Amerikalı bir kadın türk genç yakışıklı bir erkekle sadece para karşılığı evlenir mi?

Siz olsanız, İkinizin birlikte bir gelecek düşündüğünüz (evlilik) sevgilinizin vatandaşlık alabilmek adına iyi bir ülkede evlilik yapmasına - kağıt üzerinde bir evlilik - nasıl bakarsınız? oraya yerleştikten sonra boşanıp sizinle evlenecek. Sevgilim ve ben ikimizde 24 yaşındayız 4 yıllık sevgiliyiz. ben hala üniversite okuyorum, sevgilim ise bilgisayar mühendisi. Sevgilimin hep gelecek planlarında yurtdışında yaşamak vardı. internetten amerikalı, yaşlı (53 yaşında) bir kadın para karşılığı evlenebilceğini söylemiş, 1 yıl kadar falan aynı evde yaşamaları lazımmış gerçek evli olduklarını ispatlamak için. sizce kadın sevgilimle bir şeyler yaşamak istemez mi? siz bunu vatandaşlık için kabul eder misiniz? kafam çok karışık. sevgilim beni ikna etmeye çalışıyor, çok basit bi şey bu vatandaşlık almak için sadece başka hiçbişey olmucak aramızda diyo
Amerikalı bir kadın türk genç yakışıklı bir erkekle sadece para karşılığı evlenir mi?