Bir foto paylaştım. neden yazdı. Ne neden dedim. Atma sen yazdı. Anlamadım dedim. Foto resim atma yazdı. Neden dedim. Günah dedi. Tuhafsin gerçekten dedim pekala yazdi. Sonra da geçen kelebek emojisi attığı bir mesaj vardı cevap vermemiştim. Neden cevap vermedim yazdı. Emmiye ne yazılır dedim tek et sanane de ama bisey de yazdı. Eskiden hoşlanırdı benden. Şu an da da sevgilisi var. Anlamadım. Bu fotoğraf atma demesini
sevgili yapma aşamasındayken sen attıysan ona denk düşmüş olabilir muhtemelen sal gitsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sevgilisiyle arası iyi mi
0
70 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum. Gecenler de bn yazdım. Hatta sevgilin var mı falan dedim. Yazmak istedim geçmişte ıkimizde hamalıydık dedim. Benden hoşlanmıyorsun ki niye yazdığını çözemiyorum. Evet sevgilim var sen benim gençlik sevdamdın dedi. Bende peki aha fazla uzatmaya gerek yok sevgilin varsa bu konu kapanmıştır. Sormadım say dedim
Sonra sen ki kelebeğe anlam veremediğim için cvp vermedim yazdım o pozitif bişeydi canın istememiş senin dedi. Bugün kü peki. Bugün kü nötr ama seni gördüğüm iyi oldu yazdi
Enteresan ben mesaj attigimda bana sıcak davranmadı. Üstelik çalışıyor seks de yapıtıdır herhalde. Garip bi durum o kadar ısrarcı olmuştu ki vaktinde bn de reddetmiştim. Hâlâ bi şansımız olabilir düşüncesiyle sevgilin var mı yazdim
Geçen küçük bi erkek çocukla foto paylaştım 3o da 🦋bunu attı cvp vermedim dünde cvp vere ek bişy bulamadm diye yazmadım dedim. 🐣bunu atsaydın dedi. teşekkür etseydin sanane deseydin ama bisey de ya, di
Aynı dersanedeydik bi gün denk geldik konuştuk tel aldık sonra bu acildi bn de reddetmiştim. Sonra 2 yıl geçti bayram mesajı attım yine konuştuk yine açıldı ısrar da etti. Bn de numaramı sil rahatsız olmaya 5başladım yazdm. silmus bu sene bayramda yazdım. Ama tanidi
Öyle konuşmaya bn belki bi ilişki yaşarız düşüncesiyle ona yazdım. O da benle normal konuşuyordu ama sonra sevgilim var. Sen benim gençlik sevdamdın dedi. Bn de sevgilin varsa konu kapanmıştır. Böyle bi soruyu soruyu sormadım say ddim
Bu iyi biseymi. Üstelik son mesajına cevap vermemiş idim Önce fotomun altına neden yazdı ne neden dedim Atma sen dedim. Anlamadım dedim resim foto atma yazdı neden dedim günah yazdı. Aynı boyle
ben hayatta en çok tecrübelerime güveniyorum. çünkü çoğunlukla yanıltmıyor. sen de öyle yap diyeceğim ama tecrübe eksiğin var işte :) kafan o yüzden karışıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sevgili yapma aşamasındayken sen attıysan ona denk düşmüş olabilir muhtemelen sal gitsin
Sevgilisiyle arası iyi mi
Bilmiyorum.
Gecenler de bn yazdım. Hatta sevgilin var mı falan dedim. Yazmak istedim geçmişte ıkimizde hamalıydık dedim. Benden hoşlanmıyorsun ki niye yazdığını çözemiyorum. Evet sevgilim var sen benim gençlik sevdamdın dedi. Bende peki aha fazla uzatmaya gerek yok sevgilin varsa bu konu kapanmıştır. Sormadım say dedim
Seninle ilgileniyor eyvah.
Sevgilisi var ama
Belki yoktur. Öylesine var demiştir. Sevgilisi olan adam niye seninle uğraşsın
Bilemedim valla. Ama ilgi var diyosun oylemi8
Sen hissetmiyor musun
Emin olamıyorum. Benden resim foto isteyen adam şimdi res foto atma dedi.
Ona mı atıyorsun ki
Sonra sen ki kelebeğe anlam veremediğim için cvp vermedim yazdım o pozitif bişeydi canın istememiş senin dedi. Bugün kü peki. Bugün kü nötr ama seni gördüğüm iyi oldu yazdi
Yok canım normal story paylaştım. O benden hep foto isterdi bende hiç atmadım
Story atma demiş işte. Gayet normal.
Ama neden ki. Neden dedim günah yazmis
Erkekler niye böyle dolambaçlı oluyor yani ne söylediğiniz anlasilmiyir
Kıskanıyordur. Sadece kadınlığınla ilgileniyor sanırım
Güzellik yani
Bu da kötü tek basina
Güzellik değil sadece. Seni arzuluyordur
Cinsellik anladığım kadariyla
Evet istiyordur.
