tanımıyoruz oğlanı

0
    5 Yorumla
    • bahtsizjokeer
      bahtsizjokeer
      +1 yıl

Buda sizin yüzünüzden

Yorumla
    • mutsuzkız91
      mutsuzkız91
      +1 yıl

@bahtsizjokeer neden

Yorumla
    • bahtsizjokeer
      bahtsizjokeer
      +1 yıl

Sırf yakışıklı ve parali diye verirseniz onlarda sizi adam yerine koymaz

Yorumla
    • mutsuzkız91
      mutsuzkız91
      +1 yıl

@bahtsizjokeer karşılıklı insanların problemi

Yorumla
    • bahtsizjokeer
      bahtsizjokeer
      +1 yıl

Yoo kızların yüzünden çokça iyi erkek vardı kızlar hep bozdu

Yorumla
  • Chıld_Of_GOD
    Chıld_Of_GOD Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 93%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 594 cevap paylaştı.

Ya bu senin özelin. Burada bu kadar reklem etme kendini. Hem bunu kendine sor bu kadar insan hep farklı şey söyler.

0
    0 Yorumla
  • Panrix
    Panrix Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Sen bir hazinedir her seferinde haneden faydalanıyor bence kendine dokundurma zaten kızkar hep kullanılmaktadır

0
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Daha yatağa atmadıysa iyiysin ama onu da yapacak tabi sonra tekmeyi yiyeceksin o zaman ebeyinkini gorursun

0
    0 Yorumla
  • liader
    liader Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Ya saçmalama ya. Ne alaka çocuk sevgilisini öpmek istiyor yani. Sen kullanıldığını düşünüyorsun haftada kaç kere seks yaparsiniz

0
    0 Yorumla
  • priwateman
    priwateman Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 31%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.

O seni operken sen onu. opmuyormusun sende onu opuyorsan sende onu kullaniyorsun merak ediyorum bu kafayi yapmak icin ne kullaniyirsunuz

0
    0 Yorumla
  • MoRTeamRFB
    MoRTeamRFB Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl

Sekste iki tarafta zevk alırken neden hep erkekler kullanıyor olarak lanse ediliyor anlamıyorum gerçekten.

0
    0 Yorumla
  • OneoffFurkan
    OneoffFurkan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.

Öpüşmeyeceksen niye sevgili oldun. Sen onun başına omzuna koyduğunda her buluşmada. Acaba her buluşmada çocuğu kullanıyor muyum diye düşünüyor musun?

0
    0 Yorumla
  • genelnektarigurmesi
    genelnektarigurmesi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl

Öpüşmek tek taraflı bir durum değildir. Doğal olarak sen de ona karşılık vererek öpüyorsun. Peki sana bir soru. Ya sen onu kullanıyorsan?

0
    0 Yorumla
  • ironly
    ironly Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 77%
    +1 yıl

Normal bir şey, neden kullanıldığını hissediyorsun ki

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sürekli öpmek isteyince acaba kullanıyor mu dedim

Yorumla
    • ironly
      ironly
      +1 yıl

Seni çok sevdiği içindir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bazı yorumlar aklımı karıştırdı kime güveneceğim şaşırdım

Yorumla
    • ironly
      ironly
      +1 yıl

dertleşmek istersen yazabilirsin

Yorumla
  • Turkuaz88
    Turkuaz88 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl

öpmeye gelince öpüyon şap şup sonra seni kullandı mı oluyo beynini s...

1
    0 Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Kızlar niye kendilerini peçeteyle bir tutuyor sürekli kullanıldığını düşünüp.
    Zorla öpmüyor ya...

1
    0 Yorumla
  • bendesorabilirmiyimm
    bendesorabilirmiyimm Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 92%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.

Öpüşmenin nesi kullanılır ki? Saçma saçma düşünmeyin artık

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bunu sormandaki amaç acaba birbirinizi çokta sevmiyor oluşunuz mu çünkü arada bir sevgisizlik güvensizlik var ama yine de öpüşüyoruz gibi bir şey anladığım kadarıyla

1
    0 Yorumla
  • Pesimizm
    Pesimizm Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 55%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.

Evet kullanıyor. Senden daha güzelini bulunca seni pis bir peçete gibi çöpe atacak.

1
    0 Yorumla
  • halimizduman_aman
    halimizduman_aman Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

öpüşmeye kullanmak diyosan ohooo
    insan sevdiğine temas etmek ister normal

1
    0 Yorumla
  • hot_chocolate
    hot_chocolate Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 43%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 8,7b cevap paylaştı.

Zevk almıyo musun ya da zorla mı yapıyorsun? Konu rahatsız olup olmamanda

1
    0 Yorumla
  • ÇolpanB
    ÇolpanB Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 81%
    +1 yıl

Bunu sen de istiyorsan normal tabiki. Ama seni zorluyorsa sıkıntı var demektir

1
    1 Yorumla
    • aykırıinsan33
      aykırıinsan33
      +1 yıl

Genelde dediğiniz gibi yaşanıyor ilk deneyimler, ne yazıkki

Yorumla
  • Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

İstemezsen öpüşmezsin
    İstemediğini şöyle anlarsın

0
    0 Yorumla
  • Uyumsuzuz
    Uyumsuzuz Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 58%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Gayet normal ben her buluşmada sevişiyorum ve hergun buluşuyoruz

0
    0 Yorumla
  • tetikci13
    tetikci13 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 56%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Dene bulultugunuzda opusmeyın bakalım ikinciye bulusmak isteyecek mı

0
    0 Yorumla
  • Adem23
    Adem23 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

ay kız her dakikada olmaz tamam çok seviyorsun ama belli bir yere kadar sınır olmalı

0
    0 Yorumla
  • Kayıpgezginn
    Kayıpgezginn Takip Et
    Yoda Yaş: 80 , eic 97%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Kız arkadaşından birini ayarla artık onunla opus benim ile olusme de sorun çözülsün

0
    0 Yorumla
  • NassııYaa
    NassııYaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Buluşmadan öpüş sende, telefon kameran kaç megapiksel 🤳

0
    0 Yorumla
  • PembikGelin
    PembikGelin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 87%
    +1 yıl

Öpüşmek kadar güzel birsrey yok. Öpüşmek istemese sıkıntı

0
    3 Yorumla
    • pehlivaan
      pehlivaan
      +1 yıl

Aman aman kime denk geldim

Yorumla
    • PembikGelin
      PembikGelin
      +1 yıl

@pehlivaan ooo kimler buradaymış 😊

Yorumla
    • pehlivaan
      pehlivaan
      +1 yıl

Dm atamıyorum ama 😑

Yorumla
  • birazkülbirazduman
    birazkülbirazduman Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 55%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Öpüşesin varsa öpüş ya. Öpmeyle kullanıldığını düşünmen de bi tuhaf

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (197)
Devamını Gör(242)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Her buluşmada öpüşmek normal midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Öpüşürken ellemek normal mi? 51 cevap verildi
Her öpüşmenin sevişmeye bağlanması normal mi? 17 cevap verildi
Her buluşmada sevişmek normal bir şey mi? 22 cevap verildi
Sevgiliyle buluşunca öpüşüp durmak normal mi? 26 cevap verildi
Sevgiliyken öpüşmek normal mi? 9 cevap verildi
Öpüşünce olması normal mi? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