Hayalimdeki Erkeği neden bulamiyorum? birinci buluşmadan yola cikmak doğrular mu karar vermek icin?

maalesef çok secici birisiyim. Buluştuğum görüştüğüm kisiler oldu. Bi kaç erkeğin beklentisi farklı olunca haliyle birinci buluşmadan sonra yazmadılar.
bir kaç ay önce birisiyle buluştum, dis görünüs olarak tam benim tipim. Ama karakterler uyuşmadi pek, kendi de zaten buluşmadan sonra yazmadi, beklentileri farkliyidi. sonradan anladim

bu hafta birisiyle buluştum, karakterler uyuştu. Çocuğun tipi de fena degil, hos biri aslanda, ama tam dis görünüs olarak istediğim gibi degil maalesef. buluşmadan sonra yazdı, ilk bastan beri de niyetinin evlilik oldugunu, benimle öylesine görüşmediğini de bana söyledi. zaten bunu bulusmadada belli etti.

Ama nedense aradigim kisi karsima cikmamis gibi hissediyorum. bi yandan da acikcasi hemen birinci buluşmadan sonra da bu tespite varmak yanlış gibi geliyor bana. hem dis görünüs hemde karakteri istediğim gibi olsun istiyorum. Ama bu düsünce tarzıyla da devam etmek ne kadar doğru?
Hayalimdeki Erkeği neden bulamiyorum? birinci buluşmadan yola cikmak doğrular mu karar vermek icin?