Aşk İlişkileri Onsuz saatlere bile tahammül edemeyecek kadar sevdiğiniz biri var mı? Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Onsuz saatlere bile tahammül edemeyecek kadar sevdiğiniz biri var mı? #İyikiVar ❤ Onsuz saatlere bile tahammül edemeyecek kadar sevdiğiniz biri var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
efkâr-ı_izafi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Eskiden oluyordu. Ama zaman geçtikçe, tecrübeler biriktikçe kendisinden başkalarının yerlerini daha iyi belirliyor. Değeri kadar sevdikten sonra problem olmaz. Sonuçta karşıdakinden de çok fazla bir şey beklememek lazım. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yani şimdi onsuz saatler kadar değil ama onsuzluğun hasretini fazlaca çektiğim biri var 1 5 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Biri kim o acaba 😏🤭 AşkıÖldürmek +1 yıl Sanki kendi soruya beni yazmış🤣 Ayhan67 +1 yıl Seni düşünerek yazdığımı bilıyorsun canım ❤ AşkıÖldürmek +1 yıl İyi bilmukabele o halde💃 Ayhan67 +1 yıl Çok romantiksin canım 🤣🤣
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hayır yok bir daha düşündüm yok😐 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. hayır yok 0 0 Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Onsuz saatlere bile tahammül edemezken onsuz yıllar geçirdik 1 0 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Başıma bela almak istemiyorum gardaş, kafa rahat böyle 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Biri yok ama Telefonum mesela shfjfjd❤ #iyikivar ❤ 1 0 Yorumla
KlavyeAbazanı Takip Et Yoda Yaş: 73 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Varr 1 0 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zamanında vardı 0 0 Yorumla