Boşanmış ama Çocuklarını görmeye gitdiğinde karısı olan evinde kalıyor. Bu durumla karşılaşan oldu mu?

maalesef böyle kararlar alınabiliyor. Benim de başımdan geçti. Oğlumuzun etkilenmemesi için gizli tuttuk. Ayrı yataklar da uyuduk, pek bir araya gelmedik. Ama boşandığımızı farketmedi. Zamanla açıkladık. Ama doğru mu dersen değil. Çünkü adsm için çok zor. Süreç uzadıkça hayatınıza yön veremiyorsunuz ve eski eşiniz sürekli olayı kullanarak işine nasıl gelirse öyle davranıyor. Hetkesin yiyip yutacağı bir şey değil. Oysa en doğrusu çoçuklara anlaşamadığımızı söylemek anlatmak ve ayrılmanın onları terketmek olmadığını, daima hayatların da olacağımızı bilmeleri gerektiğini anlatmak çok çok daha doğrusudur. Çünkü ne kadar saklarsanız saklayın o çocuk zaten bir şeylerin ters gittiğinin farkında. Anne baba bir birlerine gülmüyor, suratlar bir karış, söz ve hitaplar kaba, duygu yok, nezaket yok, diyaloglae çok zayıf ve yapmacık, sarılmalar, sokulmalar, satsşmalar yok. Yemiyor yani aslında.
Sevgilinize bunları anlatın ve bundan vazgeçsin derhal. Ya da aslın da boşanmadıklarını, karısına iş gereği, mesaiye kaldığını, falan filanı, yalanı, dolanı bıraksın, kimseyi de kandırmasın yani...
Bende iki kez evlendim. Bu şekilde ayrılmsk isterdim bende ama değil evinde kalmak caddesinden geçmiyorum. Bende boşandığımda çıcuğum ufaktı. Bu ayrılık onu çok etkilrdi. Bu durumu ikinci eş olarak kabullenmek zor ama bu gemiye bineceksen kabul edeceksin
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Çok tuhaf bir durum... bende ayrıldım iki çocuğum var ama değil babalariyla aynı ortamda bulunmak yüzünü görmemek sesini duymamak icin herşeyi yapıyorum...6 yaşındaki çocuk pekcok şeyin farkına varabilecek durumda olur egerki sağlık problemleri yoksa...
En mantıklı olanı konuşmak.. bazen eşler çocukları savunma aracı olarak kullanıyor dikkat etmelisin bu konuda.. eski eşimde çocuklar umrumda değil diyor ama her fırsatta hayatıma karismak için onları kullanıyor
Bence hiç bunu problem etmemen lazım. Edersen şayet kaybeden sen olursun %100...6 yaşındaki çocuk bu boşanmayı degerlendiremeyecek bir yaşta. Hissetmemesi icin de arada gidip o evde konsklaması çok normal. Maalesef ki ebeveynlerin suçunu günahını şüphesiz en derinden çocuklar yaşıyor. İyi bir çözüm bulmuşlar bence. İyi bir baba, düşünceli bir insan bu adam...
Bunu kabullenmen gerekiyor. Yoksa senin yanında da huzurlu kalamaz ve kopar gider ilişkiniz.
Bu yuzden hem dul hemde cocuklu biriyle ben yapamam cevremdede cok sevdigim bi abim oyle resmi olarak bosandilar ama karisi hafta sonlari cocuk icin gelio ayrica dedigine gore biselerde yasiyolar didismediklerinde ama haftanin 5 gunu farkli evlerdeler veli toplantisi hastane vs surekli beraberler bu nasil bosanma bende anlamadim
Çok sorunlu birine benziyor üç çocuk bir de kadın seninle evlense bile nasıl geçinceksiniz
Normal çocukları için uğraşan ebeveynler sen bekar olduğun için sana garip gelebilir.
yani madem öyle neden seninle sevgili , sana saygısızlık yapıyor , kesinlikle normal değil
bence ona gelene kadar daha fazla sorun var. aynı yatakda yatmaları mesele. ama evet yani sende haklısın öyle yapmalı sanki seninle metres hayatı yaşıyor gibi yanlış anlama lütfen
öyle ama bu devirde hangi erkeğe güven var? söyler misin bana iki kur yapan kıza hangi erkek hayır der birde öyle bi ortamda
Sen de yedin mi lglgljlklhşklhlhlhkgkfk ne malum boşanmış olduğu belki kadını da iş gezisi diye kandırıyor
Karısı neden boşanmış bu adamın demekki ya kumar ya da karı. kiza dusgun olduğu çıkartırım. belki şiddet var belki çocuklarını riskini yiyor olabilir diyorum
@Eren01adana tabiiki iyi eş olsa boşanmazdılar biri birilerinden, ilişki devam etmiş 2 çocuk yapmışlar kavga etmişler ayrılacak kıvamda yine bir çocuk yapınca biraz daha yürütmeye çalışmışlar ama çocuk daha 3 yaşına varmadan boşanmışlar. Kumar söz konusu olamaz, şiddetide aklım almıyor. Diyelim şiddet uygulayan koca olsa yine saygıyla bir damın altına giribde aile oyunculuğunu yaparmı ki kadın?
Bu şekilde birliktelik olmaz ayrıca boşanmış biri eski eşinin evinde kalmaz saçmalık bu
Ayrıl nafaka ödüyordur evlenirseniz zor geçinirsiniz
Kısacası ben senin yerinde olsam. hayatima. bakar başkasını bulurdum bu ilerde çocuk ogrenmicekmi. bosandiginj baba neden bizde kalmıyorsun demicekmi
Lan neden normal birini almıyorsunuz hayatınıza
Hayır olmadı
Zengin mi
Ona Takılma
Evet normal bir şey
Her hafta gidib olarla kalmasl normal mi sence?
Her hafta normal değil ama arada kalması küçük çocuk için normal
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş