22 yaşındayım sevgilimle her buluşmada öpüşüyoruz beni kullanıyo mu acaba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİkinizde anın tadını çıkarıyorsanız o an, o ana odaklanmalı sadece kafa rahat asla başka bir şey düşünmeden tam odaklı dudakların doyumsuzca emildigi anda eller boş durmamalı asla, exstra zevk vereceksin kadına bacaklarında ellerini usulca gezdirirken çıldırıldıgı anda kilodun içine yavaşça elimizi soktuğumuz o an offfff diyorum sadece, sevişin arkadaşlar sağlam fırsat anında kaptır kendini bırak zevkine bak rahatlamana, inle dileğin gibi içinden geleni rahat bırak yani kısacası libido dürtünce istiyorsak eger erkegin kucağına alıp oturtması kadınını sarması koklaması ıslak dudaklarını boynuna nefesinin sıcaklığını verip şehvetle emecek abi erkek dediğinnn , kadınıma zevk verdiğimi görmeyi duymayı izlemeyi hiç bir zevke değişmem, zevk vermek almaktan daha zevkli unutmayalım🙏
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öpüşmek normaldir, sevmek, sarılmak, sevgiliye dokunmak, sevişmek de normaldir, seni arzuladığını belirtir. Bana sevgilimi öpmek, sarılmak, kokusunu duymak çok iyi geliyor, iyi hissettiriyor. İyi hissetmiyorsan belki o insanı sevmiyorsun ya da hoşlanmıyorsundur bence. Tabi herkesin ilişkisi kendine. Hoşuna gitmiyorsa söyle, uzak dursun.
00 Yorumla
+1 yılBizde öyleyiz. O öpmüyorsa ben öpüyorum ben öpmüyorsam o öpüyor bu sevgiden kaynaklı bence tabi sizinkini bilemem ama bizim öyle. Kullanıldığını düşündüren bir hareketi olmuşsa bilemem ama seni öpüyor olması bence güzel bir şey. Kullanılmak çok farklı
00 Yorumla
+1 yılArtık senin olduğuna inancın varsa her buluşmada öpüşebilirsiniz. Fakat öyle sırf sağdan soldan özenti ile hemen öpüşmeye başlarsanız. O ilişki sadece FB şeklinde ilerler.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
100
Cevap
157Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAa bence sen onu kullanıyorsun, her buluşmada öpüşülür mü ? Dudaklar eskir 😃
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet normaldir ya ne olacak ki seviyorsan öpersin
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence normal
00 Yorumla Öpüşmek iki kişi arasında oluşan çok güzel bir duygu aktarımıdır. Fakat sadece bunun için bir araya gelmek ve bir araya geldiğinde ise sürekli aynı şeyi yapmak bana çok mantıklı ve iyi niyetli gelmiyor. Çünkü sevgililerin yapacağı birçok farklı şey vardır. Misal sinemaya gidersin, birlikte gezmeye gidersin veya oturup sohbet edersin. Sadece öpüşmek için böyle fırsatlar kovalamak ne bileyim çok doğru gelmedi.
141 Yorumla
+1 yılNormal, neden normal olmasın?
Sırf öpüşmek için buluşuyorsanız pek normal olmaz tabi ama normal gezme, eğlenme, vs. Şeyleri yapıp öpüşüyorsanız normal.
