İlişkimiz yok öyle eğleniyoruz alkol alıyoruz yakınlaşıyoruz. Takılmak hoşuma gidiyor. Yarın başka kızlarla mekana gideceğini öğrendim. Date tarzıymış. İnanılmaz kıskandım şimdi görüşmek istemiyorum ama pat diye hiçbir açıklama yapmadan iletişimi koparsam direkt kıskandığımı mı düşünür bilemiyorum? Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Yani bu durum senin için f*ck buddylikten çıkıyor sanırım. Ama karşındaki kişi seni o şekilde gördüğü için kendini engellemen senin için daha iyi olur. Sana yazdığında başkasıylayım diyip geçiştir veya işim var falan de. Bir süre sonra yazmayı bırakır zaten herhalde
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka kızlarla takılacaklarını duyduğumu biliyor şimdi görüşmeyi kesersem bu durumdan olduğunu anlayacak ve kendini değerli hissecek bunu istemiyorum aslında o yüzden nasıl bitirsem kestiremiyorum
En İyi Cevaplar
F. b. amaç, ihtiyacın oldumu çağırıp ihtiyacını karşılar gidersin, aynı adamı başkası çağırır ona gider, 3 lu grup vardır çağırır 4. cü olur, onceden gün alır birisi o tarihte onun ihtiyacını karşılar, bu tür adamdan sana fazla şey kalmaz, en iyisi sen kendine başkasını bul
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Hmmm senin iş tehlikeli sulara doğru gidiyor senin için seçim vakti. Ya umursamamayı seçeceksin ki gördüğüm kadarıyla bu iş artık çok zor ya da saygıyı kaybetmeden vedalaşacaksın başka bir buddy bulmak için
010 Yorumla
Soran+1 yılArtık görüşmek istemiyorum ama nasıl lanse edeceğimi bilemiyorum. Olayı duyduğumu biliyor muhtemelen kıskandım ve görüşmeyi kestim sanacak ama ben kendisini kıskanılacak biri sanıp değerli hissetmesini istemiyorum
Soran+1 yılHayır istemiyorum o bana değerli hissettirmediyse ben de ona hissettirmek istemiyorum. Biraz içsel bir şey
Soran+1 yılHahah sapladın şu an 😁
Soran+1 yılHaketti cidden diyeceğim de ilişkimiz yok neye takıyorum sanki
Soran+1 yılTamam mutlaka :D teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence onun senin hakkında ne düşüneceğinden çok senin nasıl hissettiğin önemli. Hadi diyelim ki senin hakkında öyle düşünecek diye görüşmeyi kesmedin bu sefer de sen iyice kötü hissedeceksin. Önemli olan ne başta sensin. Birisiyle konuşmaya başladık çok hoşlandım olacak gibi o yüzden keselim de geç.
42 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim aslında mantıklı olan bu gibi ama ona bunu demek bana biraz zor geliyor umarım yapabilirim
Cevap sahibi+1 yılZor ama sonucu seni daha mutlu edecek, öyle düşünürsen işin kolaylaşır.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğruyu söyleyemeyi neden denemiyorsun?
Senden hoşlanıyorum be başkalarıyla çıkman vs de beni etkilemeye başladı bu yüzden bu tarz ilişkiyi devam ettiremeyeceğim diyeceksin. Hem nerden biliyorsun belki doğruyu söylemek sana onu kazandıracak? Denemeye değer.20 Yorumla
+1 yılİnsanın olduğu yerde duygu olur...
Seni kıskanıyorum de en iyisi😃30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşına alıp duygularından bahsedebilirsin belki çükbeyin değildir ilişkiniz başka bir boyut kazanır.
