İngilizcemin çok iyi seviyelere gelmesine sebep olan , hep güleryüzlü ve bana destek olan bir öğretmenim vardı lise 2'de... İzmirli, çok güzel mi güzel bir kadındı. Ruhu da kendi de güzel ve gençti. Bir de böyle ilgili davranınca ergeniz tabi, anında aşık oldum. :D
Sırf onun gözüne girebilmek ve en iyisi olmak için gecemi gündüzüme katıp ingilizce çalışıyordum. :D
O zaman hemen anlatmaya başlıyorum. Ortaokul yıllarımızda Burcu diye bir tane İngilizce öğretmenimiz vardı. Kendisi sanki İngiliz kraliyet ailesinden gelmiş gibi bir havası vardı. Öyle bir şans ki bir dönem bana ücretsiz özel ders bile vermişti. Yani aşk mı desem hayranlık mı desem bilemedim ama kendisi benim için çok çok özel bir insandı. Ara ara hala aklıma geliyor umarım bir yerlerde mutludur.
Annem babam öğretmen olduğu için bütün öğretmenlerime teyze amca gözüyle bakıyordum. Benim için imkansız. Ama bizde bi Ali hoca var. Gel bize kaçalım dese hayır diyecek kız yok öyle bi hoca. Aşk değil bizimki adam mükemmel erkek modeli tanımını yaşıyor resmen. Ayrıca çok genç gösteriyor ilk gördüğünde öğrenci sananlar olmuştu 😆
Hayatımda hiç öğretmenime aşık olmadım. <3 Öğretmenlerim bana karşı hep baba gibi yakınlaştılar. Bende ona göre hareket ettim. Ancak sınıfta kız kıza rahat durmadığımız günler oldu :) Öğrencilik zamanlarım çok deli dolu geçti. :)
Herkes hayatinda bir defa ogretmenine asik olmustur. Ben tarih ogretmenime asiktim. Adamin bilgisine zekasina bide mavi gozlerine vurulmustum. Bide bana asik diye triplere giriyodum 😂
Ortaokulda bir öğretmenimiz çok yakışıklıydı ama asıl ilgi çeken yani aşırı kibar bir adamdı. Sınıfta tüm kızların ilgisini çekerdi hepimiz ona hayrandık hatta bir arkadaşımız baya baya hoşlanıyordu. Ne günlerdi be
6. sınıfa giderken çok yakışıklı bir matematik hocamız vardı bütün okul ona aşıktı bende boş değildim 😂şimdi nişanlanmış arkadaşımla stalkladık aklımıza geldi sol yanımdan kurşun yemiş gibi oldum🙄🥲🤣
ya aşık olmadım ama ilk taini bizim okula çıkan ingilize hocamıza bir dönem birşeyler besleyip plotonik olduğum olmuştu bütün okul hocanın peşineydi ilk sene 2 sene modası geçti ksjbbk
Hiçbir öğretmenime aşık olmadım. Bazılarına saygım var ama çoğundan nefret ettim. Birinin ölmesini diledim, ertesi gün öldü. Ama aşık olacak potansiyelde kimse yoktu.
Ortaokulda iki matematik hocam vardı (farklı zamanlarda) hoşlanmıştım. Bi hocayı da durağa kadar takip ediyorduk arkadaşlarla çok tatlıydı, bi hocam da polisti ayrıca ve cidden çok yakışıklıydı.
Son seneye kadar olmamıştım. Sınıf öğretmenimdi. Herkes beni ona benzetirdi tip, davranış, bakış, düşünce, kafa yapısı olarak ve bunun bizde farkındaydım benim 60 yaşındaki halimi görmek gibiydi ama beni anlayan tek insandı gerçekten.