Öpüşmek, sevginin en iyi aktarıldığı eylemlerden biri. Birbirinizi seviyorsanız bir mahsuru yok.50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik öncesi hiç bir kızla öpüşmem. Çünkü o da bir babanın evladı. Baban seni görse o çocukla öpüşürken babanın yüzüne nasıl bakacaksın? Bu anı düşün. Ben bu yüzden hep empati yaparım. Nasıl ki ben ileride baba olursam kızımı bu vaziyette görmek istemezsem, başkasının kızına da o gözle bakmam gerekir. Ahlâklı olmak gerekir. Bu yüzden evlilik öncesi hiç bir kıza bu saygısızlığı yapmak istemem çünkü ilerde benle evlenmezse bu sefer başkası daha önce öpüştün mü biriyle diye sorarsa bunu anlatırken o kişiye yüzü kızarır utancından. Bu duruma da düşmesini istemem kimsenin. O yüzden evlilik öncesi ters bana böyle şeyler
30 Yorumla
+1 yılneden öpüşmeyi sen istemiyomusun? bak beni kullanıyo tabiri çok kötü bir tabir. sanki sen zevk almıyomuşsunda kendi çıkarı için zevki için seni kullanıyo gibi oluyo halbuki tek taraflı değil ki sen de istediğin için öpüşmüş oluyosun kadınlar bu tabiri kendine kullandıkça ikinci sınıf muamelesi mal muamelesi cinsel obje muamelesi görmeye devam edecek o öpüşürken sende zevk alıyosan bu kullanmak olmuyo karşılıklı zevk alınmışlık oluyo ha dersin ki rahatsız oluyorum sevdiğim için susuyorum o zaman susma bebiş yüzüne açık açık söyle rahatsız oluyorum diye sınırı sen koymazsan sevgilin değil çevrendeki herkes geçer o duvarı bu sadece öpüşmek değil hayatının her yerinde ama mesele eğer bu kullandı kullanmadı muhabbetiyse anlattım yok öyle bişi o zaman sende onu kullanmış oluyosun çünkü sende zevk almış oluyosun okey kapiş sen cinsel obje değilsin unutma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardesim bence kullanıyor, yasadik bunun da kralını seven erkek dokunmaya kıyamıyor bunu da gördük hikaye bunlar. Benim bir sevgilim vardı sana yemin ediyorum 1 sene birlikteliğimiz oldu, sadece 6. ncı ay da izin alarak utanarak elimi tutmaya baslamisti. Elimi tutarken bile elleri titriyordu cidden bak. Diğerlerinin hic birine inanma bu erkeklerin tüm derdi cinsellik olmus. Yok iste özlerse öpermiste normalmiste, değil kardesim. Burası cinselliğin Afrikası abazadan geçilmez oldu ülke, gerçek adamlara hasret olduk. Tacizler, laf atmalar her sey var ne ararsan var. Sadece kullanmak icin kızlarımızla birlikte oluyorlar. Allah yardımcımız olsun cidden.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSitede kızlara hep gizliden akıl veririm elimden geldiği kadar sana da yazayım kardeşim yapma etme kendini kullandırma erkeklerin geneli böyle inan çok gördüm burada kendini telsim edip bakireliğini veren sonra terkedilip bunalıma giren psikolojisi bozulan ve öyle erkekler daldan dala konup her çiçekten bal almak ister iş ciddiye binince de benimle öpüşen herkesle yapar diyip temiz kiz ararlar sana tavsiyem evlenene kadar mastürbasyon ile yetin ama kendine bunu yapma yazık etme gençliğine güzelliğine dostum
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani bakış açısına göre değişir. Bunu zoraki yapıyorsan öpüşmek zorunda değilsin. Kendiliğinden gelişen bir durum zaten. “Öpüşelim mi” diye bir sözleşme de olması absürt olur.
Aşırıya kaçıyor ve seni rahatsız ediyorsa sınırını çiz. Sen istedikçe gerçekleşsin. Hem de bu defa kullanılıyor muyum acaba kuşkusuna düşmezsin.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı. Her buluşma mi? Ne kadar sıklıkla buluşuyorsunuz? Bence normal değil. Yani sohbet edilir , aktivite yapılır veya müzik dinlenilir de hepte öpüşülmez bence. Sana bunu hissettiriyorsa da mesafeni koru bence, ona beni her buluşmada opemezsin hissini ver ve sınır çiz. Her buluşmada öpüşmek bi nevi basitlik bence.
10 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğine dokunmaya bile kiyamazken her buluşmada öpüşmek nedir şaşırıyorum.. ben böyle deyince çağ dışı adamsın diyorlar.. bı kendinize gelin.. yarın bir gün evleneceksiniz o sevgilin ile olması bile kesin değil diyelim ki farklı başka biri ile evlendin. Yüzüne nasıl bakabilir.. sözüm meclisten dışarı..
