Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl"İlişkinin başında" ifadesini ne kadarlık bir süre için söyledin?
1-1,5 yıla kadar ben evlilik konusu açmam, önce karşındaki kişiyi tanımaya çalışırım. Belkide bırak evlenmeyi, bir gün daha ilişkimi sürdürmeme değmeyecek bir insan. O yüzden acele etmemek ve gözlemlemek gerekli diye düşünüyorum.
Kadınların belli bir doğurganlık yaşı var. Bazıları bu yüzden evlilik konusunda acele edebiliyor. Onun dışında kadınlara, evlilik konusuna (aileleride dahil) etraflarından çok baskı oluyor. Mesela "X yaşına geldin evlen artık, bu adam seni oyalıyor, vs. vs." Ama bu tarz söylemlerin bir sonu yok. Evlenince, "Ne zaman çocuk yapacaksınız?" demeye başlayacaklar. Çocuk yapacaksınız "İkinci çocuk ne zaman?" demeye başlayacaklar. Başkasının laflarıyla hareket eden, herkes tarafından yönetilmeye bu kadar açık birisiyle evlenilir mi orasıda ayrı bir soru.
Bence en az 1-1,5 sene tanımadan evlenme kararı almak mantıklı değil. (Aslında o sürede az ama bir kaç ayda tanıdım diyip evlenmekten daha iyi. Bir insan size 6 ayda en iyi versiyonunu gösterir, an az 1-1,5 yıl gözlemlemek lazım. O kadar süre rol yapamaz bir şekilde yakalanır. Ne kadar süre birlikte olursanız olun kimseyi tamamen tanıyamıyacağınızı unutmayın, sadece o insanla evliliği sürdürüp sürdüremiyeceğini az çok anlarsınız 1-1,5 yıl gibi bir sürede.)
[[[ İlişkiye başlamadan önce kadının "Eğer karşımdaki insanla gerçekten uyuşursak, uygun zamanda evlenmek isterim. Yani takılmalık bir ilişki peşinde değilim." diye açıkça konuşmasında bir sorun yok bence. (Tabi karşısındaki erkek ne kadar dürüst bir cevap verir onu bilemem.) Ama hiç bir şey dememiş ilişkinin 1-2. ayında evlilik konusu açmaya başlamış bence çok komik ve saçma bir durum. Anında kaçarım heralde öyle birinden. ]]]14 Yorumla- +1 yıl
Biraz fazla uzun yazmışım, kusura bakma 😅
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
En İyi Cevaplar
evlilik elbette ki çok önemli. asla ama asla yabana atılacak bir şey değil. evlilik gerçekten çok ciddi bir şey, büyük sorumluluk istiyor. sen beni seviyor musun tamam seviyorsun ben seni seviyor muyum tamam seviyorum haydi gel evlenelim o zaman değil evlilik. bu yüzden önemli diyorum ya asla basit bir şey değil. gerçekten maddi duruma bakar, kişilerin kafa yapısına hayata bakış tarzlarına bakar. bakar da bakar birçok şeye. karşılıklı oturup bu konu masaya yatırılmalı üzerinde derince bir konuşma yapılmalı. evlenmek isteyebilir gayet normal lakin her şey mantık çerçevesinde ilerlemeli. kişiler birbirini iyice tanıyıp, süzgeçten geçirmeli sonrasında da diğer durumlar aşılmalı.
11 Yorumla
+1 yılBizimkisi seni çok mu darladı. :)
Şaka bir yana bu konular şakayla karışık söylenebilir fakat işler ciddiyete geldiği zaman çiftler arasında birazcık zamana ihtiyaç olması gerekir. Birlikte en kötü günlerinizi aştığınız zaman evliliğe hazırsınız demektir. <313 Yorumla- +1 yıl
Daha dur dimi ne evliliği 🙄
- +1 yıl
35 yaşına geldin artık evlen.
