Sizce benden hoşlanıyor olma ihtimali var mı ne olur yardımcı olun 🥺🥺?

Bölümden bir çocuk ile ortak arkadaşlar sayesinde tanışıyoduk birbirimizi görünce sadece selam veriyorduk. Çocuk asla kardeşim değil saygılı biri. Dersten konuşarak çıktık o gün şimdi işin var mı dedi sonra birlikte yemekhaneye gittik. Konuşmaktan yemek yiyemedik 1 saat falan yemek yiyemedik yani. Sonra çimlerde oturduk kendinden ailesinden yaşadıkların bahsetti. snapindeki kişileri gösterdi benimkilere baktı. Sonra pes oynamayı öğretmeye çalıştı. O öğretirken benim arkadaşımın mesajına dönmem gerekiyordu baya uzun yazmıştı. Baya uzun yazmış dedi telefonu elinden bıraktı gel birlikte okuyalım dedi. Bir süre sonra da kendi wpsini açtı sohbetlerini gösterdi hatta bazılarına girdi bile konuşmaları gösterdi. Bunun spora gitmesi gerekiyordu gitmedi. Perşembe günü derse gel gel falan dedim kararsız olduğu halde tamam gelicem dedi. İnstadan onla ilgili bir şey attım konuşmayı baya uzattı 3 gündür konuştuk dün de maç izlerken bana indirttiği oyunu anlatıyordu. Sizce benden hoşlanıyor olma ihtimali var mı çocuk asla kardeşim değil düzgün biri baya hatta
Sizce benden hoşlanıyor olma ihtimali var mı ne olur yardımcı olun 🥺🥺?