10 YorumlaSorun bizim jenerasyonda mı bilmiyorum ama öpüşmek sevişmek çok normalleştiriliyor. Yani insan böyle şeyleri insan evliliğe kadar beklerdi şu an böyle bir şey kalmadı.. Ben o kadar ileri gidemezdim gele ki her defasında
30 Yorumla
+1 yılÇekim var çekim. Valla ben de her bulusmamızda zaten haftalar sonra ancak buluşabiliyoruz bazen aylar sonra ve yapışıyorum dudaklarına. Hele şu sıralar ileri gitmek istiyorum. Bacaklarına koyuyorum ellerimi okşuyorum otururken. Sonra o da karnımı okşuyor boynumu emikledi geçen morardı mesela. İlerisini istiyor o da anliyorum ama olmaz ilerisi yani.
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sevgilinin normal arkadaştan farkı ne olur ki o zaman? Arada bir mi öpmeli? Ne kadar zamanda bir arzulamalı mesela? Çok saçma bunlar, tabi ki sevgisini insan sarılarak, öperek, dokunarak gösterir.
20 Yorumla
+1 yılo yaşlarda öyle hissetmen normal. eğer ki öpüşmekten hoşlanmadığın zamanlarda bunu sürdürüyorsa bu bir tacizdir rahatsızlığını dile getir veya istemiyorum diyip net ol. maalesef erkeklerin beyni düz mantıkla ilerliyo senin ne hissettiğinin önemi yok.
00 Yorumla
+1 yılSevgi buseleri mi yoksa french kiss mi tatlım onu söylemen lazım. İlkiyse normal. İkinci de normal olabilir yeni bir ilişki de ama bilemiyorum herkesin kendi normalleri var bu hayatta. Çok da şeyapmamak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence tamamen ilişkinin aşamasına bağlı bir durum bu.. Öpüşmek var, öpüşmek var sonuçta. Zaten karşı tarafın size sadece bu amaçla yaklaşıp yaklaşmadığını muhakkak anlarsınız.. Hislerinizi dinleyin.. Keyifli günler..
00 Yorumla
+1 yılDeğil. Ben bir erkekle el ele bile tutuşmadım çekinirim de. Öpüşmek de benim için çokk fazla ileri gitmek bence ve seven erkek sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Hadi tamam çoğu sevgili öpüşüyor ama sizinki sürekliymiş normal değil yani bence bu durum sevgi, dokunmak değil sadece..
15 Yorumla- +1 yıl
Sizin neden bunu saçma görmek gibi bir algınız var?:)
- +1 yıl
Bu benim düşüncem, benim görüşüm, benim fikrim niye bu kadar tepkiniz? Sizin için normal olan bir şey benim için olmayabilir ya da ben sizin o dediğiniz 90 lı yıllardaki sevgiyi daha gerçek buluyor olabilirim. Düşünce özgürlüğü var öyle değil mi?
- +1 yıl
Boş duyar kasmanızdan bıktım artık her şeye bir atlama bir duyar sorsanız düşünce özgürlüğü var.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer buluşmada kural gibi öpüşmek için fırsat arıyorsa, sadece tatmin olmak içindir. Öpüşmek duygu yoğunluğu hissettiğinde olur, o an daha yakın olmak istersin o kişiye.. ama bu şekilde olman sadece cinsellik için.
20 Yorumla
+1 yılöpüşürken senin bilincin kapalı sanırım? isteyerek yaptığınız olay nasıl kullanılmaya döndü ki bir kere hayır de öpüşmek için gelşyorsa amacı odur diye yorumlarsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kızın biriyle opusmedim diye terk etmişti diğerleri ile hep senin dediğin gibi oluyordu ama onun için bulusmuyorduk tabi sonra ona kayıyor muhabbet ister istemez
00 Yorumla
+1 yılBöyle düşünüyorsan öpüşme o zaman zorla mı öpüyor seni? Dışarda öpüşme hoş olmaz zaten ama öpüşmek için seni sürekli kuytu köşeye götürüyorsa rahtsız oldugunu söyleyebilirsin.
