Beni seviyormudur?

Arkadaşlar lütfen üşenmeden okuyun lütfen fikir verin. Nerden başlasam bilmiyorum. Şimdi ben 9 ay boyunca biriyle görüşüyodum ama adını koymamıştık flört gibi. Benimleyken eski sevgilisine yazıyomuş sonra öğrendim ben 100 kere seninle olurdum seni seçerdim seni kimseye değişmem tercih etmem diyordu ama benden ayrıldı onunla oldu. Ve konuya gelelim Biz bir kere buluşmuştuk benimle olan hiçbir fotoğrafını hiçbir konuşmayı silmemiş o kızla beraberken 4 ay üstüne de bana yazdı benle buluşmak istedi tekrar “ben seni buluştuğumuz zaman çok beğenmiştim,, seni karakter ve güzellik olarak hep üstün tuttum “ dedi. Ve önceden de seni istediğim kadar hiçbir kızı istemedim, sen şu ana kadar görüştüğüm kızların en güzeliydin derdi. SEVMEYEN ERKEK BUNLARI DERMİ? Ama o kızı da sevdiğini söylüyor bana şimdi kafayı yicem beni sevdimi bilmiyorum. Seviyodum ama umut vermiş gibi olmamak için seviyorum diyemiyordum diyordu. Bana şimdi beni sevmediğini söyledi çok merak ediyorum neden buluşmak istemedim diye gurur mu yapıyor? Ve şu da var sizce bir erkek bir kızı sevdiği zaman eski sevgilisiyle buluşmak ister mi? Ya da başka bir kız ona daha güzel gelir mi? Arkadaşlar yalvarırım söyleyin kafam çok karışık. Yarım anlattım biraz çok ayrıntı var da
Beni seviyormudur?