Benim bugün durum leyla?

Arkadaşlar ciddi bir ilişkim vardı lakin ayrılmak istiyordum ailesinin yanında evlilik teklifi yaptı o durumda red edemedim evet sadede gelelim konuşma tarzı desen pis üstüne şu kadınlar da süslenmiş şu kız saçını böyle yapmış ben tesettürlüyüm evet yeirne göre makyaj vs bakım yaparım ama gözü dışarda olan birisi ben de açılayım ya diyorum deneme amaçlı kesinlikle niyetim yoktur açılırsan bozuşuruz farkında daha dikkat çekileceğinin ama bana karşı bu şekil davranması ya kıyafet giysem ya işte bu cocukça ya işte kareli giysem sofra bezi gibi hep bir aşağılama vardı soğudum ve düzel yoksa uğraşamam biter dedim hep düzelcem ama hep gidişat aynı son yaptığında artık bırakma evresine geldim ben sucsuzum diyor bir şey yapmamış gibi sucsuzum ama e hadi öyle olsun vs babası kiracıyı cıkartmıs evinden bende daha mnce aile tanışması söz nişan olmadan cıkartmayın ne olucak belli değil bak anlaşamıyoruz diyordum şimdide sana değer verdik herkes sevdi seni sen sırt dönüyorsun vs bugün kafamı dinlicem dedim önceden olsa üstelerdi sen bilirsin dedi 4 5 saatir konuşmuyoruz cidden bitiyor mu bitiyorsa sevincem böyle bir insanla devam etmek bana ağır geliyor ayrılalım demektende anlamıyordu bugün yani baya şaşırttı beni sen bilirsin demekle durumları fekan görüyor ama yazmıyor benden mi bekliyor bana kalırda ben hayatta yazmam böyle bir insanla yoluma devam etmek istemiyorum
Benim bugün durum leyla?