İlk buluşmada iş ve maaş soran kadına ne cevap verilmeli?

İş maaş önemli sevgili olunca bir kafeye gidince iki tarafta elini cebine atmalı. Fukaralıkla manitalık bir arada gitmiyor gerçekler bunlar. Ben ilk buluşmada sorarım
Olay fukaralık değil ki.
İşimi biliyor diyelim, maaşımı niye soruyor? İlk buluşmada o kadar konuşulacak şey varken maaş ne alaka? Maaşım 20 bin değil de 15 binse ayrılacak mı?
Olay bu yani 😄
Direkt kendisinin işi maaşı sorulmalı. Bu sitede bile biriyle sohbet etsen max. 3. Sorusu meslek ve maaş oluyor ne yapacaksın maaşımı dimi ama? Biri abartıp ardından okul bölüm falan sormuştu yok artık yani😅 bence ayıp şeyler, soranlara da "ben sana sordum mu neden soruyorsun" diyorum ve konuşmayı kesiyorum. Bu soruyu sadece kadınlara yüklemek doğru değil çünkü çevremden de duyduğum kadarıyla erkekler kadınlardan daha çok soruyor
İş söylenir de maaş söylenmez. Ne o öyle sanki "ne kadar para alıyorsun ona göre evlencem" der gibi... Ayıp.
İşimi sorabilir de maaşımı soracak kadar s. lak bir kadını baştan tanır, yemeğe de çıkmam ben.
Cevap
15Cevap
Boyunu kilosunu yaşını sormak gerek sjjsj
Cinsellik konusu sorulmalı bence :D
İs sormak ayıp değil. Sonuçta erkekler de hemcinsleri ile ilk tanıştıklarında ne iş yapıyorsun diye soruyorlar. Maaş veya maddi durumu sorması ayıp ama. Onlar sorulmaz. Erkeğin de kadın sormasa bile bunlardan bahsetmesi hos olmaz.
Hiç cevap vermeden kalkıp gitmeli bence çünkü ilk buluşmada hiç çekinmeden maaş soran kadına güven olmaz. Hadi iş neyse, laf arasında sorarsın da maaş sormak nasıl bir görgüsüzlük 🙄 Erkekler için de geçerli, ilk görüşmede bazı şeyler sorulmamalı.
Ne çalışıyorsan ve ne kadar kazaniyorsan açık açık denmeli. Aynı şekilde sonra karşı tarafa da bu soru yöneltilmeli. Ama ilk buluşmada böyle şeylerin sorulmasi taraftarı değilim.
"Lavaboya gitmeyi unutmuşum ya. Ben bir lavaboya gidiyorum müsaadenle..."
Sonrası topuk!
En başta değilde
Ortalarında sorarsa sorun değil
Sanane mk parama mı geliyorsun beni ben için mi seviyorsun. Çalış kazan onurlu ol biraz
İlk bulusmada bunu soran kadın da erkekte görgü adap kurallarından bihaberdir
Bebeğim sen böyle tuhaf şeyleri mi merak edeceksın , falan derim.
İş sorması normal
Ama maaş soruyorsa...
Uzak durulmalı
Akıllı kadındır. Zaten işimi bilmeyen biriyle buluşmam ki. Ne öyle pazardan karpuz mu alıyoruz
Şimdiye kadar kimse sormadı ama maaş soran kadın gereksiz kadındır !
Cevap vermeye tenezzül etmeyiniz efenim. Kalkıp gidiniz...
İş neyse de maaş baya komikmiş kalkın gidin masadan djsndhfndjdnfj
Ajan olduğumu söylüyorum aslında şu an gizli görevde olduğumu ve dünyayı kurtarmak için sevgili olmamiz gerektiğini 😂 cidden bu yaşandı kız şaşırmayla gülme arası bir tepki verdi bidaha görüşmedik 😅
söylenmeli. sonuçta flört ettiği insanı tanıması lazım. ya siz hiç tanımadığınız kadına çiçek böcek götürürken iyi sırf altınıza almak için tanıştığın kadın sorunca noluyoooooooooo
Sen muhtemelen evlenme niyetindesin ama ben degilim denir
İş de maaş da önemli heleki bu devirde , boş duranı Allah da sevmez 😀
Sorulabilir bunda yanlış bir şey görmüyorum.
açık açık söylemen lazım bakalım senin maaşın onun aylık kuaför masrafını manikürünü pedikürünü karşılayabilecek mi
Bi daha buluşulmamalı
Keşke söyleseydin de cv'mi getirseydim derim. 😀
İş sorabilir ama maaş soruyorsa kaçın oradan
Önce neden denir, karşı tarafın açıklamaları dinlenir sonrada makul bir cevap verilir gerekirse. Kişisel sorular kadar saçma bir şey daha yok.
Maaşım azsa zam mı yapıcan?
Bir daha gorusmeyelim derim herkes yoluna 😎
Mülakata geldiğimi fark etmemişim ! Denebilir.
Yeni cami önüne kızım hadi
Sen ne kadar vercen ahsn
Personel aramıyorum hayatıma derim.
Cevap verilmeden uzaklaşmalı
Yuzyuzeyken sorsun da uzaktan sorunca hoş olmuyor.
Personel aramıyorum başka kapıya
Cevapsız bırakın delirsin 😄
Yaş ve kilo sor sende
Gelinlikle gelseydin güzelim
Yol gösterilmeli
Gerçek ne ise onu
Sanane denebilir.
Askeri ücret
Olan neyse o
İşim neyse o kardeşim?
Görüşürüz de bırak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?