Güncellemeler
+1 yıl
Ulan gelip sorumu sabote ediyorsun bir de üstüne tehdit ediyorsun. Tamam sen en namuslu en dokunulmaz en mükemmelsin ama benim hayat tecrübelerimi ötekileştiremezsin. 3 yaşımdan 33 yaşıma dek hiçbir kadından tek bir insani özellik tek bir insani tavır görmedim. Hayat tecrübemi yok saymamı isteyeceğine istediğin tetikçiyi üzerime sal...
Güncellemeler
+1 yıl
Gözlemlerimizi paylaşıp soru sorduğumuzda kadınlar tarafından ölüm tehdidi alacaksa bu platformun adını KizlarSoruyor değil kızlar tehdit savuruyor ya da kadınlara yalakalık yapmayan linç ediliyor diye değiştirin el insaf!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Değiller kanka kızların kime aşık olduğunu çözemedim
Bütün kadınların bütün hareketleri öngörülebilirdir. Yeter ki black pilli özümse...
Kadınları saldim artık denk gelirse yanaşıyorum. Önceliğim farklı
En doğrusunu yapmışsın. Başarıların daim olsun.
Bomboş, apaptal, kafayı karı kızla bozmuş, hayatında biri olmamasının nedenini çözemeyip saçma sapan çok komik bir kritere bağlayan mal erkeklerden biri daha.
Yani Türkçesi: "1.80den uzun olsaydın sana yavşardım ama senin kısa boylu olduğun sorduğun sorudan belli o zaman ıslak kukkum ve ben, seni otomatikman linç edeceğiz." Kadıncadan Türkçeye çevrilmiştir.
Al bak, vitaminsiz yine aynı yere getirmiş olayı. Kafayı bozmuş diye boşuna dememişim 😄
Black Pillin pespembe bir ispatısınız. Aşağılasanız da linç etseniz de... Alpha f*ck beta bucks all girls sucks bad boys dicks realitesi hiçbir zaman değişmeyecek...
Yavrum amerikan ergenliği yapma gece gece bisktrol
Son kelimeden her şey anlaşıldı ıslak kukku detected...
O dediğin anandır, milletin karısına kızına ıslak kuku bilmem ne diye sanaldan sallamak kolay. Reelde adamın gtünden kan alırlar görürsün o zaman çakal seni.
Ulan gelip sorumu sabote ediyorsun bir de üstüne tehdit ediyorsun. Tamam sen en namuslu en dokunulmaz en mükemmelsin ama benim hayat tecrübelerimi ötekileştiremezsin. 3 yaşımdan 33 yaşıma dek hiçbir kadından tek bir insani özellik tek bir insani tavır görmedim. Hayat tecrübemi yok saymamı isteyeceğine istediğin tetikçiyi üzerime sal...
Aygır derken bile kibir ve ego akıyor cümlelerinden önce kibirinden arın sonra severler
1.80den uzun herhangi bir erkeği sanat bilim ve felsefenin herhangi bir dalında donumda sallarım. Uzun boy gerektirmeyen bütün sporlarda hepsinin içinden geçerim. Bu gerçeklere rağmen sadece genetik avantaj saçmalığı ile kibirlenen onlar...
Meziyetlerin varsa senide seçen olacaktır adam genetik uzun diye aygır mı oluyor veya kız onu seçiyorsa adamın suçu ne
Ortada asimetrik bir durum var ve bu hipergamik asimetriden kendine cinsel rant sağlayan bir kesim var. Daha ne yapayım, anlamanız için heceleyeyim mi?
Bu nasıl bir tespit
Tespit değil gerçek.
Ya abiciğim haklı olabilirsin belki ama herksin tercihi olmak yerine hak eden kişinin tercihi olmayı tercih et bence.
Seninki hayal... En romantik en masum geçinen kadın bile q.90lık bir aygırın şişkin pazusuna meftun olup eriyiveriyor...
Sende demek öyle birine eriyeni istiyorsun
Yoo herkes öyle olduğu için ben kimseyi isteyemiyorum ki...
İstemeseydin dert edinmezdin.
Dert olduğu için isteyemiyorum. Size beni yanlış anlamanız için para mı ödüyorlar?
Bedavaya çalışıyorum
Yanlış anladığınızı kabullendiniz yani...
Hayır ama senin öyle düşünmen sorun değil
Neyse en azından ölümle tehdit etmiyorsunuz diğer pembeliler gibi her şey için teşekkürler...
Bunun için teşekküre gerek yok ama yine de rica ederim. Normal olan tehdit etmek değil insanca fikrini sunmak
Oku bakayım diğer pembelileri insanlıktan eser görecek misin?