Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İçinizden nasıl geliyorsa öyle olun. İnsanları umursamayın. İlk buluşmada bu olmaz su olmaz diyenler sanki kendileri uyuyor her kurala
Yok ondan değil de yavaş ilerleyelim deyip ilk defa gördüğü kişiyle böyle oturmak istemesi tuhaf geldi
İstemiyorsan sen mesafeli oturursun. Bunu açıkça söylersin olur biter
millet ilk buluşmada işi pişiriyor sen böyle oturmayı soruyorsun cidden tuhafsınız sdfsdf
Ya o gecelik ilişki isteyenlerin izlediği yol dywodhekagd
bence değil :d
Biz de oturmuştuk sonradan kızın yaşını duyunca ben şok 17 yaşındaymış şimdi 18 oldu. Ben yine de konuştum ama benim kadar özgüveni yüksek, bir hanımefendiymiş. Kararına saygı duydum. Kültürlerimiz uyuşsa da olmadı. Hayırlısı buymuş demekki.
Sen kaç yaşındasın ki
O zaman 21 yaşındaydım şu an 22 🙃 hatta aşağıda bir hanımefendinin yorumunu beğendim. 🙃🙂 İşte 18 yaşında olduğunu biliyorum, kızlar diğer arkadaşa da demiş 18 yaşındayız diye falan, sonra kardeşim kadar yakın olan kıza diyorum senin yaşın kaç oldu 17 yeni yeni oluyormuş. Yani o akılla bizi kandıracaklardı ama birini kandırdılar kız geri istemedi, benim konuştuğum ise sordum yaşını söyledi. Oyalamışlar anlayacağın.
Kötü biri olsam belki kabul ederdi. Korktu galiba, çekindi. Ben diğer çıktığı gibi adını çıkarmadım çünkü, başıma bela olurdu yaşı da küçük. Hayırlısı bakalım.
Yanımda otururken bile mesafeli oturdu dedim helal olsun ne yapacağını biliyor. Kollarımı uzattım ben herkes rahattı. Geri arkadaş biz p*i*ç olsaydık kabul ederlerdi dedi. 😏😀 Zihniyet önemli bir kavram. Kabul etmeyebilir yani sanane. Aman neyse darbe yemeye ve iyiliğe devam.
Ahh bu benim hayalim...
Aga bee sana yakıyoruz bugün
Yak sigara yandı ciğerimde
Kaç kadeh kırıldı gönlümde
Geçmişleri nasıl
Çok kız olmuş hayatında. Bi tane arkadaşı yanımızdan geçerken "bu kaçıncı" dedi, dövecektim kizi. O yüzden çocuğun hareketleri gevşek geldi musade etmedim sarılmasına, birde zorla selfie çekmeye çalıştı onu da cektirmedim
Dinlen dinlen kac
Normal
Biraz insan çekinir