Bir erkek ne zaman geri döner? Yani kızın onu unuttuğu zaman mı yoksa pişman olduğunda mı? Yani ne düşünüp de gelir merak eder o kızla tekrar iletişime geçer?
Not: eski sevgilimi pişman etmek için
Not: eski sevgilimi pişman etmek için
Erkekler genelde ilişkiden çıkınca başka birini bulacağına inanır uzun sürdüyse genelde kısa süreli kız ararlar bulursa devam eder bulamazsa döner sana o uyumu özlediği için
Hımm yani özlerse gelir hala umut var 🤔
Seni değil aranızda geçen cinsel yakınlaşmayı ozlerse.
Öyle bir şey olmadı
Ben beni özlemesini istiyorum ona verdiğkm emekleri. Ne biliyim zor zamanlarında yanında oldum falan filan
İlgiyi seven de biriydi
O zaman bilemeyecegim ama genelde uzun ilişkiler insanı yorar bir süre kafa dinleyecegi kesin
Uzun değil çok ama gayet mutluyduk yani bilmiyorum çok saçma sapan bir şekilde ayrıldık
Çok ilgi gostermissen belki aradığı ilgiyi bulamazsa geri döner sana. Sevdiysen değer verdiysen bu onu biliyorsa eninde sonunda döner. Biraz zamana bırak derim. Çünkü erkekler başta değil sonradan pişman olur
Ya gerçekten öyle mi yani sonradan pişman olduklarını bende duymuştum ama bazıları umursamaz falan diyorlardı
Evet en cok ilgiyi sevgiyi belki ben göstermişimdir yani öyle diyim bu ilişkiye en çok emek veren bendim
Sana çok önemli bir detay vereyim. Erkekleri en çok üzen şey ilişkiyi hiç yaşamamış gibi davranan kızdır ayrıldıktan sonra. Sen normal şekilde hayatına devam edip storyler atıp fotoğraflar atıp devam edersen emin ol bir süre sonra hayatında kimse yoksa döner. Ama göndermeli mesajlar felan atmak yok. Yok efendime soyliyim sensizlik çok iyi cart curt yazma sadece normal devam et. Hayatına devam ettiğini bilsin.
Hımm bu olay erkeklerde etkili mi yani 🙄🤔
Cevap
1Cevap
Ben de terkedildim 1 hafta önce hemde sevmiyorum artık bu ilişki yürümüyor diyerek
Geri döndü mü?
Yani merak ettim ya da döneceğini düşünüyor musun
Hayır düşünmüyorum imkansız dönse ne diyecek ki sevmiyorum diyen bir insan ne diyebilir
döncekse 1 aya
Ondan sonra yok mudur yani?
Ama ya kışın işleri varsa yani işleri vardı yoğundu
Yazın yani şimdilerde yok mudur şans
Tamam
Bende bir şey demedim. Arada yani hatıralar var anılar var. Bence ilk 1-2 ay umursamaz ama sonrasında illa ki aklına düşerim ne biliyim sevgimi arar ilgimi arar yani herkesin sevgisi bir değil belki o öyle seviyordur ki zaten ilgiyi seven bi insan
Ya da sizin dediğiniz gibidir bilemiycem o yüzden buraya sordum zaten siz erkeklerden fikir alabilmek için
Yani işte herkesin görüşü farklı. Doğrudur tabi. Bunun içine gurur da girince onda da var gibi ama bilmiyorum gururla ilgili pek olayını görmedim yani ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?