04 Yorumla- +1 yıl
Bunlarda bunu düşüncek beyin yok ki
- +1 yıl
@Turkuaz88 ben aksını mı söyledim kardeş
Yani buluşup sadece bu tarz durumlar içerisine giriyorsanız tabii ki normal değil ama yani ara sıra oluyorsa çok doğal bir durum. Kim sevdiğini öpmek istemez ki? İstemeyen varsa püü ona
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılher buluşmada hiç bişi yapmıyor sadece öpüşüyorsanız anormal bir durum ama sinemaya gittiniz eğlendiniz gezdiniz giderken bir veda busesi veriyorsa bunda bir mahsuru yok bence:)
00 Yorumla
+1 yılKızlar Bir Adım Öne oluşmaması anormal olurdu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen ikinci üçüncü buluşma çünkü daha fazla olsaydı öpüşmenin ilerisine gitmişti bile buda evet seni kullanıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır 8 oldu
- +1 yıl
Hiç öpüşmenin ilerisine teşebbüs etmedi mi
Soran+1 yılYok dışarıda buluşuyoruz zaten
- +1 yıl
Dışarda bunu yapan illaki ev veya sinema da teklif edecek
Soran+1 yılEve davet ederse gitmem
- +1 yıl
Her buluşmada da izin verme sende zorla öpecek drğil ya
+1 yılAşkın Ruhunda yarattığı hissiyatı bedenin anlamlı hale getirmek ister
Ya sevişeceksin olmuyorsa öpüşeceksin10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılinsan bi kere öpüşünce de hep öğüşmek isteyebilir. yaş genç.. kan kaynar kıpır kıpır :)))) kullanıyor mu bilemem ama orası bana karanlık.
15 Yorumla- +1 yıl
@engince7 bu yaşına kadar öğrenmişsindir bir şeyler. öğrenemediysen senin kusurun. bana ihtiyacın yok. şurda yorum yazdım diye kendine pay çıkarma...
- +1 yıl
bu konuda ne yapabilirim? benden öpüşmenin temel ilkelerini mi öğrenmek istiyorsun anlamadım. bunun uzmanı değilim. belki uzmanından destek almanız gereklidir. size çalışmalarınızda başarılar dilerim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunda normal olmayan ne var. Sadece öpüşüyorsanız asıl garip olan o.
Yazarsın bi süre sonra sevgilimle hep öpüşürdük bir süredir hiç öpmüyor beni acaba artık beni sevmiyormu diye 🤣10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanmak ne alaka xjsjs kadın erkek fark etmez sevdiğine cinsel çekim duyarsın ha ne kadarını yaşayacağın karşılıklı anlaşmaya kalmış. Her buluşmada öpüşmek gayet normal insanın canı ister. Rahatsız oluyorsan söyle.
10 Yorumla
+1 yılSen rahatsız oluyorsan söyle yapmasın ikinizin isteğine bağlı. Niye seni kullanıyormuş gibi düşünüyosunki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana tavsiye eğer ilerisini istemiyosan kendini durdur bizde aynı şekildeydik sonra bir gün öpüşmeden ötesine gittik ikimizde farkında olmadan sonradan pişmanlık yaşadım
22 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldınız mj
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone birlikteyiz ama evlenmeden olmaması daha iyi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer buluşmada öpüşmek artık normal oldu her buluşmada insan bıkmazmı ama kullanıyoda olabilir ciddi düşünmeyen kullanır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiki sevdalar öyle oldu öpüşmek ihtiyacını görmek aşk ve saygı kalmadı. Bunu da ölçmek sana kaldı biz tanımıyoruz oğlanı
05 Yorumla- +1 yıl
Buda sizin yüzünüzden
- +1 yıl
@bahtsizjokeer neden
- +1 yıl
Sırf yakışıklı ve parali diye verirseniz onlarda sizi adam yerine koymaz
- +1 yıl
@bahtsizjokeer karşılıklı insanların problemi
- +1 yıl
Yoo kızların yüzünden çokça iyi erkek vardı kızlar hep bozdu
- Cinsel Yaşam konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılYa bu senin özelin. Burada bu kadar reklem etme kendini. Hem bunu kendine sor bu kadar insan hep farklı şey söyler.
