Gelin hemen bir karaktersizi anlatacam size?

1 ay once ayni apartmanda oturdugumuz bir kiza mesaj yazmaya basladim. İnstagramda da ekledim oradan da gorusuyoruz neyse. O zaman instagram hikayesine elinde bir cicekle fotograf koymustu, bende hayirli olsun falan dedim yok dedi arkadasim. dedi sadece, dedim manitan yok mu falan, oda o islere girmiyorum olursa ciddi diye cevap verince bende kendisini taniyayim diye 20 gundur mesaj yazmaya devam ettim. Mesajlarinda cok samimiydi, hep gulucuk cikartma falan koyuyordu, yazdigim zaman hemen mesajima cevap falan veriyordu, sabah 7-8 den aksama. kadar hep yaziyordum oda hic sikilmadan, zoraki olmadan mesaj yaziyordu konusuyorduk yani. Dun yine konusurken alakasiz bir yerden bana durduk yere sevgilin var mı diye sordu, bende yok dedim senin var mı diye sordum, evet var diyince. birden beynimden vurulmusa dondum. Dedim ben seni tanimaya calisiyordum hani konusuyorduk ne zamandiir, oda bana ben seni arkadasim. olarak goruyorum deyince. benim kayisim koptu. Ben. seninle arkadas olmak istesem niye surekli yazayim, sen bekarsin ben bekarim, hicmi anlamamis beni? Dedim gorustugun cocugun ismi nedir dedim ali dedi, arastirdim megerse bu cicegi ona verende ayni cocukmus, anlayacaginiz onunla konusurken gorusurken benimle de konusup bana umut verdi hakkima girdi. Onu tanimak istiyordum hayal kirikligi yasadim ve cok uzuldum. Hayir madem beni birsey gormuyon niye o kadar yazistin umut verdin yani? Hissettirseydi ben yazmazdim boyle de kotu olmazdim, Allaha havale ediyorum, hakkimi helal etmiyorum. Karaktersiz buydu iste :)
Gelin hemen bir karaktersizi anlatacam size?