Mutlu degilim hicbiseyi başaramiyorum sanki?

Her bakimdan yetersiz hissediyorum sagligim kotu okul hayatim bilmiyorum istedim bolum gelcekmi sinava hazirliyorum 2 kere hastalik atlattim 2 cisinin izleri var hala ailemle aram iyi degil arkadaslarim arayip sormuyor iliskilerimde karsi taraflardan darbe aliyorum ya da yanliz hiddediyorum pisikiyatriye gittim ilac vermek istedi sinavdan sonra belki dedim piskologa gidiyorum piskologtan baska icimi dinleyen yok sanirim napmam lazim hayat cok anlamsiz geliyor artik uzgunum mutsuzum hastalim tekrarlarmi kaygisi var dedem vefat etti ayni senede eskiden cok sosyal pozitif biriydim Şu an kendimi dibde hissediyorum insanlarla dertlesemem umursamicaklarini biliyorim ya da kendi dertleriyle benimkini yaristirir gibi bisiler dicekler ya da dine yonel boş ver dicekler yoruldum kimseyle konusamiyorum yasadiklarim hakkinda anneme desem annem boş ver diyor dusunme diyor piskologumda icime attim icin kendime daha cok zarar verdimi dusunuyor sanirim napabilirim lise mezunu sinava hazirlaniyorum istedim bolum gelmezse ne yapcam bilmiyorum aile evinde yeniden mezuna kalmak istemiyorum liseyi yurtlu okudum zaten ailemle anlasamiyorum artik istenmiyo gibiyim bi yer kazan git diyor babam napmam lazim sizce
Mutlu degilim hicbiseyi başaramiyorum sanki?