Selam KS ahalisi! Bazıları iltifat duymaktansa gerçekleri tercih ederim dese de iltifatlar gönlü okşar, insana tebessüm ettirir. Ama bazı iltifatlar da vardır ki; daha karşı cinsin ağzından çıktığı an, aha yalana başladı dedirtir. Sizin kesinlikle klişe ve samimiyetsiz bulduğunuz bu tarz iltifat cümleleri veya kelimeleri var mı?Hangi iltifatlar size sıradan geliyor?
Çok klişe bulduğunuz bir iltifat paylaşır mısınız?
Benim iltifatlarım o ana özeldir. Başkasından alıntı yapmam, içimden geleni söylerim. İçim zaten romantizm şelalesi. Sürekli bir şeyler akıyor ama dökülecek nehir yok.
"Hayatımın aşkısın, aslında doğduğumdan beridir seni arıyormuşum/bekliyormuşum, evleneceğim kızı buldum vs." bu tarz cümleleri daha ilk buluşmada söyleyenler var. Beni tanımıyorsun ki, nasıl hayatının aşkı olabilirim? Böyle sözleri daha birbirimizi doğru düzgün tanımadan söylediklerinde bu erkeklerin kronik yalancı olduğunu anlayıp ilişki başlamadan bitiriyorum..
"Seni her şeyden çok seviyorum " bu klise olmaktan çıktı yalana döndü artık kcjd bunun annesi, babası, kardeşleri ya da çok samimi olduğu arkadaşları varken nasıl her şeyden çok olabilir, sevebilir ama her şeyden çok olamaz. Artık bu numara kullanılmamalı ksjns
"Gözlerinde cenneti gördüm" "Gözlerinde kayboluyorum" "Kalp atışlarımı hızlandırıyorsun" ''Gülmek sana çok yakışıyor'' (He ondan ağlatıyorsun sonra di mi!)
Bir insan ciddiyse söylediği sözler de ciddidir bence ben çok iltifat ettim ama olmadı değer bilmedi hain nankörler vefasızlar taş kapliler melek yüzlü şeytanlar yuhhh olsun size
En Basiti “Seni Seviyorum” Bir Zamanlar İnsanların Utanıp, Sevdiklerine Ancak Gözleriyle Dedikleri Ağızlarıyla Diyemedikleri Bu 2 Kelime Şimdi Yılda 10 Kişi Değiştirenlerin Ağzında Sakız Olmuş
@bozukpusulam aynı iltifati darıca hayvanat bahçesindeki bir bakicidan duymuştum maymunların kafesinde maymunlara söylerken adam hangi gözle baktığı o zaman anlamamıştım şimdi anlıyorum yalan söylüyormuş 😂
@aicha_ hemen hastanın yatış islemlerini yapalım özel odaya alalım refakatçiniz yoksa kendimi yazdirayim refakatçi olarak benide tedavi etsinler dur doktor bendim doktorculuk oynuyorduk sırtını aç kızım öksür daha güçlü hemşire hanım hemen bir iğne yapalım hastayı gözlem altında tutunuz ben bu gece nobetciyim diğer hastaları ziyaret edeceğim bir sorun olursa lütfen haber verin hanım efendinin iltifata ihtiyacı var arada güzelsin özelsin tarzı kelimeler kullanın fazlq simartmayin depresyona girmesin 😂