Böylesine bir aşk ister miydiniz 😅?

💜ne💜
💜tarafa💜
💜kusayım💜
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hahaha ay ne şeker ya Allahım @вуηαяcσѕ a nasip eyle 😂😂
@вуηαяcσѕ oburleri gibi diyiilsiiin 😅 haha çok güldüm narcooos çok kötüsün bi amin demedin.. 🥹
yaa kıyamam, böylesine güzel bir ilişkiye olan umudunu kaybetmiş.. mendil ver çabuk ağlayacağım 😭😭 Allahım nedeeeen narcos nedeeen 😭😭😭
şu an modum düştü, gözlerimde yaş kalmadı, sen bana “beni manipüle etme” mi diyorsun 😭
Allah korusun.
Aşk göremedim orada ben. İçi boş sözler, buram buram samimiyetsizlik kokuyor.. ıykk
Şimdi olduğu gibi okumaya üşenirim😄
Sıkar beni böyle ilişki.
Yarın benimkine yapsam mı😄
Ya ne kadar yapmacık ya. Sinirlerim tepeme çıktı.
Bu tarz toksik ilişkiler çok uzun sürmüyor çünkü gerçek anlamda bir samimiyet yok neredeyse her şey yapay.
İnsanların birbirine iltifat etmesi başka bir olay cılkını çıkartıp kendince şova dökmesi çok başka bir olay.
Benim şahsi görüşüm bu tip ilişki anlayışına, romantizmine sahip insanlardan uzak durmaktır.
Tamam romantigim ilgi alakayı çok severim ama benim bile okurken iki kaşım birden havaya kalktı tüylerim diken diken oldu laaaan bu ne ^^'
Gülme krizine sokuyor böyle laflar bi kere 100 kere seni seviyorum yazmıştı watsapta uzuyor da uzuyor akfskks bu ne ya demiştim 😂
Soğuma sebebi bence hiç gerek yok her şeyin bir ayarı olması lazım.
Biri bana böyle seyler yazsın ben engellerim ya sjdbd cidden bu ne abi iğrenç
Herkes farklı şekilde seviyor demek ki☺️
Ben istemem ama.
Çok uğraşmasın kendi halime bıraksın, içinden sevsin😄
Kopyala yapıştır mesaj bu. İstemem...
Istemezdim 8 ay surmus bide kafalar aptal olunca demek devam edebilmis
Iyyyy yoook bu neeee 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
İsterdim ama olmadığı için itici geliyor
Okurken bile bunaldım
Allah nasip etmesin.
Okurken kusasım geldi
En İyi Kız Görüşü