Aşk İlişkileri Kız arkadaşıma evlenme teklifi edeceğim ama bilin bakalım ne eksik? MrGYC Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ahh ahh 😂😂kızıma da isim arıyorum aslında ama işte.. 😂Kız arkadaşıma evlenme teklifi edeceğim ama bilin bakalım ne eksik? Kız arkadaşıma evlenme teklifi edeceğim ama bilin bakalım ne eksik? Cevapla İş Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Bende etmeyi düşünüyorum ama kız eksik :D 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yüzük eksik benceee :D🤷🏻♀️ altın fiyatları malummm 😅😅😅 0 0 Yorumla
nuryr Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yüzük eksik olur gül ve ya çiçek eksik olur aklıma da başka gelmiyo valla ama çok merak ettim ya bi kız olarak gerçekten merak ettim 0 8 Yorumla nuryr +1 yıl Bakk küçük hediyeler mektup da yazılmış sözler ve ya mücevher taki falandır Yorumla nuryr +1 yıl ARABA EKSİK TABİ KİDE Yorumla nuryr +1 yıl Başta kizimada demiş çünkü oradan turetince biraz geliyor akla ama yanlış değilse tabi ki bence öyle ama Yorumla nuryr +1 yıl BI ERKEK SONUCTA ARABASINDAN ASLA VAZGEÇMEZ ARABA VE EVLENECEGI KIZ ONCE GELIR AMA ILK ARABADIR IYI BILIRIM OYÜZDEN CEVAP ARABA BENCE YINE DE BİLEMİYORUM TABIKI TAHMINM Yorumla MrGYC +1 yıl Merakın gözümü kamaştırdı 😱😂 Yorumla nuryr +1 yıl Değil mi araba yanlış mı Yorumla nuryr +1 yıl Valla merak ettim ya öyle cazibeli bi giriş olmuş ki merak etmemek elde değil inan ki 😅 Yorumla nuryr +1 yıl Cevap ne? Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 12 kişilik çatal bıçak takımı 0 1 Yorumla MrGYC +1 yıl Haha tam üstüne bastın 😂 ne çok ihtiyacım var bir bilsen Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Kız arkadaş eksik 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Teklif 🤔 0 0 Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yüzük 0 2 Yorumla nuryr +1 yıl Benim yazdığım yoruma baksana bi canm Yorumla nuryr +1 yıl Sence yani? Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kız arkadaşı 0 1 Yorumla nuryr +1 yıl Ahaa evet olabilir her şey hazır kız yok ortada ayy ne kötü olur gerçekten 😑 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende etmeyi düşünüyorum ama kız eksik :D
Yüzük eksik benceee :D🤷🏻♀️ altın fiyatları malummm 😅😅😅
Yüzük eksik olur gül ve ya çiçek eksik olur aklıma da başka gelmiyo valla ama çok merak ettim ya bi kız olarak gerçekten merak ettim
Bakk küçük hediyeler mektup da yazılmış sözler ve ya mücevher taki falandır
ARABA EKSİK TABİ KİDE
Başta kizimada demiş çünkü oradan turetince biraz geliyor akla ama yanlış değilse tabi ki bence öyle ama
BI ERKEK SONUCTA ARABASINDAN ASLA VAZGEÇMEZ ARABA VE EVLENECEGI KIZ ONCE GELIR AMA ILK ARABADIR IYI BILIRIM OYÜZDEN CEVAP ARABA BENCE YINE DE BİLEMİYORUM TABIKI TAHMINM
Merakın gözümü kamaştırdı 😱😂
Değil mi araba yanlış mı
Valla merak ettim ya öyle cazibeli bi giriş olmuş ki merak etmemek elde değil inan ki 😅
Cevap ne?
12 kişilik çatal bıçak takımı
Haha tam üstüne bastın 😂 ne çok ihtiyacım var bir bilsen
Bizde de eksik işte. 😀
Kız arkadaş eksik
kız arkadaşın eksk :)
Kız arkadaş eksik herhalde🤣
Yüzük varsa ben burdayım 🥰
Kiz yok
Teklif 🤔
yüzük sanırım
Yüzük