Çapkın erkekler evlendikten sonra da eski takıldıklarını sahte hesaplar açıp ekliyor mu?

Bu adam evleneli daha bir sene olmadı. Kısa bir flört döneminden sonra yakışıklı ve çekici olmasına rağmen güvenilir bulmadım, istemediğimi söyleyip ayrıldım. O da başkasını buldu evlendi. Geçen bir sahte hesap beni ekledi. Ama sayfanın takip ettiği sayfalar hep onun ilgisi olan şeylerdi. Bu kadar tesadüf olur mu? Ben o olduğunu düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadar tesadüf olur mu gençler? Yoksa ben onu unutamadım ondan mı bana öyle geliyor? Ama bir sürü fark hesap ekler, mesaj atar, hiçbirinden şüphelenmedim, bunda çok ortak nokta var, ondan şüphelendim.
Güncellemeler
+1 yıl
Takılmaktan kasıt sadece sürekli bana mesaj sesli mesaj atmasıydı, görüntülü konuşmak buluşmak istemesiydi. Sabahın körü kitapçıya gidip hediye almak istemesi, babamla tanışmak istemesiydi. Ama ben güvenilir bulmadım. Kendime daha fazla yaklaştırmadan bitirdim. Çünkü bana gece mesaj atma doğru bulmuyorum diye defalarca uyarmama rağmen mesaj attı durdu. Sınırı geçen bir şey söylemedi aslında ama ben rahatsız oldum. Bitirdim. Bana beni oyalamadığın için sağol dedi. Şimdi ekleyen kişi gerçekten o m
Çapkın erkekler evlendikten sonra da eski takıldıklarını sahte hesaplar açıp ekliyor mu?