00 Yorumla f*ck ne ya? Ne Çok kötüsün. Hem f*ck diyorsun yani kıskanman komik geldi. Nasıl başladıysanız öyle devam edin, yapacağın ne var ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla oha kıskanılmaz yoksa fck bady olmaz iş sevgiliğe döner
011 Yorumla
Soran+1 yılKafayı yedim ben
Soran+1 yılKıskanmaya başladığım için görüşmeyi keseceğim işte
Soran+1 yılNasıl yani ne yapayım
Soran+1 yılYaptım kafayı yedi
Soran+1 yılBiraz belli ettim sonra o da o olaydan sonra her gün beni buluşmak için çağırdı kahve içmeye sohbet etmeye öyle mutlu mutlu takılıyorudk gayet sonra kimse birbirini iplemeyince kaldı öyle karışık baya
+1 yılBi tek bi soru sorcam nerden buluyorsunuz ya böyle sırf cinsellik için bir birinizi deli olcam ya
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş ortamında eğlenirken üstüne bir de alkol alınca otomatik gelişiyor aslında. iyi hissettiysen de sürekli oluyor işte böyle
- +1 yıl
Öyle bi ortam olmadığı için offf içmem ben içki de sevmem de sap gibi ölecem
+1 yılKiskanirsan kaybedersin tatlım keyfine bak canın çektikçe vurdur
10 YorumlaSen bu şekilde devam et. Eğer bağlantınız bu şekilde güzel giderse belki seni sveebilir
00 Yorumla
+1 yılBirkaç gün hiç yazmasan bile bunun farkında bile olmama ihtimali de var biliyosun ki..
00 Yorumlakıskanman saçma seni sallamaz ki doğru düzgün ilişkiniz yok :D
00 Yorumlagörüşmeyi kesme , saçmalık. yani kıskandıysan hoşlanmaya başladığın anlamına gelir.
00 Yorumla
+1 yılben de öyle sevişecek biri isterim. herhalde kıskanırdım. neticede onun oluyorum sevişirken.
43 Yorumla- +1 yıl
Yaz beni liste başına 😀
Soran+1 yılOff evet şimdi benimle yaşadıklarını başkasıyla yaşayacak olma ihtimali beni kıskandırdı
- +1 yıl
@Aysenzwvk takip atar misin
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun yerinde olsam başkalarıyla ne yaşıyorsam anlatmam tadına doymam, keşke onun yerinde ben olsaydım tek erkeğin olurdum
00 YorumlaBaşka kızlar yani çoğulken nasıl date oluyor yani onlarla eğlenmeye gidiyor birebir bir ilişki yok. O çoğullardan biriysen takacak bir şey görmüyorum. Parti modeli olaylar söylediklerin.
08 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle iki kız iki erkek eğlenceklermiş. Bizi niye çağırmadın diye sorduklarında date tarzı demiş. Ben de aslında ilişkimiz olmamasını takmıyordum ama bu durum beni rahatsız etti şimdi pat diye görüşmeyi kesersem kıskandığımı düşünüp görüşmeyi bıraktım sanabilir. Ne yapmalıyım diye sormak istedim
- +1 yıl
Anladım 2 kız 2 tane erkekle tanışmışlar toplu sohbette kararlaştırmışlar bunu. Böyle şeyler genelde ciddi değildir. Ciddi olmadıkları bir geçmişleri olmadığından belli yeni tanışmadır bu o yüzden çifter çifter. Arada bağ olsa ilk defa bu şekilde olmazdı birebir çıkardı iki kişi. Yapacağın bir şey yok ama bağ kuracak olsa senle kurardı geçici gibi geldi.
Soran+1 yılYani beraber de çıkabilirdik ama onları tercih etmiş. Bir de baktım çok kötü kız. Gerçekten sinir oldum görüşesim kalmadı asla
Soran+1 yılGerçekten fb gibi de değiliz ama ilişkimiz de yok. Birbirimizi istiyoruz başkaları da oluyor ama kopamıyoruz da buluşup normal takılıyoruz ilginç değişik yaşamadığım bir durum
Soran+1 yılMesaj gönderemiyorum sana ayarlarını düzeltir misin
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılzaten görüşme amacınız belli zaten farklı anlam yüklemek doğru mu bilemedim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Niye kıskanıyorsun ki sonuçta date tarzı seks değil
010 Yorumla
Soran+1 yılKıskanmamam gerek işte sorun olduğunun farkındayım ve nasıl görüşmeyi kessem diye düşünüyorum
Soran+1 yılAynen öyle aslında benimsenmişlik var aşk olduğunu düşünmüyorum
Soran+1 yılAşık değilim ama başkalarıyla benimle yaşadıklarını yaşama ihtimalini kıskandım
Soran+1 yılDemek ki bana göre değilmiş ben umursamaz biri değilmişim
Soran+1 yılİlişki yükünü kaldıramadığım için beraber hem eğlenip hem yakınlaşmak iyi geldiği için devam ediyordum ama bana göre değilmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenin şayet ben olsam obeni mutlu ediyorsa bende onu mutlu ediyorsam ve birbimize isindiysak ve guvende olduysa evlenme teklifi ederim 💗🌹
00 Yorumla
+1 yıleğer erkek ciddi ilişki insanı değilse bence hiç konusunu bile açmamalısın
00 Yorumla
+1 yılHayatına başka birileri girecekse ilişkimiz etik olmaz ben baskasını bulurum de
00 YorumlaAtalrimiz ne demos Dimyata Pirince Giderken Evdeki Bulgurdan Olma
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılHemen kesme belli etme. Kademeli kes
06 Yorumla
Soran+1 yılDetylandırır mısın
- +1 yıl
Bundan sonraki ilk buluşmada dışarıda buluş birlikte olma sonrakine ol sonra bir süre buluşma ama iletişimi kesme hep bir aksilik olup buluşamıyprmuş intibası ver vs vs gibi
Soran+1 yılİstemiyorum ama ona normal davranamam başka kızı tercih ettiğini bile bile
- +1 yıl
Hoşlanma varsa başka kızın elinden çek al
Yoksa kademeli ayırmam daha iyi anlattığım gibi. Hiç canın istemiyorsa 2. Adımı atla 3 e geç direk
Soran+1 yılBen çekip almam gelmek isteyen gelmeli ama ikinci adımı atlatıp uygulamak daha mantıklı geldi
- +1 yıl
Duygu durumuna göre karar ver 🤗
+1 yılKalbin ve aklın ne diyorsa onu yapmalısın
00 Yorumla
+1 yılBu işler nasıl oluyor acaba?
00 Yorumla
+1 yılAraya başkaları girerse eğlenceniz bozulur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılArada olur istemsizce
00 Yorumla Sen de erkeklerle takıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılDate e çıkarsa f*ck lik biter.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Pat diye yap zaten takmaz seni muhtemelen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Kıskanman saçmalik ama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsik oldun demek duygularını ac
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Biriyle görüşeceğini söyle çok taktıysan kafaya
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ilişki yapacağım mı diyeyim
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYeni Fb ile story at 😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
Aga bu Fck Body kısaltması 😅😅
- +1 yıl
İyi ozaman bagırın ulan fenerbahce cok yaşa diye
Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Fb ne ya ask olmadan tadi olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladı üstünde fk. bdy. kıskanacak bişey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYenisi olurum eğer istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızların fakbadisine kaçınılmaz kıskançlığı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce hiç bu ilişki durumunu yaşamamıştım :)
00 Yorumla
+1 yılBoş ver. Adı üzerinde FB, istediğini yapsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnu bırak b@na ver 😜
00 Yorumla
+1 yılSende başka erkekle git oda kıskanırsa bu iş tamam
12 Yorumla
Soran+1 yılO tarz şeyler çok basitçe geliyor bana ya
- +1 yıl
Ben gelebilirim seninle 😊
Ona belli ederiz Bi şekilde
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılnie başkaını skyor diymi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörüştün mü son 5 günde
03 Yorumla
Soran+1 yılArtık benimle görüşmek istemiyormuş
Cevap sahibi+1 yılsağlık olsun sıkılmış demek ki ilgiden
Cevap sahibi+1 yılbuldun mu yenisini
+1 yılSende başkasıyla çık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Kes gitsin
00 YorumlaCiddi bir ilişkim var de görüşmeyi bitir
00 Yorumlabaska budy yokmu sankı dusundugun seye bak
00 Yorumla
+1 yılAilemden biri oldu de
00 YorumlaEzikce
00 YorumlaBenle takıl unutursun
00 Yorumla
+1 yılAl bendende okadar ❤💋
00 Yorumla
+1 yılayrıl
41 Yorumla
Soran+1 yılİlişkimiz yok ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ucleyin
21 Yorumla- +1 yıl
Çılgın şey seni 🤭
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Sıkıldım dersin
00 Yorumla
+1 yılSacma mk
04 Yorumla
Soran+1 yılNey sacma
- +1 yıl
Kiskanman filn
Soran+1 yıloff biliyorum hic hosuma gitmiyor zaten bu durum
- +1 yıl
boş ver ya hic takma
aşk doğmuş
00 Yorumlaeve at onu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılSende benle çık
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı