Sizi bilmem ama bana Ukrayna kızları daha çekici geliyor.
TÜRK KIZI
UKRAYNA KIZI
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir salın ya ben sizin kadar kendi milletine saldıran başka bir millet görmedim. Osmanlı'nın son dönemleri gibisiniz. O zamanda Rus kumarhaneleri meşhurmuş. Çürük, öarık ülkesine me kadar faydasız insan varsa orada paralarını yer çıkarmış paşasından öğrencisine şimdide aynı.
Genel olarak söyledim zaten sadece sana denk geldi. Zaten görselin iyi veya kötü olması masumlaştırmaz. Siteye ne zaman girsem üç beş böyle soru görüyorum. Ki eskiden sadece bu sitede oluyordu şimdi tüm sosyal medyayı kapsamış durumda. O ona sallıyor bu bunu karşılaştırıyor
Yani Ukrayna kızı Türk kızı demek biraz komik oluyor ama. Slav ırk desen daha doğru :) tabi Slavlar ırk olarak çok çok güzeller. Erkekleri için de geçerli. Genleri güzel. Her ne kadar güzellik göreceli kavram olsa da Slavları ben de çok beğeniyorum :) kıskananlara da anlam veremiyorum 😂
Her millette farklı yüz ve vücut hatlarına sahip insan vardır yani hepsi.
Aynen
Cevap
7Cevap
Irkıma bir şey demek istemiyorum ama gerçekten aşırı egolular ulaşılmaz halleri vesaire :D O yüzden ukrayna. :D
türk kızlarına göre en güzel kızlar kendileri yazık boş egolar
Güzellik kavramı kişiden kişiye göre değişir bu ülkeye bakmaz bence 😄
Tabi öyle
Bence türk kızları bile ukranya der bu soruya
türk kızı ölümüne ukraynalı kızlar 30 dan sonra çok kötü oluyorlar
Ya ne zaman bırakıcaksınız güzellik yarıştırmayı abi herkesin kendine has kendisine özgü güzelliği var ülkeye bağlanılıcak bir konu değil bu
Suriyeli kızlar
Şaka değil cidden güzellerini gördüm valla
Türk
Hepimiz güzeliz
Kudur
@Mizojinist03 Neden kudurayım ben Rusum zaten?
Türk
Ikiside güzel?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?