22 yaşındayım testtürlüyüm bu zaman kadar konuşmak isteyen 2 kişi oldu ama onlarda uygun görmedigim için çevirdim dışardan çok ciddi duran birisiyim sebebi bu olabilir mi? Bide erkeklerle çok muhatap olmam genelde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Neye anormal deniyor artık şaka gibi resmen!! Gayet normal. Ayrıca tesettür detayını eklemeni pek anlamadım, tesettürlü veya değil farketmiyor, ciddi veya değil bununla da ilgisi yok. Olunca ne oluyor anlamıyorum ben? Kıtlık falan mı var anlamıyorum, hiç sevgilim yok diyenler çoğalıyor günden güne. Kadere inanıyorsan bekle ha acelem var filan diyorsan da ilan ver veya git sosyalleş, bulursun belki.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Normal hatta çok normal illa olsun diye sevgili olunmaz. Fazla da geç kalma ama. Bu dönemdeki yaşayamadığın ilişkiler ilerdeki ilişkilerinde travma olarak karşına çıkar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de 20 yaşındayım benim de hiç olmadı takma çok demekki zamanı var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çünkü hayatın bir yerinde mutlaka senden hoşlanan ya da hoşlandığın biri olmalı. eğer yoksa dış görünüşünle ilgili sorun olmalı. eğer yoksa bile sadece senin tercihinse yine de genel olarak sevgilisi olanlar daha fazla olduğu için hiç sevgilinin olmaması normal değil
Soran+1 yılBoyum kısa bu yüzden mi acaba
- +1 yıl
Olabilir belki, ya da kapalı olduğun için olabilir kapalı kadınlar genelde korumacı olurlar bu yüzden erkekler yaklaşmak istemez
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok be ne anormalligi, bende 20yim bende acikcasi bu yasima kadar pek kizlarla sey olmadi hani ne bilim aramadim alakam olmadi boyle islerle hic bu islerle isim olmadi aklimda yoktu. Daha yeni yeni bu son bir senedir falan hani artik olsa ne guzel olurdu. Sen tesetturlusun bende erkek tesetturluyum diyelim, yani bende oyle ibadetimde falan oldugum icin hani ilk olsun tek ve son olsun istiyom oyle laylaylomla isim olmaz ciddi olsun. Tabi dogal olarak bende kendim gibi birini isterim boyle bir seyler yasamamis olan biri o yuzden anormal degil sen boyle istediysen aramdiysan ne var bunda belki senin kriterlerin var, secici olmak kotu bir sey degil aslinda tam tersi iyi bir sey kendine uygun benzeyen yakisan birini ariyorsun oyle onune gelen rasgele biriyle beraber olmuyon, ki en dogrusu da bu degil mi...
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok dogru söylediniz Rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın
Cevap sahibi+1 yılAmin tesekkur ederim, seni de inshallah🙏🤲😇
+1 yılAslinda olmasi gereken budur tesetturlu insan inancli insandir Allahin koydugu yasaklari cignemek istemeyen insandir ayette de geciyor temiz erkek temiz kadina temiz kadinda temiz erkege yakisir hic suphen olmasin hani Şu an yasin verdigi arzular var disardan insanlarin cok mutlu oldugu zannediliyor ama aslinda iclerinde hep bir huzursuzluk hakim sevgili haramdir bunu bastan soyleyeyim ve evlilikteki tum mutsuzluklar gecmiste yaptiginiz haramlarin bir yansimasidir ama insan bunu kabullenmek istemez kabullenmek istemiyoruz ben kendimde 21 yasindayim hic sevgilim olmadi ama herkesin aksine kendimle ovunuyorum herkesin bulastigina bulasmadim inancim yerinde ve ibadetlerimi yapiyorum bu yuzden biliyorumki mutlu huzurlu bir evliligim olacak sende bunu bir dusun cok yazdim uzun zamandir bunu yazmayi bekliyormusum meger 😁
22 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun kardeşim aydınlattın
- +1 yıl
