Şöyle ki linclemeden okuyun;
Nisanli adama göz dikmedim merak etmeyin. O bana umutlar verdi sonra birakti. 1,5 senedir konusmuyoruz. Bana cok agir konustu küfür etse daha iyidi seni anama gelin diye tanitamam falandedi ben şok oldum. (Birşeyim yok!!! lk defa bir erkekle sevgili oldum)
sonra neyse yine alltan aldin barisir diye ama yok. 1.5 senedir yazmadi hkayeme bakip numarami silmiyo ama mesajda atmiyor. Bende haliyle bekliyodum yine cok sevdigim icin. Ondan baskasiyla evlenmeyi dusunemedim. 3 gundur nisanlandigini ögrendim. Yemekten kesildim migdemde 3 gundur agri var 3 kilo verdim 3 gunde.
madem nisanlisin sil numarami bakma her kadina kör ol?
Simdi tum nefretim duygularim geri geldi öfkem okadar büyük ki daglar kadar icimdekinates bitmiyor napacam nasil durdurucam bu öfkeyi?
Nisanli adama göz dikmedim merak etmeyin. O bana umutlar verdi sonra birakti. 1,5 senedir konusmuyoruz. Bana cok agir konustu küfür etse daha iyidi seni anama gelin diye tanitamam falandedi ben şok oldum. (Birşeyim yok!!! lk defa bir erkekle sevgili oldum)
sonra neyse yine alltan aldin barisir diye ama yok. 1.5 senedir yazmadi hkayeme bakip numarami silmiyo ama mesajda atmiyor. Bende haliyle bekliyodum yine cok sevdigim icin. Ondan baskasiyla evlenmeyi dusunemedim. 3 gundur nisanlandigini ögrendim. Yemekten kesildim migdemde 3 gundur agri var 3 kilo verdim 3 gunde.
madem nisanlisin sil numarami bakma her kadina kör ol?
Simdi tum nefretim duygularim geri geldi öfkem okadar büyük ki daglar kadar icimdekinates bitmiyor napacam nasil durdurucam bu öfkeyi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biraz basit bi şey söyleyecegim ama yapman gereken şey de basit zaten numarasını sil onu görebilecegin her yerden onu yok et. Sıradan bi öneri gibi gelecek ama kendinle ilgilen kendinle mutlu olmaya calış yeni insanlar tanı hayatına odaklan ve hiç beklemedigin bi anda onu unutacaksın tamamen degil belki ama hislerin cok farklı olacak inan bana ☺️
Canim evet öyle yapcam ama. dedigim. gibi alismisdum. hergun bakmuyodum ona fakat nisanlaninca cok kin duydsum ve instada. faöan. engelöedim ama yinede tikliyorum. tutamiyorum ki. Hem. bakmasamda 24 sat aklimda
Seni iyi anlıyorum ben de yeni ayrıldım sevgilimle aynı şeyleri hissetmiştim sana söyledigim seylerle kendimi rahatlattım hatta sevgilim bana dönmek istedi ben kabul etmedim
Vay be nekadar sure sonra dondu ki neden kabul etmedin unuttunmu
Unutmadım tabi ki ama beni bırakan birine dönmem kendime saygısızlık gibi geldi ama şu an ona karşı olan hislerim büyük ölçüde azaldı
Tek derdin numara silinmemesi ve hikaye bakılması mı? Kahkaha attım.
Kahkaha atacak. ne var?
Sorumum. duydugum. nefret ve. canimin cisi
Acisi
Numara silmedi ve hikayene baktı diye nefret ediyo ahahhaa
Ne diyosun ya ne alaka? Okumayi ögreenmelisin acil.
Sen de insanlığı...
Sen sil numarasını falan
Silicemde. kinim. durmuyo. nefretim
İki tokat çakayım sana birşeyin kalmaz
Liseli
Evet