Sevdiğiniz insan aşırı psikolojik sıkıntılar yaşasaydı yanında olur muydunuz?

Günaydın,
Yani bunun için önemli olan öncesi ve de sonrası. Eğer daha sonra oluşan bir psikolojik rahatsızlığı varsa tabii ki her zaman yanında olur ve desteklerim elimden geldiği kadar. Fakat hali hazırda zaten sorunları olan ve bunu bir türlü aşamayan bir insansa elimden gelen bir şey yoktur maalesef.
Bir kere böyle bir ilişkim olmuştu. Gerçek manada hem çok yorucu hem de vakit kaybı diye düşündüğüm bir dönemdi benim için. Çünkü karşındaki insana ne kadar yardımcı olmaya çalışırsan çalış bir türlü karşılık alamıyorsun ve aşırı derecede yoruluyorsun.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Biz birlikteyken yani sevgili olduktan sonra yaşıyorsa bu durumu bırakacak değiliz tuttuğumuz eli, onun dışında aşırı psikolojik sorunları olan biriyle sevgili olmam
Açık konuşmak gerekirse olmazdım daha doğrusu olamazdım öyle bir durumu kaldırabilecek psikolojiye sahip değilim
Dar gününde yanında olmayacaksam ona onu nasıl sevdiğimi ve değer verdiğimi söyleye bilirim ki? Tuttuğum eli bırakmam düşsek bir kalksak bir
Dönemlik bir şeyse evet ama hep böyleyse ve ben yeni fark ediyorsam kaçarım
Dürüst olayım hayır. Birilerinin sorunlarına da yetişebilecek kadar rahat bir hayatım yok çünkü
Tabi olurdum insan her zamanında deger verdigi insanin yanında olmalı
Elimden geleni yapardım
Tabi ki sevgilimin yanında olurdum her zaman
bana zarar vermiyosa evet
Gerçekten seven insan ne olursa olsun terletmez
Oaya çalışırım
Kesinlikle evet... Her Zaman...
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş