Çok mutlu ediyor mu insanı,
Yaşam enerjisi buluyor mu gerçekten..
Ne bileyim tarif etsenize azcik.
Yaşam enerjisi buluyor mu gerçekten..
Ne bileyim tarif etsenize azcik.
Bi kız var 5 senedir tanıyorum ama bu zamana kadar arkadaşız. O aslında bana karşı çok ilgili bende ona karşı boş değilim ama benden adım bekliyor. Ben ise geçmişte birisinden red yiyince tövbe etmiştim bir daha kimseye teklif etmeyecem diye.
Onunla ger buluştuğumuzda onun yanında oturuyorum, onunla beraber sürekli fotoğraf çekiniriz, onun yüzündeki gamzelerine bile dokunmuştum. Yanağına dokundum ve hiç bir ters tepki vermedi. İçimden ona seni seviyorum demek geliyor ama eski mazi aklıma geliyor diyemiyorum.
İçimden ona sarılmak geliyor ama cesaret edemiyorum. Tek cesaret ettiğim şey elimi omzuna koyuyorum ve o şekilde geziyoruz. Elini tutmak istiyorum ama yine cesaret edemiyorum. O benden adım bekliyor ama ben ona adım atmaktan korkuyorum aynı duyguları yaşayacam diye...
Korkarak hayat yasanmaz ki, yasayacaginiz güzel günleri erteliyorsun
Yarına olum haberini alsan kafanı çok duvarlara vurursun, her anı güzel yaşa.
Ben platonik sevdim aylarca ustelik adım da attım keşke beni sevseydi ben bağıra çağıra sevdiğimi soylerdim.
Evet korkarak yaşanmaz çok haklısın. Bundan 8 sene önce bir kıza sırılsıklam aşık olmuştum. Kız da bana karşı sıcak davranıyordu. Uzaktan akrabamızdı ama kan bağımız yok sadece. Ben ona karşı duygularımı açtığımda bir güzel reddedildim. Kabul etmedi ve bu okay yaşanmamış gibi olsun demişti ama annesine falan anlatmış sanırım ve bir gün annesi bana imalı imalı konuşmuştu. Resmen rezil olmuştum. O günleri yine yaşamaktan korkuyorum ben. Dedim ya o günden sonra tövbe etmiştim kimseye duygularımı açmayacam diye.
Abicim yakında dünya savaşı çıkacak nerdeyse yoksulluk kapıda , küresel ısınma derinlesti sen hala red yemekten korkuyorsun
İyi gaz veriyorsun ama...
Tamamlanmışlık hissi veriyor sarılmak öpünce ise saçma bir şekilde mutlu oluyorsun. Dudaktan öpüşünce zaman yavaşlıyor ve sadece o an varmış gibi hissediyorsun. Sonra cinsel çekime karşı koyamayıp devamını istiyorsun
Cevap
10Cevap
Evet aşırı mutlu ediyor
Bilmem bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı maalesef
İnsanda eksik yanını bulmak gibi güzel bir şey yoktur. Bu heleki doğru kişiyse tarif bile etmeye kelimeler yetmez ama karşına çıkan kişi bunları anlarsa ve ona göre karşılık verirse ayrılmaz ikili bile olunur.
Bi saril anlarsin sadece o hissi tat anlarsin nasil bisey anlatilmiyor cnku🙂
Var mı daha güzel bir his. sarılmsnın anatomisini bakmanızı tavsiye ederim
düşüncesi ediyorsa gerçeği de eder muhtemelen
Böyle birşeyin kötü olma ihtimali var mı knk
Harika..
Bilmiyorum
Şu an isterdim sarilmayi
Çok hojj
Dene kendin de
Aşk varsa evet
bilmem yaşamadım
iyiydi