Bak nasıl aile baskısı yapıyorum ama. :D - +1 yıl
Yapmayın, etmeyin 😃
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ürkütmemeli, normal yani.. evliliği öyle her önüne gelenle konuşmazsın, her ilişkimde bu muhabbet dönmemiştir mesela. Sana bunu düşündüren biri olmalı, bu da demek oluyor ki şanslısın Narcosss :D
27 Yorumla- +1 yıl
Korkmalı mı 😃
- +1 yıl
Sen niye korkuyorsan acaba :D
- +1 yıl
Puahaha deli ya :D
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç boşuna kendine buradan destek arama. Eğer evliliği şimdi kabul etmezsen sonra narcoscan ile narcossu da isterim😌😄
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum bana komik, gülünç ve kaçılması gereken acil durum olarak yansıyor, 🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Heh çok şükür
- +1 yıl
Hahah 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek zorunda değilsiniz bunu idrak edecek bir yapıda iki kişi olmalı karşıdaki evlenince ne oluyor ki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik önemli bir mesele. Evlilik bağlılık yemini
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar için daha çok önemli evlilik gibi konular kadınlar daha dikkatli ve seçicidir o yüzden sık sık konularını açabilirler
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle oluyor Genelde
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsil iliskinin başında konusulur bunlar. 4 yil boyunca takılıp iliskinin nereye gidecegini bilmemek sıkıntı olur. Bazi insanlar hic evlilik dusunmeyebiliyor. Bu durumda en bastan bunlarin konusulmasi devam mi tamam mi durumunu getiriyor.
Bazi ciftlerde iki tarafta evlilik istemiyor ama takılmaya devam ediyorlar. Eger karsi taraf yuva kurmak, evlenmek, cocuk sahibi olmak istiyorsa bu sorular normal. En basindan konusulmasi daha normal.
Karsi taraf evlenmek istemiyorsa ama kendisi evlenmek istiyorsa vakit kaybetmek istemeyebilir, oyalanmak istemeyebilir. Bu tarz seyler bazilarinin kafasinda nettir. Kimi evlenmeyecegim der kimi evleneceğim der ve bunun garantisini duymak ister ya da karsi tarafin evlilige sicak bakip bakmadigini öğrenmeye çalışır.33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeğil. Nasil ki hobiler, muzik tarzlarizyaptigin meslek falan konusuluyorsa evlilikte konuşulabilir. Belki artik yuva kurmak isteyen bir kizdir, evlilige hazirdir ama aday yoktur. Seninde agzini aramasi normal. Yani benim gozlerim 4 yillik iliskisinden ayrildiktan sonra 3 aylik tanistigi kizla evlenen erkek gördü. Bu konuda bu dengesizligi anlamiyorum. Kızlarinda bu dengesizlige karsi bunlari sormasi cok normal. Evlilik isteyen biriyse ve sen istemiyorsan yolun basinda birbirimizin zamanini almayalim mantigi da dogru bir hareket bence.
+1 yılSoruya çok güldüm ama olsun😂 İlişkilerin başında olan evlilik konuşması beni çok çekmez ya.. Ben ki aşk insanı beni bile iter kendinden.. Samimi gelmez başta.. Daha dur bir tanışalım 2 gün olmuş aşkından ölüyor musun derim içimden.. Yapmacık gelir hatta soğutur beni kendinden. Evleneceksem de olacağı varsa da onla olmaz o zaman. Beni darlamasın ilk günden 😂😂
21 YorumlaFazla bir öneme sahip olmasa da geri plana atılacak ve sözü geçmeyecek bir şey değil bence. Ki zaten bence hayatımıza aldığımız kişiyle olan uyumumuz evlilik fikrini düşündüğümde %80 ve üstü bir oranla olumlu bakabildiğimiz insanlar olmalı. Açıkcası yaş bakımından erken olsa da bende birlikteliğin belli bi zamanından sonra ileriye dönük yakın gelecek planlarının konuşulması bağı güçlendirir diye düşünüyorum ancak tabii gerçekçilikten de kopmadan, dozu kaçırmadan olmalı bu.
