Şimdi canlar olay şu ben bosaniyorum henuz hakimlerin b*k yemesi yuzunden bitmedi mahkemem fakat 3 senedir ayri yasiyorum neyse şimdi birisiyle tanistim sosyal medya uzerinden yasadigim yere cok yasin yasiyor aramizda 1 2 saatlik yol var ayni yastayiz kendisi ogretmen ve bana karsi çok ilgili ama ben henuz kendisine tam guvenemedigim için ozel hayatimla ilgili bir sey soylemedim daha yanima gelmek istiyor tanisip bi kahve icmek için sizce bu durumumu geldiginde yuz yuze mi soylesem daha iyi olur yoksa gelmeden once mi soylemem daha iyi olur yani durumumu ogrenince niye bastan demedin bunun ocin mi geldim falan derse diye dusunuyorum ama kendisine tam guvenmedigim icin de ben bosaniyorum diye bas bas bagirip ozel hayatimi da dökmek istemiyorum önüne kafam cok karışık bi fikir alisverisi yapsak ya 🙄😔
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Boşanmadan görüşürsen ve davaya konu olursa sıkıntı yaşarsın haberin olsun
Karsi taraf benim birisiyle gorustugumu ve bu kisinin benim sevgilim oldugunu kanitlarsa evet sıkıntı olur fakat sevgilim olmadigi ve bunu kanitlayamayacagi için sıkıntı olmaz kendisi ne haltlar yiyor bosanmadan
Ben bilmem abla ama dikkat et
Kullanmak isteyecektir özel hayatını bildikten sonra, Tam tersi bir durum olursa surpriz olur.
Korktugumu zarar verebilme ihtimalini duzundugumu gunumuz sartlarindan dolayi yuzune karsi dile getirdim zaten bana bas basa kalmicaz zaten kalabalik yerde ne yapabilirim ayrica sana zarar verirsem meslegimi yakmis olurum niye meslegimden olayim falan dedi belki iyi birisidir bilmiyorum orasini ama ben yinede insanlara guvenmeden once uzunca bi sure dusunurum bakarim karsimdakine davranislarina falan cabuk guvenip alisamam yani
Acele etme uzun bir süre bu şekilde devam edin buluşmak zorunda değilsin çok haklısın günümüz şartları maalesef her türlü sonuca olaya açık. Haberlerde neler neler görüyoruz Allah korusun iyi düşün ve aceleci davranma diyorum.
Zaten bulusursam benim yasadigim sehirde olur yani o gelir ve benim bildigim bi kafe var calisanlari falan hep taniyor beni orada bulusurum ki bisi yapacak olursa en azindan guvende olurum ama dedigim hibi günümüz sartlarindan dolayi hemen bulusma taraftari degilim
Hakkında hayırlısı olsun temkinli olman guzel bu şekilde hareket edersen sorun çıkacağını sanmıyorum.
kanıtlayamaz dedin ama umuma açık yerde görüşürsün foto vs çeker bu bile mahkemede güzel kanıt.. sadakat yükümlülüğü boşanma kesinleşene kadar devam ediyor bilgin olsun.. senin mesleğin nedir? çocuk var mı?
Birincisi o baska kadinlarla yatarken sadakatsizlik olmuyor da ben bi kahve icince mi sadakatsiz oluyorum ikincisi benim meslegimle ve cacugumun olup olmamasiyla ne bu konunun nede senin bi alakan yok
ne de ne de derken De ayrı yazılır, ikincisi tazminat velayet vs gibi konular yüzünden sorduk.. asılma amaçlı değil.. hukuki destek vermek için bu soruları bilmek zorundayım. kafanıza göre iş yapın sonra avukat davayı takip etmedi yeterince ilgilenmedi tazminatım düşük geldi, çocuğun velayeti neden babaya verildi gibi konularda dert yanmayın. neyse başarılar
Hukuki destegine gerek yok avukatlarim ilgileniyor o konuyla ayrica kafama göre falan da değil bilmedigin konulara haddini asan yorumlar yapma by ukala
fikir alış verişi diyorsun fikirsizsin bunu anlamayamadım.. insan fikir alış verişi diye soruyorsa başka fikirlere de açık olmalı en azından saygı göstermeli
Ozel hayatimi kapsayan bütün konularda fikrini belirtebilirsin yazmamisim sadece sordugum konuyla ilgili fikir istemisim sende bunu anlayamayacak kadar fikirsizsin anlasilan
Bosanmadan gorusme
Ben sevgili olma niyetinde degilim zaten sadece arkadas gozuyle bakiyorum ama o sevgili olmak istiyor niyeti hisleri duygulari çok acik ortada ki kendisi de diyor laf arasinda sevgili olalim falan diye ben dusunmuyorum henüz yani daha dogrusu yani bi iliskiye hazir hissetmiyorum kendimi korkularim var
O yuzden gorusmemen daha saglikli sacma sapan biseyin ortasinda bulabilirsin kendini
Önce söyle.
Konuyu nasi acicam ve dedim ya henuz tanimiyorum da ozel hayatimi anlatmak istemedim pek taniyip guvendikten sonra eger hala hayatimda kalir konusur arkadas olursak anlatirim diye dusunmustum
Bence bir gece dök içini sabaha kısmet