Sırt sırta uyuyor olmak sevgisizlik değildir çok zaman. Bunun sebepleri çok çeşitlidir. Daha önceden yüz yüze iken neden böyle oldu sorusunun cevabı sırt sırta uyuyanların kendi aralarındaki 5 dakikalık bir sohbette cevap bulabilir.
Bazı maddeleri sayayım. 1-Nefes kokusunu partnerine anlatmaktan çekinmek. 2- Ufak bir kırgınlığı anlasın diye, belinden sarılıp özür dilesin. 3- Bedensel sorunlar sebepli diğer yana dönme mecburiyeti. 4- Biraz dalıp düşünme isteği. 5- Sorunlarını sevdiğinin fark etmesinden korkmak.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bence direk ona işaret değil. Sevgilime çok aşığım her zaman da istiyorum onu. Ama çok çabuk tikandigim için yüz yüzeyken sarılırken felan rahat uyuyamıyorum zaten rüyamda da sesler çıkarıp bazen konuştuğum için ona bakarak uyuyunca hiç rahat etmiyorum. Arkamı dönüyorum bana sarilmasini istiyorum kolu yorulunca da o da sırtını dönüyor sırtlarımızı yasliyoruz sıcacık rahatça yatıyoruz
Hemen bu kanıya varmak doğru olmaz ama psikolojik açıdan karşılıklı iki tarafında yoğun yıpratıcı ve yorucu dönemleri olabilir. Bu da bizim beden dilimize yansıyan bir durumdur. İletişimle her şey çözülür yeter ki birisinin kafasına "biz napıyoruz ya" düşüncesi dank etsin zaten gerisi gelir.