Seni çok ama çok seviyorum Seninle olmak bana huzur veriyor Sana güveniyorum Benim için diğer erkeklerden çok farklısın Seni istiyorum Çok yakışıklısın Sen de beni çeken bir şeyler var vs vs Yukardakilerden sadece bir tanesi hepsini söylemiştim
Eski sevgilim bana şiirler yazdı. 1. Yılımızda seninle 365 gün diye kitap yazmış ve bana vermişti. Her gün yaptığımız her şeyi not almış, fotoğraflar, anılardan kalan şeyler... Bir erkek daha ötesini göremez bence, çok şanslıyım... Şanslıydım...
ben seninim sana aşığım ilkim ve tekimsin herşeyde (sadece cinsellik demiyorum) çok yakışıklısın (bunu kalkıp durduk yere söylemeleri güzel bi his oluyo söyleyen kızlarla bi ilgin olmasa bile senden başka kimseyi istemiyorum (demiseksüel seviyorum ben napayım) efendim, sahip, kralım, erkeğim (bed time)
Eğer sevgilin veya eşin filansa içtenlikle söyleyeceğin güzel bir iltifat ona çok güzel gelecektir. Bu söz gerek klişe bir söz olsun gerek Tanrısal, edebî bir şey olsun. Tabi klişe bir şey önermem ancak yine de siz çok daha iyi bilirsiniz.
istekli boğam vahşi boz ayım yırtıcı leoparım döşü kıllı haşin gaddar erkeğim evimin dirreğiiiiii kaslı erkeğim gülüşünde hayat bulduğum seksi erkeğim bunları diyen olur mu be şans yok nasip et Allahım aminnnnnnnnn
En son duyduğum güzel söz başıma çok büyük işler açtı ve sağlığımı kaybettim. O yüzden güzel söz duymak istemiyorum karşı cinsten, duysam da umrumda değil artık, Yeni Cami’ye…
Ömrüüüüümmmm kurt bakışlarında hayat bulduğum :D ahahahaha aklıma neden sürekli bu geliyo ya romantizm katili miyim neyim bilmem ama hayatımın anlamı, huzurum, neşem falan bebek gibi yapıyo onları
şu an yanında olsaydın sarılirdik sevişirdik ah keşkem keskem keşkek yesem 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Badboy ve playboy olmadığım için kadınlardan hiç güzel söz duymadım ama öyle olanlara edebî iltifatlardan cinsel içerikli sırnaşmalara dek herşeyi söylüyorlar...
Yok ya mercimek koftesini tercih ederim patatesli kofte cok siradan sasi geliyor tadi damak tadima pek hitap etmiyor yanina da bir cay bir de kisir nar eksili canim cekti ya aciktim