Konuşabilirlermi merak ediyorm cidden değer verdiginiz kız hakkında
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bilmem gereken bir şey varsa söylesin yoksa atıp tutamaz
Ben bu kızdan hoşlanıyorum falan diyerek
Şimdi soruda hoşlandığınız sevdiğiniz kız demişsin, kızla aramda bir şey var mı yoksa daha söylememiş miyim?
Kızla aranizda bisey yok çünkü kiz yüz vermiyor
Kızla aramda bir şey yoksa başkasının ona karşı bir şey hissettiğini söylemesine karışma hakkımda yok. Ben kim oluyorum ki? Ama ileri geri konuşurlarsa ve kızın böyle biri olmadığına inanıyorsam müdahale ederim tabi ki
Ben sevmişsem bitmiştir. Sevgilim ve ben istedikten sonra kimseye laf düşmez açık ve net.
Peki bu hoşlanan erkek hoşlandigı kızi en yakın erkek arkadasına gösteriyor ya kızı önemsedigi icin mi gösterir kızı seviyor sonućta
Arkadaşının fikirlerini almak istemiştir belki ama, ben olsam öyle bir şey yapmam. Önemsiyor olabilir seviyor olabilir seni ama göstermesine gerek yok ki. Benim olan benimdir, bana özeldir
Bunlarin çogunlugu yapiyor bunu hoşlandigi kızı en yakin erkek arkadasina gösteriyorlar
En yakın erkek arkadaşı bile olsa araya bir kız girdimi o yakınlık kalmıyor emin ol, birbirlerine ters düşerler, oda olmazsa kız aradan çekilir, bunlar gerçekler
Acaba hani gösteriyor ya kızı arkadaslarini uyariyormu ben o kızdan hoşlanıyorm diye ćünkü ayni ortamdalar hepsi
Eğer gerçekten seviyorsa kıskanır, göstermez, hadi diyelim ki gösterdi, tabiki üstüne basa basa söylüyordur seviyorum hoşlanıyorum diye. Zaten böyle bir şey demiyorsa ciddi değildir, takılır gün geçirir seninle. Ama her erkek aynı değildir tabiki, önce güven vermesi lazım her iki tarafta birbirine
Yok ben zaten yüz vermiyorm kesinlikle umursamiyorum bile ama bu erkek arkadasina göstermis beni
Ne niyetle nasıl göstermiş anlatmış seni önemli olan o, bu erkek iyi birimi, çok iyi tanıyor musun, sana güven verebildimi
Ya çok aşık olmus bu bana ben erkeklerle konusurken gözlerini dikip ters ters bana bakıyor beni görünce mutlu oluyor gecen yere düşťüm koşuyor biseyin var mı dizlerin başın diyerek
Tamam doğrudur, aşık olabilir, her erkek sever sevdiğini korur kollar, ama dediğim gibi, araştırdın mı hiç nasıl biri iyi mi kötümü önemli olan bu, ileride sana zararı dokunursa son pişmanlık fayda etmez.
Yok zaten yüz vermiyorumda kaldiki nasıl arastırabilirmki
Takıldığı kişilerle irtibata geçebilirsin, ama gizlice, duyarsa eğer ki vazgeçmesi an meselesi, eğer seninde Ilgın varsa ne yapar edersin onun hakkında herşeyi öğrenebilirsin hiçbir şey engel değildir sevmeye
Tabi ki hayır.. Sevdiğin insan hakkında konuşan kişi sevmediğim kişi olur o an...
Konusturmazsin degilmi yani her seven erkek konusturmaz
seven eğer ERKEK ise konuşturmaz
Peki bir erkek hoşlndigi kızı erkek arkadaslarina gösteriyor ya kızı önemsedigi icin mi gösterir
Çok çocukça olmaya başladı ama bu...
Müsaade etmem. İleri geri konuşanı da hayatımdan silerim.
Yani konusturmazsin ya abi bırak şu kızı güzel degil falan gibisine konuşsa
Tam o dediğini diyenler oldu hem de yakın arkadaşlarımdan. Bu benim tercihim, "Siz bi de benim gözümden bi görseniz onu" dedim. Sonra kararlılığımı görünce daha da tekrarlamadılar.
