Erkeğe söylenilen yalanlardan bahsediyorum.
Hadi birbirinizi gammazlayın kızlar
Hadi birbirinizi gammazlayın kızlar
Seni arkadas olarak görüyorum. (Dikkat herkes icin geçerli değil cidden öyle görenler vardır.) Bir erkek aramak istediğini söylüyorsa genellikle, canımız istemediğinde müsait olmadığımızı söyleriz ve cok canımız sıkıldığında kendimiz arariz kendimden ve arkadas grubumdan biliyorum (yine herkes icin geçerli değil kimse üstüne alınmasın) bir erkek eğer konuştuktan bir kaç gün sonra buluşma teklif ediyorsa bilerek kabul etmeyiz. Güven problemlerimizin olduğu doğru, erkekler cok taktik ile ilerlemeye basladi. Mesela az önce verdiğim buluşma örneğinde ki gibi. Bir erkek, eğer ki kız hic art niyeti olmadan erken buluşmayı kabul ediyorsa erkek bunu cepte olarak görüyor. Mecburen biz de daha sonralara ertelemek zorunda kalıyoruz. Yani bizim davranislarimiz da karsimizda ki kişinin davranisina göre şekil alir. Ama erkekler dediğim gibi bir şeyden cok taktik çıkartıyor sacma s*alak bir sürü şey uyduruyor. Bir kız mesela ilk buluşma da crop tarzı bile giyindiyse neler diyorlar neler. Karaktere bağlı tabi ki, ama bıktık bu erkeklerin sürekli kızların hareketlerinden dolayı kızları basit olarak görüp yorumlamasından erkekler bir kalbiniz ve aklınız yok. Oh rahatladım 😂
Cevap
1Cevap
Ben seni karakterin için seviyorum yalanı. kadınlar paraya ve dış görünüşe bakıyor
Hiç yalan soylemedigim. icin. fikrim yok
“Hiç yalan söylemediğim için.” Bir yalan mıydı? 😁
😂😂😂yok ya ciddiyim
Tek bahanem ben böyleyim.
ilk defa böyle hissediyorum
Öyle bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?