Eşim saçma sapan davraniyor?

herkese selam. Esimle 1 aydır kavgaliyiz. şu an ablamın evindeyim. Umursamaz ve narsist biri. Henüz ayrılma gibi bir mevzumuz yok. İcraata geçmiş değilim. Eşim benim gittigimi fırsat bilmiş ne kadar sevmediğim arkadaşı varsa eve doldurduğunu duydum. Çok sinirlendim. Aradım bağırdım çağırdım hala benim evim sen nasıl onları eve alirsin diye hele içlerinden biri var hiç haz etmem ve gerçekten iğrenç bı insan. Her türlü pislik beklenir evimde kalmış yemiş içmiş yatmış. Çocukları aldığı gün o eve gidiyor o ortama sokmuyor belki onlar yok ama hiç haz etmediğim seyler. Anahtari getir evime geleceğim. Sen o insanları nasıl alırsın evime dedim. Telefonu suratıma kapadı. Sonra anahtarı bakkala bıraktım dedi. Hemen o anda çıkıp eve gitmedim Anahtarı almamisin dedi. Cevap dahi vermedim. Aşırı sinirlendim. Kendi ayağıyla gelecek getirmem diyodu ama bu sinirde eve gitmeye sürüklüyor beni. Eve gidicem ve kendisini eve almayacağım. Sonuçta benim evim olmaması gereken şartlarda evden çıkmış bulundum oda altın bulmuş gibi tüm arkadaşlarını eve toplayıp içki masası kuruyo. Eve gittikten sonra hemen dilekce işlemlerine başlayacağım tedbir olarakta çekişmeli olacağı için o evde tüm ihtiyaclarimizin karşılanmasını isteyecegim. sizce benim verdiğim karar doğrumu eve gitmeli miyim? ya da nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkürler...
Eşim saçma sapan davraniyor?