Sevgilim beni seviyor ama çok cahil. Ondan ayrılmalı mıyım?

Bu sevgililik ve ilişki mevzularında herkesin kendine göre kriterleri vardır. Sizin kriterleriniz şu an hayatınızdaki kişiyle çok uyumsuz ve doğal olarak hayalinizdeki gibi bir ilişki yaşamak istiyorsunuz. Kimse kimsenin hayatında merhamet ya da acıma duygularıyla kalmaz. Bence bu kişiden ayrılın, hem ona hem de kendinize büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Onu sonu olmayan bir ilişkiden kurtarmış, kendinizi de mutsuz hissettiğiniz ve adeta bir kafesteymiş gibi hissettiren bir mecburiyetten çıkarmış olursunuz..
Uzun vadeli bir ilişkide dış görünüş oldukça önemli bu yüzden yol yakınken dön. Benim en çok önemsediğim kriterdir dış görünüş. Arkadaşa daha fazla umut verme yol ver gitsin.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Maalesef cahil biriyle hayat geçmez yarın bir gün dışarı bile çıkarmaz
Kimsenin zamanini calmayin abicim su hayatta peki sen geri zkali misin madem hic bir yanini begenmiyorsun ama yanindasin insanlarin duygulariyla oynamayin awk beterini yasarsin umarim da onu iple ararsin sizin gibiler yuzunuzden ne dogru durust erkek kaldi ne de kiz senin kriterlerinin de senin de duygusuz kalbini de sktr git
Sen hissetmediğin sürece bu ilişki sadece sana yük olur bazen insanları kırma pahasına kendi mutluluğumuzu ön planda tutmalıyız.
Çünkü bu hayata bir kez geliyoruz bu zamanı da istemediğimiz biriyle geçiremeyiz.
Cahil insanla ömür geçmez. Cahillik başa bela. Cahillik herşeyi getirir ve sevgiyi bile bitirebilir. Ayrıl diyemem ama buna sen karar vermelisin.
İyi biri olabilir ama seni mutlu etmiyor belli ki. Gorusmemissiniz de bence yol yakınken dön. takınca değişiyor mu demesi de ayrı bi komik yani
Aman aman olay anında ilk patlayacak bomba bu tarz insanlar
Çok sıkıcı sevgilin. Ben bi güm dayanamam. Ayrıl bence
Atması lazım sonuçta hayatında artık başkası var. Sevdiği kız derken? Sevgilisi sensin sevdiği nası başkası oluo
Vermelisiin, zamanla sevildiğini hissettikçe sen de seversin belki.
Kriterlerine uymuyorsa en kısa sürede ayrıl bence bu benim fikrim. Hem dış görünüş hem de karakter olarak beğenmediğin özellikleri varmış 🤷🏼♀️
Bunlar senin için yeterliyse olur. Şu an sevilmek istiyor olabilirsin ama zamanla başka şeyler de isteyeceksin sevilmek yetmiyor. Eğlenmek, birlikte güzel vakit geçirmek de istiyor insan. Bu yüzden kafa yapınızın uyuşması da önemli.
Kriterlerine uymuyorsa hemen bitir ikiniz için de en iyisi
Düşünceni söylemişsin zaten ve bir ilişki böyle yürümez. Tipi geçtim biriyle oturup gülüp deli gibi ağlayıp gezip bir kitabi okuyup yorum yapamiyosaniz oo ilişki olmaz zaten
Memnun değilsen bırakabilirsin kabul ettin diye devam ettirmek zorunda değilsin fikirler zamanla değişebilir böyle bir şeye katlanmak zorunda değilsin
Bu kadar fazla şey kafana takılıyorsa ayrılmalısın. İkiniz de mutlu olamazsınız başka türlü
Sen Adriana Lima olmadığına göre boşuna üzme adamı seviyorsan sev sevmiyorsan bırak
Seviyorum ve onu üzmek de hayatımda isteyebileceğim en son şey bile değil ama başka tereddütlerim var neden anlamıyorsunuz? Geçmişteki travmalarından dolayı beni gerçekten sevebileceğine pek inanmıyorum hâlâ onun hatırasını saklıyor ve düşüncesiz biri, beni anlamıyor, her şeyi benden bekliyor, nazlı bebekler gibi trip atıyor ve uyarmaya çalıştığımda ise özür dileyip duruyor. Geleceğimiz için çok fazla tereddütlerim var.
Yuzyuze gorusmedin mi okudum ben sen asıl hastasın
akıl sağlığın yerindeyken kaç kurtul
Davul bile dengi dengind
Olmaz sizden
Soruya bakılırsa sen de onu baya seviyormuşsun...
Yakısıklı olsa bırakmazsın kasar
Seninde seçmen lazım
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş