Vallahi bakın bana bile şey geliyor artık. Hele 40 yaşından büyük adamların böyle olması daha da bir itici geliyor. Cidden zaten genelinin amacı sadece malum olay için ama yapmayın bee ne gerek var yani. Doğru insanı bulmaya bakın ve boşverin ve o şeyi bu kadar büyütmeyin bee. Ben bile bu yaşımda bunu anladım ama o yaştaki adamlar neden anlamıyor oyy oyyyy
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben bana yürüyen adamla sevgili oldum 2hafta sonra nisanimiz var demekki her yürüyen adam kötü niyetli değil
Ben öyle demedim bak heh. Onu bir vurgulayayım. Her gördüğüne yürüyen dedim ki bende sevgilime yürüdüm yalan yok çünkü onu cidden çok sevdim ve halan da deliler gibi aşığım ama her gördüğüne yürüyenler için kötü demek istedim. Senin sevgilin de mesela senden önce her gördüğü kadına yürüse hoşuna gider miydi? Şahsen pek sanmıyorum.
Benim geçmişim temiz olmadığı için sevgilimkide umrumda olmadı herşeyi yaşadım evlenmeden ama sevgilim bunu bile bile bana evlilik teklifi etti ve evlilik yolunda yuruyoruz doğru insan kendini belli ediyormuş zaten bunu anladım 🙃
Kızların sadece egoları tatmin oluyor hepsi bu
Bana şu an çoğu insan itici geliyor
Hmm saygı duyuyorum. Çünkü cidden karakter denen bir şey kalmadı ister istemez hak veriyorum. Bana da biraz önce adamın biri 40 yaşında tek derdi seks. Ben aşkı savundum diye mesela olgun değilmişim ama ne denir ki bunlara yorum yokkkk
Ben artık aşka inanmıyorum. güven kelimesine hiçbir anlam yüklemiyorum. buda acının son evresi. en son böyle oluyor insan.
Sana bir şey diyeyim mi bak kardeşim. Bak kaç yaşındasın falan bilmiyorum inan veya ne yaşadın ama inan bende şu "aşk" denen illet yüzünden çok çektim ve bilirsin çoğunun derdi cinsellik ve çıkar olmuş zaten. Beni kullananlar ben o kadar acı çektim bak ne kadar zaman onun yüzünden ve ben tek bir hata ki hata da değil ettim diye bana yapmadığını bırakmayan kişiler mi tanımadım. Ayrıca o yaptığım hata da sevmeyi bırakmaktı onu yani ona göre hata işte neyseee. Ben inan bana bak gerçekten vazgeçmiştim cidden bak aşk falan boş derdim ne gerek var şu bu ama işte onla tanıştım ki çok saçma bir anda ve daha ilk günlerde bile o huzuru, sevgiyi, değer görmeyi hissettim ve şu an varya onun bir gülüşüne hiçbir şeyi değişmem inan bana 😊. Sende de böyle olabilir sıkma canını ve doğru insanı bekle kardeşim
Ben hemşireyim. şu an agir psikoza sahibim. nevrotik düşünüyorum. intihar etmeye kalktım. tüm çevrem duydu. rezil oldum. başıma gelmeyen kalmadı tek sebdbi neydi biliyomusun aska inandım. ve oturmaya gittim yanına. sadece bunlar benim hayatımı mahvetti
Üzdü hmm. Öyle düşünme bee. Bak o da zamanında etmemeye kalkmış ki ben etmedim o kadar şeye rağmen çünkü hep inandım ve buldum da. Sana da aynısı olabilir bee. Ayrıca bak demekki o gerçek aşkın değildi işte ve görüyorsun zaten. Doğru insanla inan bana her şey çok farklı olabilir
Doğru insan yok. sadece kör insanlar var
İşte bak yanlış bir düşünce. O zaman sende yanlış bir insansın Allah Allah. Senin deden falan veya bilmiyorum ailemde illaki uzun süre hatta 50 yıldan uzun evli kalan olmuştur belki ama onlar nasıl evli kaldı heh? Cevap ver madem buna. Demekki oluyormuş da.
Ben küçükken annem babam ayrıldı. ailemde uzun süre evli kimse yok.
Evli kalmak 50 yıl aşk be sevgi belirtisi değil
Travmalarima sebep olan kisiyle 7 aydır evlenme hazırlıkları yapıyorduk ölmemek için konuşmayı kestim
Sizin ailede öyle olmuş ama okk. Hadi bak o zaman komşular olur bilmiyorum bir sürü kişi var. Aradan yıllar geçse bile birbirine ilk gün olduğu gibi aşkla ve tutkuyla bakan.
Yemin ederim öyle kimseyi tanımıyorum
Hmm anladım ama işte dediğim gibi yanıldın demekki. Doğru insan değildi senin için
Doğru insan değildi. sadece evlenmek zorunda kaldim
E nasıl hemşiresin yaa sen be daa. Hiç görmedin mi bile yıllardır evli ve mutlu bir sürü insan var işte belki milyar bu sayı
Hmm zorunda mı okkk. Yani bir şey diyemem ona ama işte var mı var doğru insan da
Dadaş misin
Yok değilim.