Bilmiyorum ne yapayım?

Eşimle görücu usulü evlendik. Evleneli şu an 1 yıl olmadı her gün kavga ediyoruz ve şu an ikimizde ara verdik boşanıp bosanmamayi düşünüyoruz ayrı odalarda. Çok fazla aksi her şeye sinirleniyor onunla hiç bir zaman konuşamıyorum hep yanlız hissediyorum kendimi benim sevgimi öldürüyor bana bugün benden nefret ettiğini söyledi. Aslında ikimizde yarış hâlinde gibiyiz o bana biseyler söylüyor ben ona ama onun gözünde hep ben suçluyum hep benim problemlerim haksız olmaktan da yoruldum ama onu da bırakmak istemiyorum. Bı yandan da kavgalara da alıştım daha ne olabilir diye düşünüyorum. Çok küçük şeylere bile kavga cikarabiliyoruz ikimiz de birbirimizi taniyali 1 buçuk sene olmadı bu bizi çok yıpratıyor. Bugün sırf ben ailemi görmek istiyorum diye demedigi kalmadı. Bakın ben iki aile arasında kalmayayim diye birgun oraya birgün diğerine gidiyorum. Ama saygısızlık yapan benmişim. Bana bu konuda iki aile de diyemez ki sen şunu yaptın. Ne eksikleri varsa konuşuyorum. Ama kocama göre terbiyesiz (küfür etmiyorum ha) saygısız seni tanisaydim evlenmezdim diye laflar isitiyorum ne yapmalıyım?
Bilmiyorum ne yapayım?