“Seni seviyorum” dedim resmen bir dövmediği kaldı. Sevgiyi dile getirmek ayıp bir şey mi?

İki sene önce birinden hoşlanıyordum. O beden 2 yaş büyüktü. Lisedeydik işte. Hoşlanıyor gibi bakıyordu efendi davranıyordu ben de artık ne kadar aptalsam arkadaş gazına gelip yanına gittim ve seni seviyorum dedim. Keşke dilim kopsaydı da söylemeseydim. “Tamam” dedi hafif bir şekilde sırıtarak. Ertesi gün ben de sanıyorum ki o da bana duygularını söyler. Yanıma gelip beni durdurdu. “Senle çıkışta konuşalım bi” dedi çok ciddi bir şekilde. Ben de “konuşmasak daha iyi bence” dedim gittim. Bu sefer arkadaşımın karşısına çıkıp öyle şeyler demiş ki kendimi çok rezil ve aşağılık hissettim. “Ben bana baktığınızı bilmiyor muyum sanıyorsunuz, istemiyorum söyle ona ben rezil etmeden uzak dursun benden” falan demiş. Ben zaten hiç rahatsız etmemiştim ki onu. Her neyse bunu dedikten sonra utancımdan iki sene sınıftan dışarıya bile çıkmadım. Ne teneffüse ne bir şeye. Bu yıl üniversiteye geçtim ve baktım ki kimse kimseye bu kadar ters tepkiler vermiyor. Gururumu çok inciten bir olaydı. Bir daha birini seversem de hayatta söylemem hatta bakmam bile. Erkekler neden sevgiyi bu kadar küçümsüyor? Kızların bunu dile getirmesi çok mu rezilce
“Seni seviyorum” dedim resmen bir dövmediği kaldı. Sevgiyi dile getirmek ayıp bir şey mi?