Hesabını takip etmiyorum ama bu gece rüyam da ondan mesaj geldiğini gördüm sonra Twitter'ına girdim onun da rüyam da mesajın vardı yazdigini gördüm aynı gece görmüşüz ikimiz de.
Bu bir işaret mi sizce kafam çok karışık.
(Uzak mesafe olduğu için bahanelerle gittim gibi bir şey olmuştu.)
Bu bir işaret mi sizce kafam çok karışık.
(Uzak mesafe olduğu için bahanelerle gittim gibi bir şey olmuştu.)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bugün ben de flörtümü gördüm, o da beni görmüş. ben buna anlam yükledim yüklenir yani fark etmeden telepati bence bu djmdkd
Peki sence neden böyle bir şey oldu. Çünkü aklımdan silmiştim onu uzak mesafe diye
ben astrolojiyle kafayı yediğim için merkür retrosuna bağlıyorum bunu. merkür zaten iletişim gezegeni; yazılı, sözlü iletişimin yanında rüyalar da bi işaret verir. aranızda telepatik bir bağ olabilir bu sebeple görmüş olabilirsiniz. aklından silmis olsan bile demek ki bilincaltında kalmıs, özellikle sadece mesafe sebepli bir bitisse, olsa nasıl olurdu düşüncesini fark etmeden yaşıyor olabilirsin
Evet doğru bilinçaltim da kalmış olabilir çünkü her şeyi bana uyuyordu kendimi çok yakın hissediyordum ama şehirler farkli diye yapamadım gerisini getiremedim.
Bende burçlar konusunda inancliyim ama bahsettiğin retroyu şimdi araştıracam teşekkür ederim
Benzer ilişki yaşadım uzak mesafe idi aynı şekil rüyamda gördüm o da yani beyinler arası bir etkileşim olmuş olabilir
Sence bu bir işaret mi? Konuşmalı miyim
Ruh ikizi gibi bır şey mi beyinler arası etkileşim dediğin
Ruh ikizi gibi değil benimde açıklamam pek mümkün değil sadece beyinler arası bir etkileşim olduğuna inanıyorum telepati gibi konuşmak sana kalmış ben o zamanlar ona sadece bu durumu belirtmiştim o da benzer durumu yaşadığını söyledi tekrar barışma sürecine felan girmedik bitirdik konuşmayı
Ama neden böyle bir iletişim oldu ki çünkü aklım da bitirmiştim onu uzak mesafe diye.
Hımm önemsiz diyorsun yani
Bende de öyle aklıma bitirmiştim yoktu işte beyinde kalmış oluyor demek ki uzak iliskiydi bendeki de bence artık bitmiş daha fazla cabalamaya gerek yok ama ben hala istiyorum diyor isen bahanen olur yaz, konuş
İstemekten değil zaten benden kaynaklı bitti şimdiye kadar da konuşma gibi düşüncem yoktu ama bugün olanlar kafamı çok karıştırdi. Yine de düşünecem yorumun için teskekurler
Rica ederim 😊
bende bir ara ruyamda bi cocugun bana istek attigini goruyordum sabah uyandim cocuk bana sabah istek atti.. sok olmustum hala nasil oldugu hakkinda bir fikrim yok
Ben de anlayamadım şok oldum. Normal de aklımdan silmiştim de onu uzak mesafe diye.
Ama bunlar olunca tekrar aklıma geldi çok garip
evet benimde ayni sekilde aklimda yoktu ama ruyamda gordum ve ayni gunun sabahi ruyam gerceklesti.. bazen garip bir etkilesim oluyor bence. sinyal gibi
Aynısı yani. Peki sence bu bir işaret mıdır yazmalı miyim?
Ohaaaa bence eski olmayın siz
Bu bir işaret mi?
Evet
Yaz bence
Çekiniyorum ya bir de uzak mesafe hala bilmiyorum of ama aklımda kalacak bu fırsatı bulursam denemeye çalışacam🙏🏻
Yaz çekinme