Rica ederim kendini gariban aciz hissetme asil uzulmesi gerekenler helal harami bilmeyenlerdir gunu gelince onlara tepeden bakan olacaksin
+1 yılNormal mi demeyin artik nolur intihar edecem artik tesetturlu olup olmamak onemli degil onceden insanlar oyleydi zaten su zamanin aptal zihniyetine kapilmamissin ne guzel arandaki mesafeleri hep klru karsi cinsle normal olduguna da inan sunun hatta olmasi gereken olduguna genc yastaki kardeslerimizden de bunlari duyabilmek guzel gelecege dair umutlu olmamiza vesile olan kardeslerimiz var ne mutlu bize
18 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
Allah icin uzak durun karsi cinsten her sekilde ozellikle inanan biri oldugun icin soyluyorum kendin icin yoksa tanimam etmem ne tanidigimsin ne ailemden biri beni ilgilendirmez son derece normal olmasi gereken bu ben yeni nesilde boyle insanlarin kaldigini bile bilmiyordum
Soran+1 yılÇok sagolun inanın böyle kişiler var bu zamana kadar çok dikkat ettim böyle konulara hem üniversiteyi bitirdim hemde okurken sohbetlere gittim Allah dogru kişiyle karşılaştırsın
- +1 yıl
Bak hanimkiz cok yanlis seyler yazan insan musveddeleri var dinleme onlari bilincaltina islemeye calisiyorlar sen inandigin yoldan ilerlemeye bak kimseyle muhattap olma bu devirde duzgun insan cok az eger ki aklin onlar gibi dusunmeye meyletmeye baslarsa yanlis yaparsin baski demekten vazgec o baski degil sebin Rabbinin emri bunu soylemekten de cekinme artik toplum oyle bir degisti ki bunu soyleyemez oldu insan birak kim ne derse desin insanlari ciddiye alma lutfen elbet Rabbim gonlune gore birini cikartacak ileride her sey gonlunce olsun
Soran+1 yılBiliyorum tabikide Rabbim şeytana uydurmasın kötü insanlardan korusun
- +1 yıl
O avrupali genc midir nedir uye adi o aptalin manipulatif sozlerine uyma kiskirtici konusuyor o tipler yuzunden insan muslumanim demeye cekinir oldu yobaz geri kafali gerici bilmem ne gibi yaftalar vurmaya calisiyorlar zaten bunun etkisinde kalan insanlar da bizim tarafimizdan onlarin tarafina gecip bu sefer bizim gibi olanlarla dalga geciyor kalbi kararmis pislikler
Soran+1 yılYok merak etmeyin fazla kaale almadım zaten
- +1 yıl
Kirli zihinli bir namussuz herkesi kendileri gibi saniyorlar gri zekalilar hayvandan asagi insanlar hic bir zaman kulak asma oylelerine
Normal durum hayırlısı olsun ciddi durman çok iyi erkeklerle muhatap olmaman da güzel olması gereken bu ama bunu niye sordun ki senin aklın sana yeter kimseyi takma hayırlı ciddi biri olsun kaçırma ama iyi insan çok az var nasip kısmet şimdiki çoğu erkek amacı fanfinifon sana yobaz geri kafalı diyenlere aldırma onlar karaktersiz
10 YorumlaYaşın büyük değill ki, olabilir.. bunu anormal bir durummuş gibi düşünme
Bazen şartlar öyle gerektirebiliyor20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah gönlünüze göre versin. Havalı kaslı zengin erkek peşinde koşan milyonlarca hemcinsiniz varken sizin gibi birini görmek moral verdi. Yaşıtlarınız arasından en ideal kısmete denk gelirsiniz inşallah...
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler inşallah Rabbim utandırmasın
Sevgilin olsun, olmasın burada bir anormal bir durum yok. Sevgilin olmayabilir bu gayet doğal bir şey dünya sevgili ile ibaret değil. Bu zamana kadar olmadı ise nasip değilmiş.
10 YorumlaUygun görmedim diyorsun zaten. Herkesin sevgilisi, eşi vs. olacak diye bir kural da yok. Birini bulup çok mutlu da olabilirsin, hayatının sonuna kadar yalnız da olabilirsin ya da kendin yalnızlığı tercih edebilirsin. Bu durum normal/anormal konusu değil, senin hayatına birini kabul edip etmeyeceğin ile ilgili bir durum.
10 YorumlaNormal değil diyenler, hayatını yaşamıyor gönül eglendirmiyor bu ne böyle diye düşünür genelde. Onlar senin anormal olduğunu düşünür. Onları salla geç. Şu anın dünyasında yalnız olmak (yani sap olmak derler :D) kötü bir şeymiş gibi gösteriliyor ama tam tersi bu çok normal bir şey.
İllaha olması mı gerek hahaha21 Yorumla- +1 yıl
Helal kiz sana bu durum cok normal yerine olmasi gereken desen bir de on numara olacak
+1 yılAnormal bir durum yok. Kendine uygunu birisini bulamıyor olabilirsin, insanlar sana yaklaşırken sen onları itiyor olabilirsin. Bence akışına bırakmalısın
10 Yorumla
+1 yılSenin için bir kayıp değil beş para etmezler çıkacağına hayırlı bir tane düzgün adam çıksın daha iyi
31 Yorumla
+1 yılNormal olup olmaması önemli değil. Sen hala yalnız olmayı içine sindiremiyorsun. Yalnız değilsin bende aynı durumdayım
12 Yorumla- +1 yıl
Sindirememe durumu değil oğlum yasitlarinin sacma sapan heveslerine kapilmiyor bunu tercih etmiyor senin durumunda normal cevreye bakip kendinizi anormal gormeyi birakin
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 Haklısın kanka
aklın varsa ilişki falan yapma aşık falan olma derim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin olmaması senin sorunun değil görenler bana yaramaz deyip yol alıyorlar demekki daha öncekileri uygun görmediğin yön cinsellik amaçlımı. Olarak reddettin
07 Yorumla
Soran+1 yılCinsellikle alakası yok kafa yapısı olarak
- +1 yıl
Kafan uyuşmadığı için mi olarak olmadı şimdiki zamanda cinsellik kullanmak için genelde tesettürlüleri çok kullanıyorlar
Soran+1 yılAsla böyle bir durum olamaz öyle bir insan olmadıgımı gören anlar zaten namazında niyazında biriyim
- +1 yıl
Namaz kılıyosun demek allah kabul etsin namaz kıldığın için helal olsun sana
- +1 yıl
Yüzün nurluysa ondandır
Soran+1 yılNe alaka😅
- +1 yıl
Yüzün nurluysa ondan yaklaşmazlar sevgili yapamadıysan
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal. Zaten olmaması gerekiyor. Haramdan uzak durmak , Allah'in emirlerine uymak gerekiyor. Doğrusunu yapıyorsun
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin olsa ne olucak sadece tecrübe kazandırıyor başka bir şey değil insanları tanıyorsun
10 Yorumla
+1 yılNormal bence. Ki olması için de eline imkan geçmiş ve bunu sen istememişsin. Gerçekten mutlu olacağın kişiyi bekliyorsun demek ki. Alnına yazılı olan kişi ile birbirinizi bulduğunuzda mutluluğu tam olarak yakalamış olacaksınız. Ben buna inanıyorum.
20 YorumlaDaha çok gençsin. Normal durum. Eğer ilişki istıyorsan biraz daha sosyaleşebilirsin ama dikkatli adım atmak gerek. İyi tanımak dogru insan olfuğuna gerek verebılmek ilk adımda anlaşilmayabilir. Daha samımı arkadaş canlısı olursan en azından arkadaş edınırsın olmadı. Olmasa da olur. Valla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSal gitsin hiç uğraşma zamanı gelince zaten karşına çıkıyor evleneceğin insan başkasına gerek yok
31 Yorumla- +1 yıl
Allahim duzgun insanlar hala var sukur 🤲🏻
Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. böyle devam et sonunda benım gıbı 33 yasında hıc sevgılısı olmamıs bırı olursun ve yıne bu soruyu sorarsın az sosyal ol kızlar daha sanslı bu konuda degerlendır
01 Yorumla- +1 yıl
Ne laka lan ne alaka illa olmasi mi gerekiyor 25 evlenecek belki aptal aptal konusmayin ya
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimde çok şükür hiç sevgilim olmadı istememde helalimi beklemek varken zevk için neden yanıyımki..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTesettürlü isen olmasi gereken de bu değil mi zaten?
