bunun için kendini suçlu hissetmeyen bir erkektir.
Erkek kadını ne zamana kadar kovalar?
bunun için kendini suçlu hissetmeyen bir erkektir.
Erkek kadınına dünyada ki tek kadınmış gibi gördüğü andan itibaren kadını hep kovalar. Kadın ne zaman erkeğe umudunu kaybettirirse, işte o zaman erkek artık kovalamaktan vazgeçer.
- Erkek sevdikçe Kadın güzelleşir. Erkek değer verdikçe Kadın güzelleşir. Erkek umudunu kaybederse Kadın için artık yapacak bir şey kalmamış demektir. Çünkü Kadın; savaşılarak fethedilmeyi ister. Onun için savaşan erkeği tercih eder. <3
Savaşçı bir Erkek; Kadını için vazgeçilmez erkek rolü oynar. Doğanın kanunu bu. <3 :)
Cevap
9Cevap
Erkekler kadınları kovalamayı çoktan bıraktı. Çünkü her halükarda onlara bacak açan hemcinslerimiz var 💁♀️
Bence kimse kimseyi kovalamamalı
İki tür erkek sayabilirim
1. yatağa atasıyana kadar
2. nikah masasına atasıyana kadar
Bu 2 türün niteliklerini sorsam
Olabilir sorabilirsin
Soruyorum öyleyse cevap verir misin acaba
Sen bana özelden vermedin ama ben vereyim seninle evlenmek için alttan alır hep aile yuva çocuk hakkında konuşur sana ilgi ve şefkatle yaklaşır seninle ilgilenir seni doya doya izler hatta sadece izler ve senin yanında neşeli olur bazen belli eder bazen ağırdan alır aynı babasıymış gibi ve Baba ilgisi şefkati verir
Bu kişiye göre de değişir. Kadın erkeğe adım atmaya başlayınca yani flört başlayınca daha böyle yavaşlar galiba
Umudunu kesene kadar cvp anlamayana göremeyecegini bilene kadar
"Arabanın arkasından koşan bir köpek gibiyim, yakalasam ne yapacağımı bilemem" Saygılar Heath Ledger :)
sonsuza kadar kovalar
Nedenini biliyorum.
Biliyorum.
İstesede kopamaz artık.
Cepte sanana kadar sanırım
Umudunu kesene kadar kovalar
Ne zaman yorulursa o zaman bırakır.
Ya tutarsa diye mi söyledin bunu
Bilmemm
Kovalamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?