11 YorumlaBenim de bakıs acım degisti bu konuda ilk basta evlenip evlenip napıcam gerek yok diyordum eski iliskilerimde de bu böyle olmustu hic aklıma gelmezdi. Simdi bir iliskim var ve daha bir yıl olmasına ragmen bunun planlamasını yapmaya calısıyoruz. İliskimiz hala taze olmasına ragmen tam ruh esimizi buldugumuzu düsünüyoruz ve bu beni hic ama hic korkutmuyor aksine cok heyecanlıyım sevdigim insanla her seyi bir ömür deneyecegim, ögrenecegim. Gercekten böyle hic düsünmezdim. Ama o kisinin gercekten o oldugunu anlayınca taze de olsa ürkmüyorsun.
11 YorumlaŞimdi birincisi senin dün bir bugün iki iki dediğin Allah bilir kaç hafta kaç ay kaç yıldır belki de ikincisi evlenmek istemediğin kişiyle zaten ne diye sevgili olursun hata sende evlilik tabi ki bu kadar önemli! Boş yere kızların umuduyla oynamayın evlenmeyeceksen hiç konuşma bile
12 YorumlaBence önemli ama bu durum çok aceleye gelmemeli gerçekten büyük sorumluluk istiyor evlilik, maddi manevi her şekilde hazır olmalısınız. Bide zaman kavramı var her şekilde tanıdığınız düşünüyor musunuz vesaire bu zaman kavramı da çok önemli. Bunlar hallettikten sonra gönüller de bir ise neden olmasın? : ) iki tarafında ortak noktaya buluşması gerekir.
11 Yorumla
+1 yılBen artık hayatıma alacağım insanla ciddi sonunun evliliğe kadar gitmesini istediğim bi ilişki istiyorum demek istemiş kız ki bence doğru bi yaklaşım. Belki anlasamazsınız 3 gün sürer ama niyeti belirtmek önemli. Kafasında asla evlilik planı olmayan aradan 2 3 sene geçse bile ben evlilik insanı değilim diyen çok insan var.
10 Yorumla
+1 yılOglum anlamaya calis biz kadin olsak biz de oyle dusunurduk kimin ne bk oldugu belli degil bunlardan biri benim emin olmak istiyor oyalanmak istemiyorum ciddi degilsen sktr git demek istiyor kibarca sorup agzini yoklamis iste neyini bu kadar sorguluyorsun
10 Yorumla
+1 yılHayat şartları vs oturduysa bence girilmelidir, eksik olan ne varsa masaya yatırılıp konuşulduktan sonra doğru nikah masasına… Hayırlı işler biraz acele olmalı 🤪
10 Yorumla
+1 yılHayır önemli değil evlilik iki insanın manevi anlamda birbirini tanıdıktan sonra ayrı kalmak istememesidir diğer türlü görevmiş çocukmuş saçma sapan kulaktan duyma mecburlaştırılmış klasik evlilikler 🦋
12 Yorumla- +1 yıl
Sağol 💫
+1 yılürkütür tabi 20 sene başka evde yaşamışsın sen kalkmış bir şeyler anlamaya çalışırken ne işi var evlilik konusunun ortamda sen daha ne kadar tanıyosun da evleneceksin. Sonra 1 sene geçiyo aaa istediğim gibi değil boşanma bide çocuk yaptıysa olan çocuğa oluyor yok yere günah ya mantıksız
11 Yorumla
+1 yılBana göre evlilik, ilişki yıllanmadan konuşulmaz. Şarap gibi yıllandıkça güzelleşecek ve emin olacaksın ki evlilik konuşulsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Evet önemli bence. Neden evlilik bu kadar anormal görülüyor anlamıyorum. Evlilik âdabıyla yaşayabilene güzeldir. Umarım senin için de hayırlısı olur.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıl30 da sonra her erkegi korkutuyor bence evlilik çevresel baskılar ve cocuk sahibi olma istegi olmasa hic bir erkek evlenmez net!
14 Yorumla- +1 yıl
Haklıyım dimi 😃
- +1 yıl
Bir erkeğim kadin karsisinda haklı olduğu nerde görülmüş😂
- +1 yıl
Rota yeniden hesaplanıyor 😃
- +1 yıl
😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOoo ciddiyete goturup kafasi rahat etsin istiyor. Sevgililikte surekli soru isareti oldugu icin evlilik netlik kazandiriyor iliskiye.