10 YorumlaBu kadar el değmemiş insan kaldı mı ya. Maşallah.
23 Yorumla
Soran+1 yılBenim çevremde çok var üniversiteye gitmemize ragmen kendimizi korur kollarız birazda aile yapısı
Soran+1 yılAllah gönlünüze göre versin
Ben de 27 yaşındayım. Hiç olmadı. Olgun birini arıyorum ben de. Normal yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl22 yaşındayım efendi, dürüst, iyi niyetli olduğum için hiç sevgilim olmadı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Tesettürlü olman insanlarin sana yaklaşmasıni zorlaştırır çünkü bir çok şeye kapalisindir
00 Yorumla
+1 yılKeske senin gibi sevgilim olsa... diyen vardır ... yeterki kayıtsız kalma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılNormal tabiki, tesettürlü olduğun içinde erkekler biraz geride durur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhatap olmadığın ve ciddi olduğundan kaynaklanıyor, aslında çoğu erkeğin evlenmek istediği kadınsın
15 Yorumla
Soran+1 yılEvlenene kadar bekliycem o zaman çünkü bu yaştakiler genelde eğlenmelik arıyor
Cevap sahibi+1 yılAllah iyilerle karşılaştırsın, dikkat et sevsende kapılma yine yıpranan sen olursun
Soran+1 yılSaol
Cevap sahibi+1 yılSende
- +1 yıl
Cogunun istedigi ama hemen hic birinin istisnalari haric hak etmedigi
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben 33 yaşındayım hayatımda hiç sevgilim olmadı bu daha anormal gibi sanki
00 Yorumla
+1 yılNormal.
Asıl anormal olan sevgilinin olması olur10 YorumlaNormal tabikide , İstedin de erkekmi bulamadn sanki rahat ol olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende hiç muhatap olmuyorum güven olmaz hiçbirine sanal tecrübe yeteeli şuanlık 😂
43 Yorumla- +1 yıl
Sanaldan da uzak dur daha sikinti sorulara gelen cevaplardan tahmin etmek zor degil
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 sanalda kontrol tamamen bende istediğim an engel basıp uzaklaşıyom 😂
- +1 yıl
Yapma yapma yine de etraf pislik insan dolu
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal ya da anormal önemli değil. Senin tercihin bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGuzelmisin peki bide sert duruyorsan çekinir erkeklr
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem ki her insan kendini güzel görür ama dışardan nasıl emin degilim
Cevap sahibi+1 yılTakiplesmek istersen yorumlarım seni
+1 yılBenim 40 ı geçti hepsi de reel teklif etti ama ben açık gösterişli bir kızım
10 Yorumlaay ne yapacaksın sevgiliyi ya boş ver yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddiyet mesafeli olmak soguk durmak. Tanismak isteyen icin biraz orulmus duvardir
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet benden hoşlandıgını söyliyen ilk insan çok ciddi oldugumu bu yüzden çekindigini demişti o zaman anlamıştım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçüklük travması olabilir, bazı insanlar bastırılıyor bu tür konularda. Karşı cinsle konuşmaktan çekinme bence ileride zorluk yaşatabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Travmanin da bastirmanin da zorlugunun da senin de
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet, sebeplerini yazmışsın.
