AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen hoşlandığın erkeği başka kızlardan kıskanmaz mısın
Hić olmadigi icin bilmiyrm
Olsa kıskanırsın çok doğal bir şey
Peki erkek hoşlandigi kızı en yakın erkek arkadaslarina neden gösterir
Tanıyan var mı nasıl biri biliyor musun vs sormak için olabilir belki
Kendini fazla kaptiranlarin sorunu bu
Kaptırma derken evet baya kaptırmıs icinde neler yasiyolar acaba
Sensiz idare edememek gibi bide yani zamanla artmış hoslanma seviyesi
Baya artmis sanırım ya ben başka erkeklerle konusurken gözlerini dikip ters ters bana bakıyor
Hsjhsshsh yazık cocugaa
Üzücü bir durum mu içinde birseyler mi yasiyor kendince
Abi adamın elinde değil
Gelip rahatsız etmiyosa sorun etme
Istemsizce oluyor o zaman kendini kaptirdigi icin
Yani evet
içgüdü bunu gerektirdiği için olabilir mi?
Biraz açıklayabilirmisn lütfen
Kendi yaşamış olduğum olaylardan bir şeyler çıkartmak gerekirse, benim de hoşlandığım bir kız vardı 2 sene arkadaş gibi takıldık vs vs. Bence biz erkekler o ilişkinin konuşarak olup olmamasına değil de biz erkeklerin kendi kafamızda o ilişkiyi oluşturduğumuz anlamına geliyor. Karşımızdakinden onay almaksızın sanki bir ilişki içerisindeyiz zannediyoruz. Bu yüzden içgüdüsel olarak sahiplik hissiyatı oluşuyor bizde. Tabi bu karşımızdaki kızı rahatsız edebilecek düzeyde olabiliyor. Kızlarında bu durumlarda eğer erkeği reddedecekse kırmadan reddetmeleri gerekir. Ama ne kadar kırmamaya çalışsan da her insan gibi erkeklerin de kalbi vardır, bu durumda boşluğa düşebilirler. ben gibi..
Anladim ama bu çocuk baya sahiplenmiş beni ayni ortamda surekli gözü üzerimde ben başka erkeklere bisey sordugumda gözlerini dikip ters ters bana bakıyor dedigin gibi kendi icinde biseyler yasiyor benim bi ilgim yok ama ne yapabilirmki
Yaşın gereği muhtemelen çalışan birisin ve bu olaylar iş yerindedir diye tahmin ediyorum. Eğer işyerinde gerçekleşiyorsa bu olaylar şunları tavsiye edebilirim sana.
1- Kız iş arkadaşlarınla bu konu hakkında konuşma. Çünkü bu konuları aranızda konuşuyorsanız illaki birisi dışarıya aktarıyordur.
2- Bir müddet kendini aynı ortamda bulunabileceğin yerlerden geri çek. Aktivite, hep beraber yemek, sgara içmek gibi.
3- Düşünme
Eğer iş yerinde değilde üniversite gibi yerde bu olayla karşılaşıyorsan da şu 3 maddeyi uygula ve zamana yay illaki bırakacaktır. Bırakmıyorsa 155 i aramanı tavsiye ederim.
Valla ben bu tarz olaylarla hep karsilasiyorum hep başıma geliyor bu tarz erkekler yok zaten kimse ile bu konu hakkinda konuşmam ama tepkimi koymak istiyorm görmezden geliyorm ama baziları anlamiyor
vay anlayışsız herif 🥵
Ne yapmam gerekiyor cidden bak bu tarz olaylar hep başima geliyor bi bu adam icin demiyor başka kurumdada bi cocuk ayni böyleydi demekki baya bunlar kendilerini kaptiriyolar
Gerçekten rahatsız edici bir durumsa bunu onunla paylaşabilirsin, rahatsız olduğunu ona söylemen bir daha bu yönde sana bakışlarını değiştirecektir.
Anlar mi sence
Çünkü umursanmadigini bir erkek anlar umursamiyorm zaten onu konusmakda ne bileyim
Anlayıp anlamamasını bir kenara bırakıp direk gidip şunları söyleyebilirsin bence.
Ya x bey bir kaç gündür bakışlarınıza denk geldim fakat rahatsız olduğumu belirtmek istemiştim size. Belki istemsizce bakıyorsunuzdur veya ben öyle anlamışımdır şeklinde yanaşırsan x kişisine kendini rahatsız bakış atmıyorsa geri çekecektir bana inan.
Çok tesekkür ederim çok sagolasin
ne demek her zamann
Birde bunlar neden hoslandigi kızı en yakın erkek arkadasina gösterir bundaki amać ne
aynı anda aynı kızdan hoşlanmasınlar diye veyahut başka x kişisi kıza ilgi gösterdiğinde dur demesi için
Gercekten bundan dolayi mi peki o adam kızı önemsemese yakin arkadaslarina gösteririmi
göstermez
Yani önemsedigi icin mi gösteriyor
bence öyle
Çok soru sordum ama bir bilene rast geldim sonunda bu konulardan anlayan birine
👉🏽🤓👈🏽
Peki bu erkekler kızın dış görünüsünden nasil biri oldugunu anlarlarmi ya bu hoslanan erkekler belli bir ortamda sürekli gözü ile kizı izliyolar
hiçbir şey göründüğü gibi değildir, bunu sadece erkekler değil kızların da anlayacağını düşünmüyorum
Anladim birde bunlar hoslandigi kızı görünce mutlu oluyolar ya kiz geliyor ortama belli oluyor mutlu oluyolar istemsizce mi oluyor bu da
sen bence bu saate kadar konuştuğumuz çocuğa aşıksın ;)
Ya aşık olsam o çocuga yüz verirdim ve aramizda biseyler olurdu o zaten baya vurulmus sadece erkek psikolojisini anlamaya calisiyirm daha önce hiç erkek arkadasimda olmadigi icin. Hep konusmak isteyen birileri cikiyir ama umursamiyirm
bence sadece erkekler değil insanların hepsini anlamak çok zor