13 Yorumla- +1 yıl
Bence kabul et kafan rahat etsin. Kadinlarla fazla inatlasmak iyi degil 😅
+1 yılTamam ne istediğini bilen kadın çekicidir de karşı tarafı da bu kadar etkileyecek bir olayı kafana göre planlamak biraz ürkütücü ve ısrarcı oluyor.
11 YorumlaHemen evlenmeyecek bile olsanız, karşındakinin evlilik düşündüğünü bilmek güzel, bana bir gün zaten ayrılırım gözüyle bakmıyor demek ki diye düşünürsün. Ancak sürekli dile getirmek de hoş değil ki karşı tarafı strese sokar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evlilik zor bekarlık iyidir sevgili kalıp mutlu olmak varken niye evlenip sorumluluk altına girelim.
11 YorumlaAğzını arıyor belliki senin onuda geçtim daha ikinci günden bu konuların konuşulması çok saçma ve Ergence belliki daha olgunlaşmamış yerine oturması gereken şeyler var böyle durumlarda demen gerekn şey hayırlısı nasip ilerde zaman ne gösterir bilemem gibi şeyler
10 YorumlaÜrkütebilir , karşı taraf hiç istemiyor da olabilir. Her şeyin konuşulması gerekiyor en azından yolun başında nasıl baktığını öğrenirsin. Önemli olan illa evlenelim diye diretmemek bence :D
10 Yorumlaİlişkilerin doğasında var bu. Bir süre sonra o mühim konuya bir el atılır :))
İki taraf da zamanlama konusunda anlaşıyorsa sorun yok. Ama acele etmemek de lazım.10 Yorumla
+1 yılEvlilik konuşulması için rahat 2-3 senelik bir ilişki olmalı. Aksi takdirde sadece kişiler birbirini tanıdığını sanır. Ani hevesler tez boşanmalar ile sonuçlanır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evlilik kişiye göre değişir. Ama ilk günden bahsedilmesi ürkütücü gelebilir zamana yayılmali. İnsan bunu yapmak zorunda hissetmemeli, gerçekten istemeli
10 Yorumla
+1 yılEvlilik aslında herkese sevgini resmî olarak ilan etmek gibi bişey. Sevgilin eğer onu seviyorsan bunu ilan etmeni istiyor olmalı.
Aynı dost devletlerin dünyaya dostluklarını ilan etmeleri gibi bişey.11 Yorumla
+1 yılEn sevmediğim darlama modeli. Evlilik teklifi etmemizi beklemiyorlar, olacağı varsa da oldurtmuyorlar. Belki de istedikleri budur.
26 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Evlilik onemli mi bilmem de bana biri evlilik lafi etsin topuklayasim geliyor. Aşık olunca kacmaz herhalde insan ya da bilmiyorum evlenmek korkunc
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılay benim eskiden bir tanıdığım vardı. daha ilk buluşmada evlilik meselesini açmış. adam neye uğradığını şaşırmış.. bi topuk... :)))))
10 Yorumla
+1 yılevlilik herzaman korkutur fobim var benimde 😀ilişki ciddiyse yani başında da açılabilir bence korkan insan da hep korkar😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkilerin başında konuşulması çok saçma. Resmen ona göre devam edip etmeyeceğine karar vermek ister gibi rahatsız edici
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence ilişkinin başında evlilik konusu ürkütür. Anca belli bir yaşı geçip sırf evlenme düşüncesiyle yola çıkan insanlar için mantıklı.
10 Yorumla
+1 yılÖnemli tabii ki bir ilişkinin başında evlilik olmasa neden olsun sevgililik
20 Yorumla
+1 yıl34 yaşına gelmişsin mumyanı mı çıkartacaklar daha ne kaçıyosun
10 Yorumla
+1 yılRuh eşin olduğuna iliklerine kadar inanıyorsan ben şahit olurum :D
10 Yorumla
+1 yılHiç sevmiyorum ilişkinin başındayken bu konuya girenleri😐🙄İtici resmen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn basından senin gibi duşunen biriyle sevgili ol sorun yasamazsın ama asla evlilik dusunmeyen biriyke sevgili olmakda sacma ben iki taraftanda nefret ettim Şu an 😂
10 Yorumla
+1 yılBenim çocuk doğurma vaktim geldi diyenler var bi de ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk başlarda önemsiz olabilir ama insan tanıdıkça doğru kişi olduğuna karar verdikten sonra ciddileşip adını koymak ister.
