Sizce duymuş mudur?

Arkadaşlar merhaba, bu ara kaynanamla aram kötü. Mecburen 2 haftalığına onlarda kalıyoruz ve aşırı canımı sıkıyor her şeye aşırı müdahale ediyor kaynanalık yapıyor bana. Bu nedenle geçen gün suratım aşırı asıktı. Hep sordu bişey mi oldu neyin var diye ama mesafeli durdum bir şey yok dedim geçiştirdim hep. Akşam da balkonda telefonda annemle konuşuyordum, anneme bahsettim ama çok sert bir şekilde bahsettim. O anki sinirle biraz saydırdım da. Duyulmaz diye düşündüm çünkü balkon kapısı kapalıydı hemde televizyon izliyorlardı. Fakat konuşmayı bitirip salona girdiğimde televizyonun sesi çok kısıktı ve tedirgin oldum bir an. Ama kaynanam telefonuyla ilgileniyordu. Bir de şive ile konuştum, kaynanam bizim şiveden çok anlamıyor ama dinlediyse bir şeyler anlamıştır tabi. Neyse akşam eşim işten gelince az bahsettim çok müdahale ediyor diye, eşim de bana hak verdi. Neyse o gece uyuduk hemen. Ertesi gün de kaynanamın suratı düşüktü konuşurken. Sonra eşim de konuştu, karıma çok fazla müdahale ediyorsun yapma falan dedi. Ondan sonra kaynanam da yemek yapıyordu hep sordu bana, fikrimi aldı ama mesafeliydi oda. Birkaç saat sonra az düzeldi. Yine bana çiçeğim falan dedi. Ama o günden sonra aramız bir garip. Sizce annemle konuştuklarımı duymuş olabilir mi? Yoksa duysa farklı bir tepki mi verirdi?
Sizce duymuş mudur?