Benim tabiatımda sevmek var ya açıkçası sevmeden bir yere kadar yapabilirim. Sevmek, sevilmek, anlaşmak, saygı duyup saygı görmek isterim. Birisinin kalbime ait olmasını birisinin kalbime ait olmasını isterim. Ha şu an için bu söz konusu bile olamaz lakin vakti zamanı geldiğinde isterim bunu. Ha yaşamaz mıyım? Çok güzel da yaşarım ama sevdiğim olursa keza o da beni sever güzel bir ilişkimiz olursa daha güzel yaşarım.
Evet açıklamada belirttiğin gibi sevmek ve sevilmek ihtiyaç fakat hayatta kalmak adına hayati bir ihtiyaç değil. Bir insan sevilmeden ya da sevmeden yıllarca hayatta kalabilir. Fakat yemeden ve içmeden aynı şeyi söylemek mümkün değil. Tabi harika olur insanın ruhuna çok iyi geliyor çünkü. Hem sevmek hem sevilmek dünyanın en güzel olgularından birisi.
Yaşarım ama bir yanım hep eksik kalır ve ben de o yanımın eksik kalmasını istemem açıkçası. Sosyal varlıklarız ve ömür boyu yalnızlık, daldan dala atlamakla mutluluk olmuyor maalesef.
Açıkçası sevmeden yaşayabilirim ki yaklaşık 5 senedir gönlüm boş. Aşka kapalıyım. Ama sevilmeden yaşayamam. Sevildiğimi hissettiren insanlar isterim hep hayatta. Şu anda da olduğu gibi. Ve şunu farkettim ben özellikle karşı cinste oluyor bu durum. O kişiyi değil de beni sevmesini seviyorum. Bu kulağa biraz narsist gibi gelebilir ama değll. Yine de beni en iyi anlatan cümle bu olurdu sanırım.
şu an hayattaysam yaşıyorum demek ki 😄 herkes bir gün kalbine sit kişiyi bulacaktır zaman verin şimdilik kendi emeğinize odaklanın ben aslında 18 yaşımda odaklanmalıydım ama şimdi odaklanıyorum saflık ettim işte geleceğinize mesleğinize odaklanın kendinizi geliştirin aşk, sevgili, evlilik bulmak kolay iştir bulunur
Yaşayamam. Benim için sevmek ve sevilmek önemli. Ama yanlış kişileri sevmektense hiç sevmemek daha iyi. Önemli olan doğru kişiyi sevmek ve onun tarafından sevilmek...
Sevmeden cok yasadim bi tane sevdim zaten o zamanlar saftim gerisiyle hep sevistim sevismeden asla yasayamam nefes almak gibi bi sey benim icin sevme bos is ve bos insanlar ugrasir
İnsan oğlu sevmeyle değil sevilmeyle mutlu olan biri. Sevgiyi görmek için de sevmek gerekiyor o yüzden severek mutlu oluruz sanırız ama asıl mutluluk sevilmekte
sevgisiz yaşanır eğer saygı varsa saygı zaten sonradan sevgiyi doğurur ama karşılıklı anlayış ve saygı olmazsa aşkından ölsen yine o kişiyle olmamalısın
Aşık olmadığım biriyle yaşayamam ama seviyorsam yeterli gelir Bi yaştan sonra tabi evlenmek istersem benim için yeterli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yaşıyorum işte derdim ve hep yani insanlar neden abartıyor ki diyordum ama birileri önüne çıkıyor ve sen kendinle dünyanın savasını versen de seviyorsun, belki sevmeyi bilmeyen insanlar hiç sevmedim der yoksa sevilmeden olacağını hic sanmıyorum