10 Yorumla
+1 yılÇok seçici olursan öyle olabilir
00 Yorumla
+1 yılnormaldir benimde olmadı bende 22
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYazdıklarına göre normal
00 Yorumla
+1 yılBenimde olmadı istemedim kimse uygun değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNe guzel işte temiz kaldin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKojuşuvakcaksın ki olsun
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl konuşucam hiç konuşamıyorum
Cevap sahibi+1 yılKonuşabiliriz
- +1 yıl
Konusma su aptalla sakin
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 aptal senin a.. P. Ç
kardeşim- +1 yıl
Noldu lan it oglu it
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 anan bağırdı k. B
- +1 yıl
Seviye belli hayvanlarla konusmamak icin yeterli bir sebep hakli cikardigin icin yeterli sagol kardesim hahaa
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 hayvan diyorsun kardeşim diyorsun anan hayırdır 😎 her çeşit doğurmuş kaç kişiye vermişse
- +1 yıl
Ee daha baska
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 hımm devam ederdim de Twittera düşen ananı izlemeye gidiyorum iyi akşamlar
- +1 yıl
Baska baska
+1 yılneden erkeklerle muhatap olmuyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılAile baskısı biraz öyle yetiştirildim
- +1 yıl
içten içe ilgi duyuyorsun yani
- +1 yıl
Baski demeyin suna cildiriyorum ya dinim bunu emrediyor demeyi ogren korkmayin sundan abicim yazarken sinir oldum baski yok olmasi gereken o soyleyin sunu korkmayin ya Allah Allah
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sen sebebini yazmışsın zaten. Değiştir huyunu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal tabiki en iyisi hatta
00 YorumlaAnormal tabiki neredeydin
11 Yorumla
Soran+1 yılBirazda derslerden başımı kaldıramadım
Hiç mi olmadı yani
016 Yorumla
Soran+1 yılHiç olmadı
Soran+1 yılTabiki hoşlandıgını söyleyip açılan oldu ama onlarıda kabul etmedim
Soran+1 yılHaklısın ama benim yaş skalamdaki erkekler olaya evlilik olarak bakmıyor ki çok ciddiyetsizler evlilik düşünmüycegim birisiyle konuşmakta beni huzursuz ediyor
Soran+1 yılBu yüzden biraz daha bekliyecegim galiba hayırlısı
Soran+1 yılNeden sordunuz
Soran+1 yılYok estagfurullah yanlış bişey yok istanbuldayım
Soran+1 yılEvet öyleyim 😅 hemen anladınız
Soran+1 yılEvet bu birazda kendini koruma içgüdüsü yüzünden
+1 yıldemekki suc senden dir
025 Yorumla
Soran+1 yılPardon da sevgilim olmuyor diye neden ben suçlu oluyorum
- +1 yıl
sen galiba kendine güvenmiyorsun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
aci cekmeye mahkümsun
Soran+1 yılVarsa kaderimizde…
- +1 yıl
ama kaderinde ellindedir yani sana yazik oluyor
- +1 yıl
Bu agzina sctigimi dinleme sakin guvenle alakasi yok kendi kiz kardesi olsa boyle diyemezdi it herif
Soran+1 yılVardır illaki biri zamanı gelince nasipse olur
- +1 yıl
ama dayanirmisin nasip gelene kadar
Soran+1 yılNiye dayanamıyayım kardeşim sabır en güzel şey
- +1 yıl
tesetürlüsün evet dincisin yaa namusun icin yasiyorsun dimi
Soran+1 yılEvet namusum için yaşıyorum bundan da gurur duyuyorum
- +1 yıl
bellidir biliyorum sana dedim yaaa
- +1 yıl
Bak gordun mu neler soyluyor dinci tesetturlu namus filan sunun yorumlarini sil sovecem cok kotu asiri manipulatif ve kiskirtici konusuyor
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 aradan cikarmisin lütfen
Soran+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 sakin olun lütfen herkesin görüşüne saygım var sinirlenmenize gerek yok
- +1 yıl
Benim yok hele ki boyle itlere bunun dusuncesi tamamen bize zit aradan da cikmiyorum birader noldu sorun mu var hayirdir
- +1 yıl
aradan ciksin iste
- +1 yıl
Aptal aptal konusma cikacagim soz
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 lütten cik
- +1 yıl
Lutfen insanlara farkli yaftalar yapistirma bak ne guzel saygiliyim yazmis farkli goruslere kinayeli konusma cikacagim herkes sen gibi dusunmek zorunda degil
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 tamam cik sen
- +1 yıl
Tamam evlenmeden once birliktelik teklifi gelse sorusuna evet diyen arkadasim kiz kardesine ayni teklif gelse o ne dermis veya annene sorsana bi
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 sevgiliside vardir kiz kardesimin
- +1 yıl
ne yapiyorsunb
Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Geecekden mi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılkendine çok ket vuruyosun muhtemelen
03 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyor
- +1 yıl
nasıl anlatayım şimdi iki dkda
- +1 yıl
Ben vuracam simdi sana ket
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla Normal değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Niyeymis o
+1 yılNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal bende 27'yim benimde olmadı
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı