HALA ONUN İÇİN ÜZÜLÜYORUM?

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 ay önce deli gibi sevdiğim adamdan ayrıldım. Daha doğrusu o ayrıldı. Ve neden ayrıldın diye sorduklarında öyle gerekliydi diyip geçti. Sanırım şu an başka kızlarla konuşuyor. O kendi yoluna bakıyor ama ben yapamıyorum. Ona yazıp aramıyorum hiçbir şekilde. Üzgün olsam bile hep mutluymuşum ve kendi yoluma bakmışım gibi göstermeye çalışıyorum. Ama artık canım çok yanıyor. Ben burada kendimi paralarken o arkadaşları ile tatil planı yapıyormuş. Gerçekten onu tamamen kalbimde bitirmek istiyorum. Onunla ilgili herşeyi beynimden silmek istiyorum. Kokusunu gülüşünü ellerini herşeyi unutmak istiyorum. 1 buçuk ay önce benim göğsümde uyuttuğum adamla şu an yabancıyız ve hayatında başkaları var. Bunu daha fazla kaldıramıyorum. Lütfen bana bir yol bir çare söyleyin gerçekten onu unutmak istiyorum. Onu beklemek istemiyorum. Ortak arkadaşlarımız ile konuşmama kararı aldım toparlanmak için. Eskiye göre daha iyiyim ancak gerçekten hala içim sızlıyor onu çok özlüyorum yokluğunu çok derinden hissediyorum onu çok güzel ve çok temiz sevdim. O da bunun farkında ve birdaha böyle sevilmeyecek. Bana onu unutmam için yardımcı olur musunuz?
HALA ONUN İÇİN ÜZÜLÜYORUM?