Evleneceğim adam asgari ücret alıyor mesai falan yapsa en fazla 6 alıyor bu parayla yaşamaz miyiz?
Not:cidden seviyorum adamı aşık oldum galiba<3<3
Not:cidden seviyorum adamı aşık oldum galiba<3<3
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Parayı nasıl bölüştürdüğünüzle alakalı olarak geçinilir. Aşk karın doyurmaz. Ama adam çalışıyorsa aldığı para ucu ucuna da denk gelse yeter. Annem asgari ücretle, hatta bir kısmı borca gidiyor 3 küsür alıyor. Bu parayla 2 kardeşime okul harçlığı veriyor. Kira elektrik su doğalgaz internet faturası öder ve mutfak alışverişi yapıyor. Abim de üniversitede ona da arada 200 tl falan yolluyor. E benim telefon faturam kendi kontörü vs var. Aç miyiz mutsuz muyuz hayır. Geçiriyoruz. Eh tabi her gün değişik yemek yemeyiz pek de gezmeyiz. Ama yetiyor mutluyuz. Çok da aramayız para pul. O yüzden iki kişi 6 bin tl ile geçinir. Dikkat edeceksin. Çok yüksek miktarda kira ve harcama yapmadığın müddetçe, onu bunu alayım diye açgözlülük keyfine düşkünlük yapmazsan yeter.
Ya şimdi şöyle, 5000 bile alsa aile zenginse mesela anne babadan 3-4 tane daire dusecekse evlenilir. Ama anada babada yoksa bu kere 12000 flan almalı. Yani 3000 kira, 2000 faturalara 3000 mutfak yeme içme, sigara da kullanıyorsa zor yani. Taraflar ne kadar da birbirini sevse sonu husran
Cevap
21Cevap
benim kuzen ler de var askeri ücretle karı koca yıllardır çalışıyolar köyde bi ev yaptırdılar babalarına istanbuldada emin evimden girdiler bişekilde oluyor önemli olan özenti olmamak
Yaşam mücadelesi gün geçtikçe zorlaşıyor. Reel enflasyon bilinen %150 insanların çoğu açlık sınırında. Cari sıkıntımız olmasaydı ülke olarak asgari ücret yeterli olurdu.
Sen sadece adama yüklenecek değilsin beraber el ele verirsiniz olmuyacak şey yoktur mücadele önemlidir sen sadece eşim bana baksın düşüncesinde olursan vay haline seviyorsan beraber el ele verin
İkişi bit birini seviyorsa önünde dag olsa zorunda olmaz kendi planlarıyla geçinip giderler.. Kenan doglunun dedigi gibi ne yaparsan yap ASK İLE YAP😁
Kendi evi bile olsa maddi zorluklar yaşanır beraber çalışırsanız daha rahat bir yaşam süresiniz
Evlenmek fedakarlık ister sizde çalışırsınız olur biter
Elbette yaparsın ya daha adıyla da yaparsın sevdiğin adam iyiyse sen onu bunu düşünme
Doyurmuyor maalesef ıkı gun ac kaldın kadın terk eder
aşk ve sevgi varsa her zorluk aşılır. bunu dert etme..
öyle seviyorumla iş olmuyor aşık oldumla evlilik yürümez. sende çalış o zaman
Yaşanır niye yasanmasin ne asgari ücretle ev gecindiren var bu devirde
9 bin maaş alıyom yine yetmez diyom ben valla
neden, evlenmezsen doyamıyor musun?
Sen de çalışırsın bir şekilde geçinirsiniz.
Sende çalışırsan doyar
Aşk karın doyurmaz güzel kardeşim
Sen de çalış
maalesef sana bakamaz
Sen kaç alıyorsun
Doyurmuyor
doyurmuyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?