Neden insanlar kendilerine uygun olanı seçmezler aşkta?

Evlilikte sağlıklı ve sağlam zemin isteyenler, her şeyde olduğu gibi eşde de dengini bulmalı..
Dengesizliğin olduğu her şey, yıkılmaya mahkumdur..
Dengimi buluncaya dek de evliliği düşünmüyorum..
#Vesselam
Halihazırda bir yerde bulunan uygun mu var da bilerek seçmiyor gidiyor başka yerlerde arıyor bu insanlar. Uygun olan diye bir şey yok. Tek gereken bir karşılaşma, ulaşma, isteme ve elde etme.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Saydiklarin birini tercih ederken belirttigimiz kistaslarda oncelik olmadigi icin bu durum ortaya cikiyor. Bakarsin muhabbeti hoş, zevkli ve kendini yetistirmis biri vakit geciyor ve tanimaya baslayinca da dedigin gibi bir sey oldugunu ogreniyorsun. Sadece bu da degil elbette , takiyecilik durumlari da var. Yani zamanla neyin ne oldugunu anliyorsun ve ona gore karar aliyorsun
Görmediğini nerden çıkarıyorsun? Muhafazakar değil abazanın teki o her kimse. Göğüs dekoltesine tahrik olan biri başta ilişkisini tanımlayamıyorsa ya da ilkel dürtülerinin ötesine taşıyamıyorsa tek yapacağı şey takiye yapmak olur.
Biriyle eğer birinin vasıtasıyla tanışmıyorsan bu sitemlerin ve şikayetlerin oldukça normaldir. Dediğim gibi bu tip durumları bilemezsin. Tanıdık biriyle ancak o kişinin ne olduğuna kanaat getirirsin
Ablacim senin soylediklerini dolayli yolla soyledim zaten😂😂 biz bence birbirimizi iyi anladik
aşk bir seçim değil aşık olunan kişiye mecburiyettir aşkta seçim olmaz sadece aşık olunur
Aşk bir seçimdir. Sen seçmesen de bilinçaltın seçer. Düşündüğünüz kadar aklınızdan uzak değil bu seçimler (bilimsel gerçek bu konuda pek çok psikoloji kitabı, makalesi var okuyabilirsin istiyorsan öneririm)
iki kişi arasından seçim yaparak bir diğerine gidiyorsa insan bunun adı aşk değil sadece sevgidir aşk bir mecburiyettir o olmadan yapamamaktır yapabiliyorsa insan aşık olmamıştır bu kadar
İki kişi demedim ne alaka? Aşk bu demek değil. Ben bilimsellik diyorum sen hala ne diyorsun. 21. Yüzyıl dünyasında birine mecbur hissetmek bağımlılık ve takıntı oldığu için hastalık kategorisine giriyor.
aşk yazılacak değil yaşanacak bir şey
aşkı bilim ya da makale açıklayamaz aşk manevi bir duygu
aşk bilgi birikiminden çok ötede bir şey sadece yaşayanın anlayabileceği bir şey
cevap yazdığın için çok teşekkür ederim görüşümü silermisin
Cok haklisin bu yüzden kendimd uygun olani secmek istedim
Ama uygun birisi cikmadi bu demek oluyorki uygun birisi cikmadigi icin öyle kisileri seciyorlar
bence seçme ortamı çok dar olduğu için olabilir
Sa lak cunku cogu.
Öyle demen guzuum
bunlara kafa yorarsaannn ooo
anladım bana göre de evlenilecek kız yok ben bu yüzden 8-9 senedir kestim evlilik hayalim bile değil. dediğin gibi biri pi. ç diğeri o. pu denk geliyor iyi olan hangisi ise karşı taraf başına beladan başka bir şey değil
genelde sorun biz özgürüz diye çiftlerin bir birini aldatması ve günümüzün sorunu ekonomik sorunlar benim 3-4 arkadaşım evlendi ayrıldılar çocukları olup ayrılanlar. bende herkese saygı duyarım ama ben evleneceksem buna değecek insan olmalı .. tek aradığım özellik insan olması
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş