Almanya ya taşınıyorum, hayatımı oraya kuracağım yaşım 25. İlerleyen senelerde evlenmem gerekicek fakat ben Türkiye de Türk kızlarından çok ciddi soğudum veya sevemiyorum hiç bi şekilde bir Almanla evlensem sizce yapabilir miyim, alman kızları nasıldır karakter olarak bilen var mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayatını değiştirecek kararlar alıp ülke değiştiriyorsun evliliğimi dert ettin bulursun illaki
Benimde almanyadan birini bulmam lazım ya.
senin niye bulman lazım sana noluyo
Allah Allah gergin misin ne daha sempatikler diye düşünüyorum.
yok, tam tersi çok soğuklar ve 1 doların bile hesabını yaparlar.
Haaa bizimde oraya giden Türkler var hele ondan cimriler adanaya gelirler kendileri hariç başkasına bir şey almazlar. O zaman nnnaaayyyynnn diyorum 😂
gerçekten öyleler, arkadaşım anlatıyor, 1 tane su bile almamış benim kendime yetecek kadar param var demiş, oysa parasını da verecekmiş bir kaç saat içerisinde.
İkinci bi hadise anlatayım, gidecekleri yer aynıymış almanın arabasıyla gitmişler, ertesi gün o kişi ona bişey ısmarlamış benzin parasına sayarım bende bunu demiş. yani adamın aklında sürekli karşı tarafa 1 kuruş verdim mi vermedim mi benden ne kadar faydalandı gibi düşünceler geçiyor bunu bil yani
Evet evet öyleler gerçekten benim amcamın karısı da öyle bir kuruşun 5 kurulun lafını yapar bana redbull almışlardı küçüktüm o zaman bunu alırsan başka bşrşey yok dediler ayy dedim noluyo tövbeler olsun küçücüktüm daha sonra da gitmedim istemesi canım yani insanlıklarını görmedim desem yeridir. Oraya gidince bizim insan da değişiyor.
aynen öyle hepsi aynı bok boş ver ya en iyisi tek takılmak hasta ederler insanı bunlar
onlarda seni bekliyordu gelsinde evlenelim diye
dostum, yaşının 2 katı kadar kız arkadaşım oldu. herkes senin gibi sap değil, istediğim zaman sevgilim oluyor
bilader ben londradayım türküm dedim mi kacıyorlar sen özellikle daha ırkçı bi ülkedesin türkiyedeki kasarlar kucagına oturmus diye almanlar kosa kosa atlicak mı sanıyon?
Ulan londrasını hadi ordan 3 defa ülke değiştirdim her gittiğim ülkede de sevgilim oldu. Alman olmadı, Rus, Gürcü, bulgar, merak ettim soru sordum. Türk dedin mi kaçıyolar herkes senin gibi ayı değil mk
sen muhtemelen geysin diye seviyorlardır tipe bakarsak
Almanlar Türkleri sevmez
bende sevmiyorum zaten ya o yüzden diyorum
O zaman kurmancsın😀
Bende bir çoğunu sevemiyorum ırkçı olduğumdan değil direkt ötekileştirici ortamı hissetiriyorlar
Yok Türküm, ama ateisttim ve araplaşmış insanlar Türk milliyetçiliği yapıyor ve iğreniyorum tiksiniyorum. Bunlar yüzünden sevmiyorum müslüman Türkler kadar anlaşması zor insan yok.
Al benden de o kadar knk bende ateistim bu arada burada yaşanmaz valla insanı ayrı kötü hükümeti ayrı kötü daha bu gece saat 3 buçukta gasp edildim Şişli gibi bir yerde hemde
Ve dediğin gibi aşırı araplaşma var yine ırkçı değilim ama Arap kitlesini de az çok nasıl bir milelt olduğunu bilir mısırlı arkadaşım dahi irendigini söyledi
İstanbul'da yaşaman çok daha zor, Ben yine Yalova da yaşıyorum Yalova sakin, nüfusu yüksek değil. Ülkenin %85 i bağnaz, yobaz , ve çok kötü karakterli
Zaten gelişmemeyi tetikleyen unsurlar bunlar yobaz adamla sen bilimden sanattan teknolojiden konuşamazsın onu bırak normal hayatta geçen sorunlarda dahi konuşamazsin uzun saçlıyım diye gay veya kız muamelesi yemem gibi ki hazreti dedikleri Ali İsa Muhammed vs vs hep uzun saçlıydı
kendilerine bi dünya kurmuşlar şizofrenik bir hayatta tuaf bir şekilde yaşıyorlar ben anlayamıyorum hastalıklı zehirlenmiş beyinleri. muhattap olmak bile gereksiz ben defolup gidicem bu ülkede yaşayamam
Knk imkanın vs varsa hemencik git kurtul o ümit besledikleri z kuşagı bile sürekli tiktok izliyor çekiyor sen bunlardan ne bekleyebilirsin ki? Tiktokta saçma sapan hareket etmelerini mi? Ve işin en acı tarafıysa ister istemez maruz kaliyorsun
Olur
Tamamya benle evlen