Sözünü dinledim onun için kapandım ayaklarını yıkadım yemek yaptım evi temizledim ona layik bir kadın oldum ayriyetten söylemesi ayıp kocam aylık 5000 TL kazanıyor asgari ücret almıyo 2000 TL yani durumumuz iyi🤭
Kocama itaat ettim bana yeni telefon aldı güzel mi?
Sevgilisi yapsa "aaay ne hoooş, ne romantik" kocası yapsa "koca meraklısı, altın meraklısı". Ulan kocası kocasııııı ayağını da yıkar, gõtünün arasını da siler. Kocası bir şeyler alınca yapınca kadın bundan mutluluk duyuyor ama bunu dışardan izleyen Sümeyye ise kulp takıyor.
saçma ALLAH a çok şükür bunları almak için kimseye itaat etmek zorunda değil Rabbime sonsuz teşekkürler binlerce kez kendi ekonomik özgürlüğüm var bide marifet yapmış gibi koymuşsun komiksin
Ya bacım sallamanında bir ölçüsü var tabi bayansan birde o var din kardeşiyiz 5000 TL maaş Apple telefon tiner bali falan var mı acaba etrafında belki evi boya badana falan oluyorsa dokunmasın
Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Yanlız eşimde bana sadıktır fazlasıylada itatkardır. Gecen ay telefon istedi almadım. Elindeki telefon ile annesi kardeşleri ve benle iletişeme gece biliyorsa kafidir.