Enteresan ben mesaj attigimda bana sıcak davranmadı. Üstelik çalışıyor seks de yapıtıdır herhalde.
Garip bi durum o kadar ısrarcı olmuştu ki vaktinde bn de reddetmiştim. Hâlâ bi şansımız olabilir düşüncesiyle sevgilin var mı yazdim
Seks hayatının olması seni arzulamasına engel değil ki. Ayrıca arzulaması kötü de değil. Hoşlandığını daha çok ve başka arzularsın
Yanı bi hissi olduğu için arzulasa hoşuma gider ama sadece et parçası olaak görüyorsa o kotu
Foto sadece yüz ve boyundu Bu arada fizik degil
Yok kaç yaşında adam seks hayatı vardır zaten. Özel bir hevesi olmasa senle neden uğraşsın
29 yasindaaa
Ben belki deneyebiliriz düşüncesiyle yazmıştım ona. Önce ne zaman sevgilim var dedim yazdı bende yukardaki mesajlarda dedim evet var yazdı.
Sen kaç yaşındasın? 29yaşında adamı seks olmadan elinde tutman güç 😊
27
Benden bu yönde vi isteği yok ama
Bu tarz bi konuşma sa gecmedi
Daha güzel işte.
Bizimki arkadaşca givi
Geçen küçük bi erkek çocukla foto paylaştım 3o da 🦋bunu attı cvp vermedim dünde cvp vere ek bişy bulamadm diye yazmadım dedim. 🐣bunu atsaydın dedi. teşekkür etseydin sanane deseydin ama bisey de ya, di
Arkadaşça değil 😊 senin ilgini istiyor farketmiyor musun
Ona yazdığımda soğuk yaptı. Biraz sıcak davransa birbirimizi tanıyalım yazacaktm
Sen de pek nazlısın :) nasıl tanıştınız
Aynı dersanedeydik bi gün denk geldik konuştuk tel aldık sonra bu acildi bn de reddetmiştim. Sonra 2 yıl geçti bayram mesajı attım yine konuştuk yine açıldı ısrar da etti. Bn de numaramı sil rahatsız olmaya 5başladım yazdm. silmus bu sene bayramda yazdım. Ama tanidi
Kabahat sende
Öyle konuşmaya bn belki bi ilişki yaşarız düşüncesiyle ona yazdım. O da benle normal konuşuyordu ama sonra sevgilim var.
Sen benim gençlik sevdamdın dedi. Bn de sevgilin varsa konu kapanmıştır. Böyle bi soruyu soruyu sormadım say ddim
Hala yazıyor mu
Yok dün bitti iste.
Eğer yazarsa tekrar düşünürsün. Yazmazsa da söyledikleri doğrudur :)
Dün fotoya öyle dedi anlamadım. Resim foto atma günah yazdi
Hadi ordan ne günahı 😊 yazmak için saçmalamış.
Bu iyi biseymi. Üstelik son mesajına cevap vermemiş idim
Önce fotomun altına neden yazdı ne neden dedim
Atma sen dedim. Anlamadım dedim resim foto atma yazdı neden dedim günah yazdı. Aynı boyle
Hoşlanıyor musun adamdan
Benden hızlanmasını istiyorum istiyorum ama yok iste adamda his
Biraz daha bekle. Belki vardır 😇
Bilmiyorum erkekler biraz farklu galiba. Tamamen arkadaş olarak mi acep. Bn mi yanlış dusundm
Sevdamdın demiş ya işte
Geçmiş ama sevdamsın demedi
Biraz daha bekle belli olur
Var mı sence biseyler
Var gibi
Hani umut var mı yoksa boş ver normal mesaj mi diyosb
Beni çok arzulasın istiyorummm
Ne anlamda 😊 bunun için üstüne düşenler var ama.
Nasıl yani
Benden hoşlanan ve beni öyle arzulasın
Kadınlığını kullanmayı becerebilmelisin ama sen fazla tecrübesizsin 😊
Ne yazayım adama, istemiyorum resmen dedi. Sevgilim var ne demek
E sende zamanında ona demişsin
Geçmosteeee
Demişsin ama 😊
Yeniden olsa keşke ama zor gibu3
sana mutlaka yeniden yazar.
Nasıl bu kadar eminsin bn emin olamiyorum
Ama güzel bi cümle
ben hayatta en çok tecrübelerime güveniyorum. çünkü çoğunlukla yanıltmıyor. sen de öyle yap diyeceğim ama tecrübe eksiğin var işte :) kafan o yüzden karışıyor
Adamın kafayı çözemedim ki
Sevgilim var diyor ama fotonu gördüm iyi oldu yaziyor
takip eder misin? sana özelden yazacağım
kıskanmış canım
Sevdiği var amaaa