Seviyorum diyor ama kullanıyor?

Arkadaşlar merhaba. 1 buçuk yıldır sevdiğim bir çocuk var. Aramızda yaşanan bazı olayları anlatmak istiyorum. Kısacası beni kullanıyor mu kullanmıyor mu çok kararsızım. İlk tanistigimizda ben yavaş yavaş hoşlanmaya başladım sonrasında aşkta dönüştü. Buda aynı şekilde benden hoşlanmaya basladi ama zamanla değişti bana iltifat edip ardından kb dedi mesela 'sana bebeğim diyorum ama kb' mantığı. Sonra baya değişti 6 ay sonra terk etti sebepsizce geri geldi bende baya küfür ettim çünkü gerçekten resmen alay etti duygularımla. Sonra bu yılın başlarında barıştık. Bu bana 3 hafta sonra falan sevdiğini söyledi ben inanmadım. Çıkma teklifi etti inanmadım. Ardından yaklaşık 1 ay önce çıkma teklifi etti kabul ettm. Ertesi gün aynı şekilde hicbirsey demeden terk etti. 20 gün sonra da SMS ten yazdi ve bende ark'a dedim ara şunu müsait değilim. Oda aradı çocuk demiski arkadaşım demiş. Kasten o an sevgili miyiz arkadaş mıyız bende bilmiyorum. Ben ayrıldık diye biliyorum. Sonra bu bana wpden yazdı bende yazdm sonra işte bir kaç gün aramak için yazdı sonrada yazmadı saldı gitti falan filan. Arkadaşlarım diyorki sevmiyor seninle oynuyor diyor. Bir tane arkadaşım seni kullanıyor ama aynı şeyleri yaşıyacak dedi. Cidden sizin görüşünüz ne kararsızım. Aslında anında vazgeçen birisiyim ama o kadar çok ani var ki unutmak istemiyorum..
Seviyorum diyor ama kullanıyor?