Peki erkek kızı önemsedigi icin mi yakin arkadaslarina gösterir kızı seviyor erkek sonucta fikir almaya mı calisiyor napiyor
Ya ben fikir almak için demezdim de ona bi yerde rastladığımızda o giderken "gidiyor canımın içi" gibisinden sözler söyleyip mutluluğumu paylaşırdım. 😊
Bir erkek bi kızı sevince o kıza karşı eriyormu
Gerçek sevgiyse öyle diyebiliriz, aynen kalp eritiyorlar 😉
Peki kıskanclik neden yapiyor bu hoşlanan erkekler
Sevdiğini, sevdiğinin ailesinden başka kimseyle paylaşamazsın işte. En azından bende böyle yani. 😀
Ya ben erkeklerle bisey konustugumda falan bu gözlerini dikip ters ters bana bakıyor
Aynı benmiş... 😀 Başkalarının size ilgi duymasından endişe ediyordur. 😊
Ama ben ters ters bakmıyordum. Uzaktan erkeğin tavırlarını keserdim. 😉
Bundan dolayimi yapiyor
Yani. Yüksek ihtimalle. 😉😀
birde gećen yere düştüm dizimi başka bir erkege gösterdim ya çok kötü olmustuda ondan dolayi dizim bu oglan gördü acayip sinirlendi ters ters bakti. Niye hemen sey yapiyorki o diger oglan anlamamismidir onun sinirlendigini
Epey belli etmiş işte. Ksıkanıyor, seviyor.
Yani dizini neden gösteriyosun demek istiyor degilmi bana
Aynen basbayağı sevdiğinden kıskanıyor.
Bi de bu bana sinyal gönderiyor ya kafasını hafif sağa eģip melül melül bana bakıyor
Çocuk sana yanık ya... 😊
Evet ya baya kaptırmış kendini
Gerçekten seviyor degilmi beni görünce bi de mutlu oluyor
Eli alemin ne dediği değil benim ne düşündüğüm önemlidir
Ya şimdi adın geçtiyse örnek veriyorum o çocukta derse benim eski. kknustugum kişiydi durum böyle böyle ozaman işimiz 2 taraf içinde zor olur
Yok erkek neden hoşlandigi kızı en yakın erkek arkadasına gösterir kız umursamiyor erkegi
Der yeni yengeniz nasıl iyimi diye hava atar
Ahahaha kizı önemsemese gösteririmi yakın arkadasina
Bak biz erkekler muhabbet donsu diye muhabbet acicak konu arariz ne döner ya gacilar döner ya maç döner ya da gel okeye derler başka konu yok
Ayse isminde galibaa
Arkadas ortaminda muhabbetin donuyorsa, seninle yasadiklarini arkadaslarina anlatmistir. Ben sana soyleyeyim.
Yok sadece bu çocuk hoşlanıyor benden arkadaslarina beni göstermis ben yüz vermiyorm kaldiki ne diye gösteriyor erkek arkadaslarina
Ben ona güveniyorsam konuşabilir.
Etmem neden edeyim
Ileri geri konuşsa boş ver şu kızı güzel degil falan gibisine sana bakmaz zaten falan dese
Umurumda olmaz ben kafamdakini yaparım ikili ilişkilerde çevremizdeki şahısları ilişkiye dahil etmemek lazım yoksa boka sarar
Peki bu hoşlanan erkek hoşlandigi kızı en yakın erkek arkadasina neden gösterir kızı önemsedigi icin mi gosteriyor kız umursamiyor bile o erkegi
İnsanlar mutluluğunu bazen paylaşmak ister demek ki çocuk o kızla olduğu için mutlu
Yok kız umursamıyor erkegi ama erkek kızdan hoşlanıyor erkek arkadasina gösteriyor ya neden yapiyor bunu
Müsade etmem
Yaaa peki bu erkek hoşlandigi kızı en yakin erkek arkadasina neden gösterir kız umursamiyor erkegi fikir almaya mi clisiyor arkadasindan
Evet ola bilir