Eski sevgilimle yeni sevgilim bi iki sefer görüşmüşler ve uzaktan arkadaş çıktılar ben bilmiyordum. Normal mi görüşmeleri. Eski sevgilim yeni sevgilime benden bahsetmiş ama yeni sevgilim bana bişiy demedi? Evde buluşmuşlar hikaye atmışlar benden gizlemiş yeni sevgilim anladım. Kafam karışık ne yapayım?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dertleşmişlerdir. eğer yaşanmış bir şeyler varsa konusu geçmiştir.
Sadece eski sevgilim benden bahsetmiş. Yeni sevgilim beni ağzına almamış. Siz olsanız demezmisiniz. Bu kız benim sevgilim diye kız arkadsşınızın eski sevgilisine
Güzel soru iyi yorum alirsin
Yorum almak için. Kafam karışık. Yeni sevgilim eski sevgilime demiyor bu kız benim kız arkadaşım diye. Adam gibi adam 2 aydır sevgili bile olsa arkasında durmaz mı demez mi söylemez mi? Bi erkek olarak cevaplayın lütfen
Oda onun sorunu seni kabullenememis olabilir
Siz olsanız dermiydiniz. Size kız arkadşsınızın eski sevgilisi gelicek kız arkadsşınızdan bahsetcek. Söylemezmiydiniz sevgili olduğunuzu. Sahiplenirsiniz değil mi. Geneli öyle yapar cünkü
Aslında iki acıdan bakmak gerekli
Nedir
Burdan söylemek istemiyorum
Lütfen söyle. Erkek beyni nasıl düşünüyor merak ediyorm. Ve yorum almak için yazdım
Insanlara güvenin artık merak etme yemem seni
Yazcak mısın
Hayır. Burdan yazarsan cevaplarım.
Ben olsam ikisinede tekmeyi basarım
Peki senin eski sevgilin olduğundan haberi var mi
Yenisinin
Haberi var. Hatta eski sevgilim yeni sevgilime sormuş ne zamandır instagramda ekli demiş benden için. Bayadır ekli sanırım demiş yeni sevgilim. Düşün "sanırım"dmeiş. Tam tarih bile vermemiş böyle umursamıyor gibi.
Ciddi misin sen
Kafa mı buluyorsun
Anlamadım. Çok ciddiyim.
Senin yanındaki güzel kardeşim seni ciddi olarak düşünmediği için bu kadar rahat
Güzel kardeşim yerinde küfür vardi
Sende kendini kullandirmaya devam et böyle
Bıraktım zaten ikisininde canı cehenneme. Yorumlardan doğru karar verdiğime daha bi inandım
Ben kendi açımdan daha cok şeyler düşünüyorum da neyse
Onların taaa...
Lan bi insanın yanındaki sevdiği namusudur sonra ayrılık ola bilir Belki ama o ana kadar onun teline zarar verene tahammülü olamaz
Düşündüğünüz şey mümkün değil. Sadece 2 kere görüştük bi kahve içtik o kadar. Ötesi asla olmaz
Tatlim illa namus görmesi için cinsellik olmasına gerek yok şahsi görüşüm şu ki benim yanımdaki bayan ayrılana kadar benim emanetim benim namusum benim himayemde olur
Gerçek sevgi aşk budur. kim sahip çıkmaz biliyor musun eğlenmek için takılanlar
Yani düşünsene... .. senin kız arkadaşının eski sevgilisi gelse bu kız benim eski sevgilim dese. Sen susturmazmısın karşındaki erkeği. Bu kız senin eski sevgilin olabilir ama şimdi benim kız arkadaşım dersin değil mi. Adamlık budur ya.
Ağzını burnunu kırarım
İşte benimki adam değilmiş. Eski sevgilimede teşekkürler valla yolun başında yeni sevgilimin gerçek yüzünü gösterdi. Bıraktım gitti.
Hâlâ teşekkür ediyosun
Siz anlamadınız galiba. Eski sevgilim yeni sevgilime benden bahsetti ve yeni sevgilimde benim için bu kız benim sevgilim demedi. Gerçek yüzünü gördüm yeni sevgilimin diyorum yokun başında. Beni sahiplenmeyişini gördüm diyorum
Anladım bende onu diyorum zaten
Eskinin amacı neydi ki gelip şimdikine anlatiyo
Beni unutamamış. Seni seviyorum filan diyor. Yalvar yakar bana
Kim
Eski sevgilim. Takıntılı olmasınsan korkuyormm
Eski sevgilim takıntılı gibi hayatım mahvolur. Yeni sevgili bana sahip çıkmıyor belli. Dememiş bile bu kız benim sevgilim diye. Kime güveneyim. En iyisi ikisinide sal bırak gitsin. Doğrusu bu
Şimdi mi attı
Hayır geçen hafta
Peki karşılaşmaları ne zaman oldu
Olabilir sen yoktun onceden
Ama yeni sevgilimin demesi gerekmiyor mu. Bu kız benim sevgilim diye hiçbişiy dememiş eski sevgilime. Eski sevgilim benden bahsetmiş ama yeni sevgilim ağzını açmamış
Ikiside güzel kardeşim demekki
Ghavat
Anlamadım
Neyse boş ver
güzel kardeşim mı dediniz ikisinede. Zaten yeni sevgilimden de soğudum. İnsan bi kız arkadsşına sahip çıkar. Bu kız benim sevgilim konuşmayalım der.
güzel kardeşim dediniz. Yazım hatası oluyo
Ga vatt yazarken güzel kardeşim çıkıyo anlamadım
Ondan sonra bisey daha yazdim. Sistem duzeltiyor okumamissin dertlesmk istersen acik profil
İzle bı sure
Yeni sevgilim eski sevgilime demiyor bu kız benim kız arkadaşım diye. Adam gibi adam 2 aydır sevgili bile olsa arkasında durmaz mı demez mi söylemez mi? Susturması yakışmazmıydı eski sevgilimi. Birde takipleşiyorlar hala
Ama aralarında nasıl bı konuşma geçmiş o önemli.
Eski sevgilim sormuş siz ne zamandır takipleşiyorsunuz demiş.. yeni sevgilimde. Bayadır ekli sanırım demiş düşün "sanırım"demiş.. umursamazca konuşmuş. Bu normal mi sence. Kesin tarih belirtmemiş bile okudum mesajını
Yuhh. Ne kadardır sevgilisinz
3 aya yakın ama sadece 2 sefer görüştük oda kısa kısa. Haksız mıyım soğudum zaten ilerisi yok. ben ekleştiğimiz tarihi bilirken o sanırım diye bahsediyor. Değer vermediğinin bir kanıtı daha başta böyleyse
Ee takilma o zaman. Ve madem bu kadar kısa yüzüne vur
Yazmıyorum etmiyorum. Anlamıştır insan olan anlar zaten
Yalnız sadece üç aydir sevgilisnz. Sadece kısa kısa iki kez görüştünüz ve msjlarini okuyabiliyosn. cok ilginç 🤔
Eski sevgilim ss attı
Belki işine gelmeyen yerleri sildi 🤔.