00 Yorumla Sen bir hazinedir her seferinde haneden faydalanıyor bence kendine dokundurma zaten kızkar hep kullanılmaktadır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yatağa atmadıysa iyiysin ama onu da yapacak tabi sonra tekmeyi yiyeceksin o zaman ebeyinkini gorursun
00 Yorumla Ya saçmalama ya. Ne alaka çocuk sevgilisini öpmek istiyor yani. Sen kullanıldığını düşünüyorsun haftada kaç kere seks yaparsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılO seni operken sen onu. opmuyormusun sende onu opuyorsan sende onu kullaniyorsun merak ediyorum bu kafayi yapmak icin ne kullaniyirsunuz
00 Yorumla
+1 yılSekste iki tarafta zevk alırken neden hep erkekler kullanıyor olarak lanse ediliyor anlamıyorum gerçekten.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşmeyeceksen niye sevgili oldun. Sen onun başına omzuna koyduğunda her buluşmada. Acaba her buluşmada çocuğu kullanıyor muyum diye düşünüyor musun?
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmek tek taraflı bir durum değildir. Doğal olarak sen de ona karşılık vererek öpüyorsun. Peki sana bir soru. Ya sen onu kullanıyorsan?
00 YorumlaNormal bir şey, neden kullanıldığını hissediyorsun ki
04 Yorumla
Soran+1 yılSürekli öpmek isteyince acaba kullanıyor mu dedim
Soran+1 yılBazı yorumlar aklımı karıştırdı kime güveneceğim şaşırdım
öpmeye gelince öpüyon şap şup sonra seni kullandı mı oluyo beynini s...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kızlar niye kendilerini peçeteyle bir tutuyor sürekli kullanıldığını düşünüp.
Zorla öpmüyor ya...10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşmenin nesi kullanılır ki? Saçma saçma düşünmeyin artık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu sormandaki amaç acaba birbirinizi çokta sevmiyor oluşunuz mu çünkü arada bir sevgisizlik güvensizlik var ama yine de öpüşüyoruz gibi bir şey anladığım kadarıyla
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Evet kullanıyor. Senden daha güzelini bulunca seni pis bir peçete gibi çöpe atacak.
10 Yorumla
+1 yılöpüşmeye kullanmak diyosan ohooo
insan sevdiğine temas etmek ister normal10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılZevk almıyo musun ya da zorla mı yapıyorsun? Konu rahatsız olup olmamanda
10 Yorumla Bunu sen de istiyorsan normal tabiki. Ama seni zorluyorsa sıkıntı var demektir
11 Yorumla- +1 yıl
Genelde dediğiniz gibi yaşanıyor ilk deneyimler, ne yazıkki
İstemezsen öpüşmezsin
İstemediğini şöyle anlarsın00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gayet normal ben her buluşmada sevişiyorum ve hergun buluşuyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dene bulultugunuzda opusmeyın bakalım ikinciye bulusmak isteyecek mı
00 Yorumlaay kız her dakikada olmaz tamam çok seviyorsun ama belli bir yere kadar sınır olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKız arkadaşından birini ayarla artık onunla opus benim ile olusme de sorun çözülsün
00 Yorumla Buluşmadan öpüş sende, telefon kameran kaç megapiksel 🤳
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmek kadar güzel birsrey yok. Öpüşmek istemese sıkıntı
03 Yorumla- +1 yıl
@pehlivaan ooo kimler buradaymış 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşesin varsa öpüş ya. Öpmeyle kullanıldığını düşünmen de bi tuhaf
00 Yorumla - Devamını Gör (197)
Devamını Gör(242)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026