20 Yorumlatopuklarını popon vura vura kaç hiiç olmasın daha iyi :D 2. günden evlilik diyosa kafayı sıyırmıştır. ya sen it uğursuz da olabilirdin ki yani :D yanlış anlama ama sana özel bir durum değil aşk maşk değil yani bu
10 Yorumla
+1 yılÇok erken acilmamali bu konular henüz ilişkinin başlarında hiç zamanla tanıdıktan sonra gerçekten guvendikten sonra.
00 Yorumla
+1 yılGelinlik fotosu atanı bal olsa unut.
Köfte ekmek fotosu atanı zehir olsa yut kanka 😃01 Yorumla
+1 yılHiç güven vermiyor ikinci günden evlilik muhabbetti açan
16 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka la
- +1 yıl
Hayat işte kimisi için güzel bir şey kimisi içinse önemli bir karar
- +1 yıl
Güzel olan şeyler önemli ama.. her önemli olan şey güzel değildir. Aynen bende saygı duyuyorum düşüncene
Ben olsam direkt soğurum, yeni ilişkiye başladığım birinin evlenelim demesine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenin düğüne gelelim
13 Yorumla- +1 yıl
Ben evlenmiycem o yuzden relaxim. Ne kadar açarsa acsin evlilik konusunu
- +1 yıl
Cunku sevgilin var 😂
Türkiyede yaşayan bir kız için önemli.
11 Yorumlaya kızım gün almaya gittim boş tarih yoktu diyorum
11 YorumlaGerçek aşk insanın ömrü boyunca 1 defa olur onuda kaçırmak istemezsin hayatına almak ona hayatınıhayatını istersin normal dir👍
10 Yorumla
+1 yılO kişi artık evlenmek istiyordur. Bunda bir şey yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkinin başlarında evlilik konusu açılınca direkt soğuyorum ben ya neyimi gördünde evlenmek istiyorsun diyesim geliyor anlayacağın hiç güven vermiyor
13 Yorumla- +1 yıl
Seni gerçekten çok sevdiğini, hayatının aşkı olduğunu söyleyip evliliğe getiriyor ama bu hiç de gerçekçi gelmiyor değil mi?
Cevap sahibi+1 yıl@red_devils hiç inandırıcı değil ya evlilik sonuçta 1 2 hafta konuştuğun insana o kadar tutkuyla bağlanıp karakterini olaylara karşı davranışlarını çözüp işte aradığım kadın/erkek bu diyemezsin imkansız yani
- +1 yıl
Ya da şöyle de olabiliyor mu sence, ilk cinsel birliktelik yaşandıktan sonra, 'artık evlenme konusunu sesli bir şekilde konuşabiliriz' sen karşılaşmış mıydın bilmiyorum ama böyle olan hemcinslerin de var bir yandan da
+1 yılkadınlar bunu istiyor narcosum hazırla 500 bini..
18 Yorumla- +1 yıl
Tuncay deme deme 500 bin, iyice korkacak adam
- +1 yıl
@Neveaşıkbiri evi varsa 500 evi yoksa rakam daha da artar :)
- +1 yıl
Beyimle çadırsa kalsam da olur, kurtaramaz mıyım böyle
- +1 yıl
Gel evet de mesut olalım..
- +1 yıl
Teklif ediyorum benimle evlenir misinn😄
İyi yapmış evlilik işi uzatılmamalı
20 YorumlaOnun için önemli senin için lüzumsuz tabii
10 Yorumla
+1 yılHemen bu konulari konusanlar beni acayip sogutuyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHmm yani senin yaşıda değerlendirmiştir mutlaka
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılsakin ol şampiyon deseydin
10 Yorumla - Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Dün bir, bugün iki, sevgilim evlilik konusuna girdi. Evlilik bu kadar önemli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler